Nummerinformatiedienst

Contact met de Kruidvat Klantenservice

De Kruidvat klantenservice biedt antwoorden op al uw vragen. De Nederlandse drogisterijketen, die ook actief is in België en Frankrijk, is opgericht in 1975. Het hoofdkantoor bevindt zich in Renswoude.

Klantenservice Telefoonnummer – 0900-7654-765

Kruidvat: Klantenservice

Bij de Kruidvat klantenservice kunt u terecht voor al uw vragen, klachten of opmerkingen. Zo kunt u onder andere contact opnemen voor vragen over:

 • Uw extravoordeel, bijvoorbeeld dagaanbiedingen, punten, en uw eigen profiel op kruidvat.nl;
 • De folder en nieuwsbrief;
 • De artikelen die in de winkel liggen;
 • Uw aankopen, bijvoorbeeld voor het terugbrengen of voor de garantie;
 • Uw online bestellingen;
 • Informatie over de winkel, zoals openingstijden;
 • De organisatie van Kruidvat.

Kruidvat: Contact

Kruidvat contact is mogelijk op een aantal verschillende manieren. Op de website zijn de meest gestelde vragen op een rijtje gezet, zodat u snel het antwoord op de vraag kunt vinden. Daarnaast is er een zoekbalk aanwezig, waarin u uw vraag of zoekterm kunt intypen. De website helpt u dan zo goed mogelijk verder.

Naast contact via de website, is het ook mogelijk om een e-mail te sturen met uw vraag of opmerking. U kunt het speciale mailformulier van de drogisterijketen invullen en opsturen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord van de klantenservice Kruidvat, op het e-mailadres dat u zelf heeft opgegeven.
Ook via social media als Twitter en Facebook is contact mogelijk. Op de websites staan links naar de officiële accounts van Kruidvat, en doorgaans krijgt u snel reactie wanneer u een persoonlijk bericht stuurt.
De laatste en meest gemakkelijke manier om contact op te nemen, is telefonisch.

Kruidvat: Telefoonnummer

De klantenservice is snel en gemakkelijk te bereiken via een Kruidvat telefoonnummer. Er zijn meerdere nummers die u kunt bellen, voor verschillende vragen of opmerkingen. Deze telefoonnummers zijn als volgt:

 • Met een vraag over de fotoservice belt u met 0900-7654-765
 • Voor de webshop van kruidvat.nl en vragen over uw extravoordeel is het nummer 0900-7654-765 beschikbaar;
 • Voor de winkels van Kruidvat kunt u terecht op 0900-7654-765
 • Vragen over Kruidvat Mobiel worden beantwoord op 0900-7654-765

Alle bovengenoemde telefoonnummers zijn op werkdagen van ’s ochtends tot ’s avonds bereikbaar, en op zaterdag alleen overdag. De fotoservice kunt u ook bellen op zondag overdag.

Kruidvat: Telefoon

De drogisterijketen heeft een eigen telefoonmerk: Kruidvat Mobiel. Hierbij biedt het bedrijf speciale Simkaarten aan, waarmee u prepaid kunt bellen en SMS-en, of een abonnement kunt afsluiten. De Simkaarten zijn te koop in één van de Kruidvat winkels. Wanneer u hierover vragen heeft, kunt u contact opnemen met de klantenservice van de Kruidvat telefoon. Dit kan via de meest gestelde vragen, door uw zoekopdracht in te typen op de website, via e-mail, of via het speciale telefoonnummer: 0900-7654-765

Dit nummer is doordeweeks te bereiken van 08.00 tot 22.00, en op zaterdag van 09.00 tot 17.00.

U kunt hier terecht met vragen over de volgende zaken:

 • De tarieven van de provider;
 • De algemene voorwaarden;
 • De handleiding;
 • Waar je de Simkaarten koopt;
 • Het opzeggen van uw abonnement;
 • Uw registratie bij uw online Mobiel account;
 • Problemen met het bellen of sms’en.

U kunt dus op verschillende manieren contact opnemen bij diverse afdelingen van de klantenservice, bijvoorbeeld via de website, e-mail, en social media en de telefoon. Telefonisch contact is echter het meest effectief: u heeft direct een expert aan de lijn, waardoor u snel en professioneel antwoord krijgt op uw vraag. Heeft u dus een vraag, klacht of opmerking, dan kunt u het best bellen met de Kruidvat klantenservice.

WEB-KRUIDVAT CONTACT

Het hoofdkantoor is te bezoeken op Nijborg 17, in Renswoude.

Telefoonnummer-klantenservice.nl Is niet verbonden met of aangesloten bij een van de bedrijven op de website. Directe nummers en de officieren van elk bedrijf wordt geselecteerd, kunnen worden gevonden in het publieke domein, en op haar officiële website.

12 Comments

 1. WRHML van Rens

  Ik heb een mail van Kruidvat gekregen dat ik een reep chocola heb gewonnen met het scannen van mijn voordeelkaart.Het lukt niet om mijn actiecode te reserveren. Een telefoontje naar klantenservice heeft ook niets opgeleverd.

 2. E.A.M. Gussenhoven

  Beste heer,mevrouw,

  In het filiaal Diezerstraat, Zwolle, was tot voor kort veel losse drop te koop, naast het assortiment snoep. Het aandeel drop is sinds kort drastisch teruggedrongen. Dat is voor een klant zeer frustrerend en teleurstellend. Er waren altijd veel klanten, die losse drop kochten. Er waren erg lekkere dropsoorten bij, zoals piramide dropjes Zou u het aandeel losse drop weer terug kunnen brengen tot minstens 10 soorten ? Anders moet ik mijn heil zoeken bij Jamin, waar de drop zeer duur is, n. € 1,50 per ons.
  Bij voorbaat dank,
  E.A.M. Gussenhoven.

 3. Tilly van der Hoek

  Er staat toch duidelijk op de site dat de klantenservice telefonisch bereikbaar is van 8 tot 22 uur. Ik bel 0900-7654765 en een bandje vertelt mij dat dit nummer nu niet bereikbaar is en dat ik het later opnieuw kan proberen. Hoe zit dat dan met die bereikbaarheid??
  Ik was met mijn demente moeder bij Kruidvat Bussum om voor haar een zonnebril te kopen en ze wilde graag een tube zonnecrème voor haar gezicht met factor 50. De keuze viel op Biodermal met 50% korting. Bij het afrekenen heb ik niet goed opgelet en de bon niet gecontroleerd. Toen ik terug was in Castricum zag ik dat de kassière die tube 2x heeft berekend! Morgen ben ik weer bij mijn moeder in Bussum en zal dan langs de zaak gaan en hoop dat deze fout hersteld kan worden zonder al teveel gedoe!

 4. lissens ludo

  Beste ,
  In de folder van kruidvat staat dat ik een gratis geschenk (reisetui) zou krijgen bij mijn bestelling van een voordeelpak van gilette scheermesjes.
  Tot mijn grote verbazing is dit geschenk er niet bij .
  Ik kijk uit naar een snelle reactie en oplossing van jullie daarom al dank .
  vriendelijke groeten ludo

  ordernummer 514119779

 5. Anneke bij ‘t Werk

  Ik heb iets geactiveerd, maar in de winkel bij de kassa na het scannen van mijn Kruidvatkaart was er niets bekend! Dus kon ik het product met de korting niet
  meenemen. Hoe kan dat?? Kaartnr. 262985484xxxx

 6. Els Aerts

  Beste

  Graag info mbt bestelling fotoboek??

  Mvg
  Aerts Els
  0497/54.63.xx

 7. kelly van Strijdhoven@hotmail.com

  ik heb onlangs een reis geboekt ibj jullie en deze krijg ik niet ingecheckt. ryanair kon me niet vinden op de lijst en flywise snapt het niet en stuurt me naar ryanair wat moet ik doen…
  Morgen vertrekt mijn vliegtuig.
  Met vriendelijke groet,

  kelly

 8. Chrit Martens

  10-01-2019 Staats loterij verkoop kruitvatwinkel maastricht wijk Amby 6225EE is alleen een verkoop punt dit wordt niet aan gegeven bij de verkoop van de loten ,je wordt naar ander verkoopt punt verwezen om je prijs te innen ,maar ik ben bij 3 verkoop punten geweest en niemand accepteert de loten Alberthein Primera en verkooppunt sigaren winkel wordt bij alle 3 terug gestuurd naar het kruitvat

 9. hubert vulsteke

  betreft on line actie artikel gum

  alles ingevuld om de terugbetaling van het art te bekomen maar laatste in te vullen is :foto van het kasticket uploaden ,dit kan ik niet !
  hier mijn gegevens :hubert vulsteke
  weggevoerdenstraat 2 b
  8972roesbrugge
  rek nr BE95 385005635258
  code 5UAUWGV barcode 70630019902625 sec nr 0089276053

 10. hilde van rickstal

  Beste
  klantennummer 2600011644224 Beste, Op vrijdag 1 februari kreeg ik een extra VIP aanbieding voordeelkaart : Gratis Urban Skin Dagcrème. Ik begaf me ‘s morgens al naar het filiaal in Zedelgem, maar de aanbieding leek niet te kloppen. Terug thuis heb ik gemerkt dat de aanbieding wel degelijk geactiveerd was, waarop ik na de middag een 2de keer naar Kruidvat reed. Toen zei men mij dat er punten ingeleverd moesten worden, wat niet bij de aanbieding was vermeld.
  Ik kreeg het telefoonnummer 038 083 124, en aan de telefoon zei een dame dat die aanbieding zou besproken worden, en dat ik een mail zou ontvangen. Tot op heden kreeg ik geen mail… heb ik iets gemist ?
  Mijn vraag : kan ik toch nog die dagcrème gratis verkrijgen ? Bij de aanbieding stond geen voorwaarde, en redelijkerwijs kan ik veronderstellen dat een gratis aanbieding van een crème van 7,49 euro echt is. Te meer daar op 1 februari de crème aangeboden werd à 2 voor 10 euro, wat de prijs per potje al laat zakken naar 5 euro…

 11. Hannie Daamen

  Wij kregen Kruidvat folder waarin stond een Aircooler verkrijgbaar per 2 Juli ,ik ging 2 juli naar het Kruidvat op de Biezenkamp en daar waren ze al uitverkocht ,!!!!!!! hadden ze die dingen al 1 juli in de winkel gezet en ze vlogen de deur uit dat is toch niet eerlijk ???? Kunnen ze ook online besteld worden ? Vr groet. Mevr Daamen . Asschatterweg 24 d 3831 jr Leusden .

 12. Gerard Linssen

  Geachte Hoofddirectie Kruitvat Nederland,

  Tot heden was ik zeer tevreden over Kruitvat, maar er gaat mij toch iets aan mijn hart.
  Overal in heel Nederland breng ik samen met mijn moeder en mijn hondje, een kleine Boomer. bij Kruitvat een bezoek. Ik heb daar nergens klachten over gehad dat ik mijn hondje bij mij had. Maar vanavond kom ik bij Kruitvat Venlo wederom in de Vleesstraat samen met mijn moeder en mijn hondje. Ik werd daar ernstig aangesproken door een cassiere van net 20 jaar dat mijn hondje niet binnen mocht. Toen ik haar hierop aansprak dat ik in heel Nederland met hem zonder problemen binnen kom zei ze me dat dat niet kon en dat ik dat loog want het staat duidelijk in de reglementen. Indien u daar wel binnen komt dan durven ze u hierop niet aan te spreken. Ik zie echter wel iedere zaterdag Duitsers met honden binnen kom die vaak veel groter zijn dan de kleine Boomer van mij. Hoe kan dit?En mogen de Duitsers wel met honden naar binnen maar de Nederlanders niet? Graag zou ik hierover van U een antwoord willen krijgen.

  Met vriendelijke groet,

  Gerard Linssen

  Directeur ZRC

Submit a Comment