POSTNL Contact

Telefoonnummer
088-8686161

POSTNL Contact

POSTNL Contact

PostNL: Contact met de Klantenservice

Het PostNL contact zorgt ervoor dat u altijd binnen korte tijd antwoord heeft op uw vragen. PostNL is een bedrijf dat in Nederland de post bezorgt. Het bedrijf heeft de naam in 2011 gekregen; daarvoor heeft het verschillende andere namen gehad: PTT Post, TPG Post en TNT Post. Het doel van het bedrijf is om alle post en pakketjes in Nederland spoedig en op goede manier te bezorgen.

PostNL: Contact

Het PostNL contact is bereikbaar voor alle vragen en problemen die u als klant heeft. Deze vragen aan het postbedrijf kunnen bijvoorbeeld allemaal worden gesteld:

 • De bezorgingsstatus van het pakket dat u thuis verwacht;
 • Het ontvangen van post, bijvoorbeeld de tarieven van de postzegels en de bezorgtijden;
 • De portokosten, hoe deze worden berekend en betaald;
 • Het doorsturen of bewaren van post, bijvoorbeeld bij verhuizing of overlijden.

Daarnaast kunnen zakelijke klanten ook met vragen en problemen terecht bij het postbedrijf. Vragen over de volgende onderwerpen worden beantwoord:

 • Een zakelijke postbus, bijvoorbeeld over de locaties of de factuur hiervan;
 • Het bestellen van hulpmiddelen, zoals een labelprinter of postzakken;
 • Facturen ontvangen en betalen;
 • Het gebruik van een frankeermachine en de tarieven hiervan;
 • De pagina MijnPost en uw profiel hierop.

PostNL: Klantenservice

Op de website van het bezorgersbedrijf staat informatie over alle bovengenoemde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, of heeft u liever persoonlijk contact, dan is het mogelijk om de klantenservice te contacteren.

De PostNL Klantenservice is op verschillende manieren te bereiken. Elk kanaal heeft een behulpzaam team dat u graag op een snelle manier verder helpt. Uw vragen kunnen worden gesteld op de volgende manieren:

 • Telefonisch – u krijgt direct iemand van de medewerkers aan de lijn voor een snelle oplossing voor uw probleem;
 • Via Twitter op het profiel @PostNL – binnen een uur worden de vragen beantwoord door het webteam;
 • Door middel van de live chat op de website, waar u direct contact heeft met een behulpzame medewerker. Dit is eigenlijk een soort geschreven telefoongesprek;
 • Door het speciale contactformulier op postnl.nl in te vullen, waarop u zo gauw mogelijk reactie krijgt;
 • Door een brief te sturen via de post. Binnen korte tijd komt er een reactie uw kant op.

PostNL: Telefoonnummer

Het PostNL telefoonnummer voor particulieren is 0900 0990. Dit PostNL klantenservice telefoonnummer is van maandag tot vrijdag bereikbaar van 08:30 tot 20:00. ’s Zaterdags belt u dit nummer tussen 09:00 en 16:00. Zakelijke klanten kunnen het nummer 088 868 6868 bellen. Dit nummer is op doordeweekse dagen beschikbaar tussen 08:00 en 19:00. Door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice, krijgt u gelijk een vriendelijke medewerker aan de lijn die u helpt. Zo krijgt u direct antwoord op al uw vragen.

PostNL: Servicepunt

Door heel Nederland zijn vele servicepunten verspreid. Bij een PostNL Servicepunt kunt u uw pakketten en brieven verzenden of ophalen, en u kunt hier postzegels kopen. Daarnaast helpen de medewerkers u graag verder bij vragen of problemen. Zakelijke klanten kunnen terecht bij een Business Point, waar ze hun postzakken allemaal tegelijk kunnen afleveren of ophalen, zaken omtrent gefrankeerde post kunnen regelen, producten in grootverpakking kunnen kopen, postdiensten kunnen aanbieden of ontvangen, en nog veel meer. De verschillende locaties van de servicepunten zijn op de website van het postbedrijf weergegeven door middel van een duidelijke kaart. Ook de openingstijden van de punten staan hier weergegeven.

Voor vragen of problemen over allerlei verschillende onderwerpen, staat de klantenservice dus altijd voor uw klaar. Via de telefoon, e-mail, post, live chat of het contactformulier, het vriendelijke team staat helpt u graag goed en snel verder. Wanneer u dus een vraag, probleem of klacht heeft, kunt u het PostNL Contact altijd bereiken.

WEB-POSTnl CONTACT

WEB-POSTNL KLANTENSERVICE

Het bezoekadres van het hoofdkantoor is op Prinses Beatrixlaan 23, 2595 AK in ’s-Gravenhage.

 

 

[Total: 18    Average: 2.1/5]

Adsense

Our Facebook Page