Wil je met Marktplaats contact opnemen? bel gewoon Marktplaats telefoonnummer op

Voor alle informatie over veilig handelen kunnen mensen met Marktplaats contact opnemen

De geschiedenis van Marktplaats begint in 1999.  Toen voor de eerste keer een internetplatform was gemaakt voor de rubrieksadvertenties. Sindsdien is het bedrijf gegroeid tot een van de populairste websites van Nederland. Elke dag bezoeken Marktplaats meer dan 2,1 miljoen mensen. De website is zeer populaire tussen particulieren en kleine bedrijven. Tevens verschijnen er 350.000 nieuwe advertenties per dag. De assortiment is gevarieerd van kleding en speelgoed tot huizen, auto’s en ondernemingen. Af en toe zijn er ontzettend interessante artikelen geplaatst. Bijvoorbeeld, een antieke meubels of een kopie van trouwjurk van koningin Maxima.

Voordat u op Marktplaats gaat handelen moet u toch een paar regels over veiligheid leren. Bijvoorbeeld, altijd kritisch blijven, alle berichten laten via Marktplaats gaan, maak er duidelijke afspraken met tegenpartijen, veilig betaal met gecontroleerde betaalplatform.

Wilt U meer over veiligheidsregels weten , kunt u met Marktplaats contact opnemen. De klantenservice afdeling van het bedrijf beantwoordt al uw vragen. De Marktplaats telefoonnummer staat op de website en de sociale media vermeld.

Hoe kan Marktplaats klantenservice u helpen?

In 1999 ontstond het bedrijf als een plaats waar mensen de tweedehands spullen konden kopen en verkopen. Nu bestaat de grootste deel van het aanbod van nieuwe artikelen. Er zijn veel kleine bedrijven die op Marktplaats handelen. Tevens komen er verschillende partijen uit andere landen. Daarom is het zeer belangrijk om goed regels te kennen. Marktplaats klantenserviceafdeling staat altijd klaar om klanten te helpen met een advies en ondersteuning.  Voor alle vragen of de opmerkingen kunt U altijd contact met Marktplaats telefonisch, online of via een contactformulier opnemen.

Hoe kunnen mensen contact met Marktplaats opnemen?

Er zijn vele verschillende manieren met  het bedrijf contact opnemen. Het is mogelijk voor de internetgebruikers via contactformulier hun vragen stellen. Ook kunnen klanten via sociale media messenger met een assistent van de helpdesk communiceren.  Marktplaats telefoon is ook vermeld op de website en sociale media pagina’s.

Telefoonnummer van Marktplaats is: 020 808 74 69

Website: www.marktplaats.nl

Facebook facebook.com/Marktplaats

Twitter pagina twitter.com/Marktplaats

YouTube: youtube.com/user/MarktplaatsNL

Instagram: instagram.com/marktplaats

Blog van het bedrijf: www.marktplaatsjournaal.nl

Ook kunnen klanten een contactformulier online opsturen: help.marktplaats.nl/help/contactuspage  

Voor een schriftelijke communicatie is het mogelijk een brief sturen:

Marktplaats B.V.

Wibautstraat 224

1097 DN Amsterdam

Op deze manier kunnen de medewerkers van het bedrijf Uw vraag of een opmerking zo snel mogelijk beantwoorden.

Welke vragen kunnen met Marktplaats telefoonnummer besproken worden?

De klanten kunnen altijd hun vragen en opmerkingen met Marktplaats helpdesk bespreken. Het is mogelijk gewoon Marktplaats bellen. Tevens kunt iedereen veelgestelde vragen zelf op de pagina help.marktplaats.nl doorlezen.

 • Hoe kan ik mijn eigen account aanmaken?
 • Hoe kan ik mijn gegevens bij Marktplaats wijzigen?
 • Hoe zoek ik een aanbieding bij Marktplaats?
 • Waar moet ik opletten als ik een artikel zoek?
 • Hoe vind ik snel wat ik zoek?
 • Hoe kan ik me voor Betaalverzoeken met iDEAL via Marktplaats aanmelden?
 • Wat is belangrijk bij het registreren voor Betaalverzoeken met iDEAL?
 • Kan ik met PayPal betalen?
 • Wat moet ik doen als mijn account gehackt is?
 • Hoe kan ik mijn account nog veiliger maken?
 • Enz

Er zijn veel vragen en antwoorden staan op de website van Marktplaats. Iedere gebruiker kan antwoorden vinden of met klantenservice Marktplaats contact opnemen.

MMM Samsung S7 en S7 Edge Image Banner 728 x 90

Hoe kan ik persoonlijk account op Marktplaats aanmaken?

Met uw persoonlijk account kunt U gemakkelijk de spullen verkopen en/of kopen. Tevens kunt alle transacties en berichten online lezen en controleren. Om  de account te gebruiken moet U alle uw gegevens invullen. Ook is het mogelijk via Facebook of Google inloggen.

 • Ten eerste moet u uw naam op  Marktplaats verzinnen;
 • Uw e-mail invullen;
 • Creëren de password, en vullen de juiste velden in;
 • Klik op optie ‘Maak account aan’. Nu kunt U uw persoonlijk account gebruiken.

Wat is een betaalverzoeken met iDeal van Marktplaats?

Als een handelaar van Marktplaats kunt U uw betaalverzoeken wisselen via iDeal betaalsysteem. Dat geeft uw extra veiligheid en zekerheid. Dit is mogelijk dankzij de online betaalplatform onlinebetaalplatform.nl/nl/public.

Er zijn volgende voordelen van Betaalverzoeken met iDeal:

 • Uw bankgegevens worden beschermd en niet aan andere partijen doorgegeven;
 • Uw hoeft niet cash op de straat te geven;
 • Uw hoeft niet meer wachten op de verzending om geld over te maken;
 • Alle veiligheidsmaatregelen van iDeal systeem zijn ook geldig voor Betaalverzoeken via Marktplaats.

U moet wel opletten dat op elke transactie worden er servicekosten op uw rekening gebracht. Bij grotere bedragen moet u uw identiteitsbewijs doorgeven aan het Online platform.  Uw persoonsgegevens worden door Marktplaats privacybeleid beschermd.

Met Marktplaats kunt U zakelijk adverteren

Bent U een ondernemer en wilt via Marktplaats adverteren en handelen? Dat is zeker mogelijk. Voor dat moet u een profiel  en account aanmaken. Tevens kunnen zakelijke klanten hun artikelen via Admarkt adverteren. Dit is een snelle en eenvoudige manier uw webwinkel en het platform van Marktplaats te koppelen. Met advertentie van Admarkt komt uw advertentie altijd bovenaan de resultatenpagina. Op deze manier krijgt uw webshop meer publiek van Marktplaats.

Tevens kunnen zakelijke klanten een persoonlijke verkoop pagina maken. Daar worden al uw advertenties weergegeven. U kunt de logo van uw winkel, uw bedrijfsgegevens en contacten vermelden. Zakelijke klanten kunnen alle mogelijkheden op een speciale pagina doorlezen: marktplaatszakelijk.nl.

Autobedrijven kunnen via Marktplaats Plus of Premium handelen

Handelt uw bedrijf de auto’s? Dan kunt via Marktplaats Plus of Premium succesvol adverteren.

Al seen autoverkoper krijgt u nog meer mogelijkheden met deze advertenties:

 • Mooi design van advertentie;
 • Nog meer publiek;
 • Hogere verkoopkansen.

Voor meer informatie over autoverkoopmogelijkheiden kunt u een aparte pagina bestuderen: acc.dkvm-landingspage.shopworks-clients.nl/pagina. Tevens staan er ook de beoordelingen van klanten. Dus de kopers kunnen de referenties over uw autobedrijf lezen. Het is ook mogelijk de auto onderdelen via Marktplaats te verkopen.

Vijf stappen om veilig te handelen

Marktplaats samen met politie hebben vijf stappen beschreven om veilig en plezierig te handelen. Zo kunnen de kopers en de verkopers genieten van het proces zonder zorgen. Sommige mensen maken wel een misbruik van uw vertrouwen. Goed, dat de meeste mensen hebben goede bedoelingen.

 • Bekijk kritisch naar een artikel. Altijd vraag waarom wordt er een spul verkocht. Onthou dat als iets te leuk is om waar te zijn dan is dat heel vaak ook zo;
 • Laat alle berichten en de communicatie via Marktplaats verlopen. Nooit geef je telefoonnummer of je email aan de tegenpartij. Handelaars met goede bedoelingen blijven makkelijk op het platform handelen;
 • Altijd check de (ver)koper. Uw kunt bijvoorbeeld zijn andere advertenties even zien, ook zijn profiel doorlezen, of via sociale media even controleren.
 • Maak duidelijke afspraken over de betalingen en levering van goederen.
 • Betaal veilig met betaalplatform van iDeal. U kunt veilig en snel betalen met betaalverzoeken van iDeal.

U kunt uw kennis testen over veilig handelen op de speciale pagina: marktplaats.emsecure.net/optiext/optiextension.dll.

Al jaren biedt Marktplaats de mogelijkheid om eenvoudig en veilig uw spullen en artikels te handelen. De klantenservice van Marktplaats is bereikbaar om klanten te ondersteunen. In geval van misbruik van Uw vertrouwen moet U altijd met Marktplaats contact opnemen. Marktplaats telefoonnummer kunt op de website makkelijk vinden. Tevens moet u meteen een aangifte bij de politie doen politie.nl/aangifte-of-melding-doen.

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Telefoonnummer-klantenservice.nl Is niet verbonden met of aangesloten bij een van de bedrijven op de website. Directe nummers en de officieren van elk bedrijf wordt geselecteerd, kunnen worden gevonden in het publieke domein, en op haar officiële website.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *