Hier vindt u informatie over de Rituals klantenservice, Rituals openingstijden, de dichtstbijzijnde winkel en het telefoonnummer

ici paris contact

📞 Bellen met Rituals

Wat is Rituals

Rituals winkel biedt de mogelijkheid tot online of in de Rituals winkel tot het doen van bestellingen van body, beauty, home of cadeaus, met bezorging en vestigingen in heel Nederland. Op de website kunt u informatie vinden over nieuwe producten, Rituals aanbiedingen of een vestiging bij u in de buurt. Daarnaast vindt u op de website informatie over de Rituals klantenservice, Rituals openingstijden, hoe u met Rituals contact kunt opnemen en hoe u bij Mijn Rituals inloggen kunt. U kunt een Rituals afspraak maken, winkel bij u in de buurt. Ook vindt u informatie als u via Rituals contact klacht wilt indienen. Via Mijn Rituals kunt u uw bestellingen bekijken.

Hoe kan ik met Rituals contact opnemen?

 • Op welke tijden is de Rituals klantenservice geopend?
 • Hoe kan ik via Rituals contact klacht over een product indienen?
 • Hoe kan ik mijn Rituals cadeaukaart saldo bekijken?
 • Waarom is mijn Rituals kadobon niet verrekend?
 • Waar kan ik het Rituals cadeaukaart bestellen?
 • Op welke manier kan ik in contact komen met de Rituals klantenservice?
 • Hoe kan ik op Mijn Rituals inloggen?
 • Wat zijn de Rituals openingstijden bij mij in de buurt?
 • Hoe kan ik bij Rituals afspraak maken winkel in de buurt?
 • Welke e-mailadres van Rituals klantenservice kan ik gebruiken voor vragen over mijn bestellingen?
 • Kan ik een product uit de Rituals aanbiedingen retourneren?
 • Ik wil een Rituals cadeaukaart bestellen, hoe kan ik hierover met Rituals contact opnemen?
 • Wanneer is de volgende Rituals uitverkoop?
BEL NU

U kunt contact opnemen met Rituals klantenservice op verschillende manieren.

 Dit zijn de mogelijkheden op een rijtje:
– U kunt uw vraag stellen via de vragen en antwoord pagina op de website van Rituals klantenservice. U wordt dan doorverwezen naar een contactformulier, deze kunt u invullen.
– U kunt tijdens de openingstijden telefonisch via het Rituals telefoonnummer: 020 2415 948 (lokaal tarief). De openingstijden zijn van maandag tot en met zondag van 09:00 tot 21:00 uur.
– U kunt uw vraag stellen door met de Rituals klantenservice contact op te nemen door WhatsApp een bericht te sturen.
– U kunt met Rituals contact opnemen via Facebook Messenger.
– Via Rituals contact klacht indienen kan door het contactformulier in te vullen op de website.

Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-21:00
Donderdag 09:00-21:00
Vrijdag 09:00-21:00

Zaterdag

09:00-21:00

Zondag 09:00-21:00

 

Klantenservice Telefoon 020 2415 948 (lokaal tarief)

Wilt u de Rituals klantenservice bellen?

Dat kan via: 020 2415 948 (lokaal tarief)

 

Rituals contact via de Chat

U kunt niet met Rituals contact opnemen door middel van chat. Wel kunt u de vraag en antwoord sectie bekijken op de website en een online contactformulier invullen.

 

 

Rituals Contact via Social Media

Het e-mailadres is onbekend, maar er kan met Rituals klantenservice contact worden opgenomen via het contactformulier op de website, Facebook Messenger, Whatsapp of telefonisch via 020 2415 948 (lokaal tarief) tijdens Rituals openingstijden.

 

 

Mijn Rituals account

U kunt zich registreren om een Mijn Rituals account aan te maken. Op die manier kunt u bestellingen plaatsen, maar u bent ook op de hoogte van de laatste Rituals uitverkoop en Rituals aanbiedingen. U kunt via Mijn Rituals inloggen om alle voordelen te ontdekken. Via de Rituals klantenservice neemt u met Rituals contact op over de bestelling, dit kan niet via het account.

 

Bestellen en levering:

U doet een bestelling door een product te kiezen, het adres in te vullen en uw betalingsmethode te kiezen. Er wordt in heel Nederland geleverd. Eventueel kunt u een code van een Rituals cadeaukaart invullen. De kosten voor bezorging zijn gratis boven 30 euro, indien u een Mijn Rituals lidmaatschap heeft.

Wijzigen of annuleren en retourneren:
Om een bestelling te wijzigen of annuleren kunt u de bestelling kosteloos retourneren. U kunt via de website met Rituals contact opnemen door het contactformulier in te vullen. Ook kunt u de Rituals klantenservice een berichtje sturen via Facebook messenger of WhatsApp of bellen met 020 2415 948 (lokaal tarief).

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Er is een mogelijkheid om u aan te melden voor de Rituals nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden over de Rituals uitverkoop en de laatste nieuwtjes. Voor up-to-date informatie meldt u zich aan voor een Mijn Rituals account en kunt u via de website op uw Mijn Rituals inloggen. U kunt voor overige vragen met Rituals contact opnemen via de Rituals klantenservice door het contactformulier in te vullen, een bericht of Messenger of Whatsapp te sturen. Het Rituals klantenservice telefoonnummer is tijdens Rituals openingstijden tussen 09:00 en 21:00 voor u geopend.

Kom werken bij de Rituals

Er is een mogelijkheid om vacatures te bekijken, maar het is niet mogelijk om met Rituals contact op te nemen over vacatures. Op dit moment zijn een dikke 300 vacatures open in Nederland, van verkoopmedewerker tot klantenservice medewerker of communicatie manager. Via het formulier op de website kunt u een sollicitatie indienen. Er kan niet met een Rituals telefoonnummer of via e-mail met Rituals contact worden opgenomen over vacatures.

Rituals heeft geen online community forum. Indien u vragen heeft, dan kunt u op de website kunt u een Rituals klantenservice contactformulier invullen of via Facebook Messenger met Rituals contact opnemen. U kunt ook met het telefonisch de Rituals klantenservice bereiken: 020 2415 948 (lokaal tarief) tijdens de Rituals openingstijden van 09:00 tot 21:00 uur.

Hoe kan je een klacht?

Als u via Rituals contact klacht wilt indienen, dan kan dat via het contactformulier op de website. Tevens kunt u bellen met Rituals klantenservice via 020 2415 948 (lokaal tarief) tijdens de Rituals openingstijden, tussen 09:00 en 21:00 uur.

Klantbeoordelingen

Rituals.nl heeft een review van 2,2 uit 5 sterren op Trustpilot. Op trustpilot gaan de 1.745 reviews over ervaringen met de de Rituals winkel, Rituals klantenservice en de service in het algemeen.

Rituals.nl heeft een review van 4,5 uit 5 punten bij Facebook. In totaal zijn er 25 reviews die gaan vooral over de kwaliteit en de Rituals klantenservice.

Als u contact wilt hebben met Rituals over de reviews, dan kunt u op de website een contactformulier invullen, via Facebook Messenger een vraag stellen of telefonisch met Rituals contact opnemen.

 

Er is een Rituals app beschikbaar, voor het doen van bestellingen en het volgen van de nieuwste Rituals aanbiedingen of de volgende Rituals uitverkoop. Voor andere informatie kunt u via de website van Rituals contact opnemen via het contactformulier, Facebook Messenger of u kunt bellen met het Rituals telefoonnummer 020 2415 948 (lokaal tarief).

Op de website van Rituals kunt u ook een Rituals cadeaubon voor uzelf of iemand anders bestellen. U kunt uw Rituals cadeaukaart saldo ook op de website bekijken. Als u andere vragen hierover heeft, neem dan contact op met de Rituals klantenservice via 020 2415 948 (lokaal tarief).

Keizersgracht 683,
1017 DW Amsterdam,
Nederland

 

 

 

Bezoekadres Rituals