Select Page

KRUIDVAT Klantenservice

☎ 0900-7654-765

KRUIDVAT Klantenservice

Contact met de Kruidvat Klantenservice

De Kruidvat klantenservice biedt antwoorden op al uw vragen. De Nederlandse drogisterijketen, die ook actief is in België en Frankrijk, is opgericht in 1975. Het hoofdkantoor bevindt zich in Renswoude.

Klantenservice Telefoonnummer – 0900-7654-765

Kruidvat: Klantenservice

Bij de Kruidvat klantenservice kunt u terecht voor al uw vragen, klachten of opmerkingen. Zo kunt u onder andere contact opnemen voor vragen over:

 • Uw extravoordeel, bijvoorbeeld dagaanbiedingen, punten, en uw eigen profiel op kruidvat.nl;
 • De folder en nieuwsbrief;
 • De artikelen die in de winkel liggen;
 • Uw aankopen, bijvoorbeeld voor het terugbrengen of voor de garantie;
 • Uw online bestellingen;
 • Informatie over de winkel, zoals openingstijden;
 • De organisatie van Kruidvat.

Kruidvat: Contact

Kruidvat contact is mogelijk op een aantal verschillende manieren. Op de website zijn de meest gestelde vragen op een rijtje gezet, zodat u snel het antwoord op de vraag kunt vinden. Daarnaast is er een zoekbalk aanwezig, waarin u uw vraag of zoekterm kunt intypen. De website helpt u dan zo goed mogelijk verder.

Naast contact via de website, is het ook mogelijk om een e-mail te sturen met uw vraag of opmerking. U kunt het speciale mailformulier van de drogisterijketen invullen en opsturen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord van de klantenservice Kruidvat, op het e-mailadres dat u zelf heeft opgegeven.
Ook via social media als Twitter en Facebook is contact mogelijk. Op de websites staan links naar de officiële accounts van Kruidvat, en doorgaans krijgt u snel reactie wanneer u een persoonlijk bericht stuurt.
De laatste en meest gemakkelijke manier om contact op te nemen, is telefonisch.

Kruidvat: Telefoonnummer

De klantenservice is snel en gemakkelijk te bereiken via een Kruidvat telefoonnummer. Er zijn meerdere nummers die u kunt bellen, voor verschillende vragen of opmerkingen. Deze telefoonnummers zijn als volgt:

 • Met een vraag over de fotoservice belt u met 0900-7654-765
 • Voor de webshop van kruidvat.nl en vragen over uw extravoordeel is het nummer 0900-7654-765 beschikbaar;
 • Voor de winkels van Kruidvat kunt u terecht op 0900-7654-765
 • Vragen over Kruidvat Mobiel worden beantwoord op 0900-7654-765

Alle bovengenoemde telefoonnummers zijn op werkdagen van ’s ochtends tot ’s avonds bereikbaar, en op zaterdag alleen overdag. De fotoservice kunt u ook bellen op zondag overdag.

Kruidvat: Telefoon

De drogisterijketen heeft een eigen telefoonmerk: Kruidvat Mobiel. Hierbij biedt het bedrijf speciale Simkaarten aan, waarmee u prepaid kunt bellen en SMS-en, of een abonnement kunt afsluiten. De Simkaarten zijn te koop in één van de Kruidvat winkels. Wanneer u hierover vragen heeft, kunt u contact opnemen met de klantenservice van de Kruidvat telefoon. Dit kan via de meest gestelde vragen, door uw zoekopdracht in te typen op de website, via e-mail, of via het speciale telefoonnummer: 0900-7654-765

Dit nummer is doordeweeks te bereiken van 08.00 tot 22.00, en op zaterdag van 09.00 tot 17.00.

U kunt hier terecht met vragen over de volgende zaken:

 • De tarieven van de provider;
 • De algemene voorwaarden;
 • De handleiding;
 • Waar je de Simkaarten koopt;
 • Het opzeggen van uw abonnement;
 • Uw registratie bij uw online Mobiel account;
 • Problemen met het bellen of sms’en.

U kunt dus op verschillende manieren contact opnemen bij diverse afdelingen van de klantenservice, bijvoorbeeld via de website, e-mail, en social media en de telefoon. Telefonisch contact is echter het meest effectief: u heeft direct een expert aan de lijn, waardoor u snel en professioneel antwoord krijgt op uw vraag. Heeft u dus een vraag, klacht of opmerking, dan kunt u het best bellen met de Kruidvat klantenservice.

WEB-KRUIDVAT CONTACT

Het hoofdkantoor is te bezoeken op Nijborg 17, in Renswoude.

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Adsense

5 Comments

 1. WRHML van Rens

  Ik heb een mail van Kruidvat gekregen dat ik een reep chocola heb gewonnen met het scannen van mijn voordeelkaart.Het lukt niet om mijn actiecode te reserveren. Een telefoontje naar klantenservice heeft ook niets opgeleverd.

  Reply
 2. E.A.M. Gussenhoven

  Beste heer,mevrouw,

  In het filiaal Diezerstraat, Zwolle, was tot voor kort veel losse drop te koop, naast het assortiment snoep. Het aandeel drop is sinds kort drastisch teruggedrongen. Dat is voor een klant zeer frustrerend en teleurstellend. Er waren altijd veel klanten, die losse drop kochten. Er waren erg lekkere dropsoorten bij, zoals piramide dropjes Zou u het aandeel losse drop weer terug kunnen brengen tot minstens 10 soorten ? Anders moet ik mijn heil zoeken bij Jamin, waar de drop zeer duur is, n. € 1,50 per ons.
  Bij voorbaat dank,
  E.A.M. Gussenhoven.

  Reply
 3. Tilly van der Hoek

  Er staat toch duidelijk op de site dat de klantenservice telefonisch bereikbaar is van 8 tot 22 uur. Ik bel 0900-7654765 en een bandje vertelt mij dat dit nummer nu niet bereikbaar is en dat ik het later opnieuw kan proberen. Hoe zit dat dan met die bereikbaarheid??
  Ik was met mijn demente moeder bij Kruidvat Bussum om voor haar een zonnebril te kopen en ze wilde graag een tube zonnecrème voor haar gezicht met factor 50. De keuze viel op Biodermal met 50% korting. Bij het afrekenen heb ik niet goed opgelet en de bon niet gecontroleerd. Toen ik terug was in Castricum zag ik dat de kassière die tube 2x heeft berekend! Morgen ben ik weer bij mijn moeder in Bussum en zal dan langs de zaak gaan en hoop dat deze fout hersteld kan worden zonder al teveel gedoe!

  Reply
 4. lissens ludo

  Beste ,
  In de folder van kruidvat staat dat ik een gratis geschenk (reisetui) zou krijgen bij mijn bestelling van een voordeelpak van gilette scheermesjes.
  Tot mijn grote verbazing is dit geschenk er niet bij .
  Ik kijk uit naar een snelle reactie en oplossing van jullie daarom al dank .
  vriendelijke groeten ludo

  ordernummer 514119779

  Reply
 5. Anneke bij ‘t Werk

  Ik heb iets geactiveerd, maar in de winkel bij de kassa na het scannen van mijn Kruidvatkaart was er niets bekend! Dus kon ik het product met de korting niet
  meenemen. Hoe kan dat?? Kaartnr. 262985484xxxx

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *