Hoe kunt u contact opnemen met ANWB

📞 Bellen met de ANWB

Wat doet de ANWB?

De ANWB is een vereniging welke dienstverlening biedt op het gebied van verkeer & vervoer, toerisme & vakantie en recreatie & vrije tijd. De vereniging bestaat uit zo’n 4,5 miljoen leden. De missie van de ANWB is dat ze haar leden wil helpen om zorgeloos en met plezier onderweg te zijn. Om dat mogelijk te maken, bied de ANWB diverse producten, diensten en maatschappelijke activiteiten.

Waarvoor kan ik contact opnemen met de klantenservice van de ANWB?

De klantenservice van de ANWB is bereikbaar voor vragen over uiteenlopende onderwerpen:

  • Leden en niet-leden kunnen bij de klantenservice terecht met vragen over verzekeringen
  • Creditcards
  • Uitjes en vakanties
  • Ook is de klantenservice bereikbaar voor informatie of het afsluiten van lidmaatschap van de pechhulp service in Nederland en Europa.
  • Daarnaast zijn zij bereikbaar voor informatie over auto’s, fietsen en producten uit de ANWB winkel.
BEL NU

Openingstijden telefonische klantenservice

 

Maandag 08:30 – 18:00
Dinsdag  08:30 – 18:00
Woensdag 08:30 – 18:00
Donderdag 08:30 – 18:00
Vrijdag 08:30 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zondag

Neem contact op met ANWB via een telefoon.

De klantenservice is op maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 8.30 en 18.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur

De ANWB wil mensen inspireren en informeren en doet dit onder andere via social media met mooie sfeerfoto’s en praktische tips. Daarnaast is het mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice via een aantal van deze kanalen.

Neem contact op met de ANWB klantenservice via Facebook

Op de Facebook pagina van de ANWB zijn updates en informatieve artikelen te vinden over uiteenlopende onderwerpen, zoals het aanschaffen van het tweedehands auto of een elektrische fiets. De klantenservice van de ANWB is via Facebook Messenger bereikbaar.

Mijn ANWB-account

Leden van de ANWB hebben online toegang tot hun persoonlijke account. Hier is het mogelijk persoonlijke gegevens, producten en diensten in te zien en te wijzigen. Leden vinden hier meer informatie over lidmaatschap, wegenwacht, verzekeringen en creditcards. Ook is het mogelijk facturen en digitale correspondentie in te zien.

Neem contact op met De ANWB via Twitter.

Ontvang korte updates van de ANWB of neem contact met de klantenservice op via Twitter.

ANWB Contact via Instagram

Het Instagram-kanaal van de ANWB is er om te informeren en inspireren. Daarnaast is het mogelijk contact op te nemen met de klantenservice via een privé-bericht.

Neem contact op met de ANWB via een Linkedin.

Op de LinkedIn pagina van de ANWB worden inspirerende artikelen gedeeld en is meer informatie te vinden over werken bij de ANWB.

Bekijk de ANWB youtube-kanaal.

De ANWB deelt op haar eigen YouTube-kanaal tips en kennis over onder andere auto-onderhoud, verkeersveiligheid, mobiliteit en vakantieverhalen.

Chat met Pennenveer

Op klantenservicepagina van ANWB contact is het mogelijk om via live chat contact op te nemen met een klantenservice medewerker.

Aanmelden voor de ANWB nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en laat je informeren over de producten en diensten van de ANWB via de nieuwsbrief. Kies zelf over welke onderwerpen je op de hoogte gehouden wilt worden en ontvang informatie en aanbiedingen passend bij jouw interesses. Schrijf je in via de website, je kan je via de link in de nieuwsbrief op ieder gewenst moment weer uitschrijven.

Bezoek een ANWB-winkel

De ANWB-winkel beschikt over een ruim assortiment producten om erop uit te gaan. Denk aan goede regenkleding, stevige wandelschoenen en inspirerende reisgidsen. De medewerkers staan klaar met advies en tips over de producten en diensten van de ANWB.

ANWB Hoofdkantoor

Please rate Stellar

0 / 3

Your page rank: