Hoe is het sneller en gemakkelijker om Oxxio bellen?

Hoe kan ik Oxxio bellen sneller? Wij geven je in één oogopslag het Oxxio telefoonnummer en alle mogelijke andere manieren om contact op te nemen met de Oxxio klantenservice. Met dit artikel kun je niet alleen alle beschikbare Oxxio contact vinden, maar ook uitzoeken hoe je kunt werken met je persoonlijke omgeving, een baan kunt vinden, een Oxxio kantoor kunt bezoeken en nog veel meer.

Wat is Oxxio? Wat doet het?

Oxxio is een energieleverancier in Nederland. Het bedrijf levert elektriciteit en gas aan particuliere en zakelijke klanten. Oxxio werd opgericht in 2000 en staat bekend om zijn digitale dienstverlening en innovatieve benadering van energie.

Als energieleverancier biedt Oxxio verschillende energiepakketten aan, zowel voor elektriciteit als voor gas. Ze streven ernaar om klanten een transparante en gebruiksvriendelijke ervaring te bieden, waarbij ze inzicht geven in het energieverbruik en de kosten.

Oxxio heeft een focus op duurzaamheid en stimuleert het gebruik van groene energie. Ze bieden groene energie-opties aan, zoals windenergie en CO2-gecompenseerd gas, om klanten te helpen bij het verminderen van hun ecologische voetafdruk.

Oxxio heeft ongeveer 250.000 klanten in Nederland. Het bedrijf heeft een aardgascentrale in Rotterdam die 425 MW kan leveren. Oxxio heeft ook een slimme meter die het energieverbruik van de klanten inzichtelijk maakt via een app.

Waarom wil men Oxxio bellen?

Er zijn veel redenen waarom klanten contactinformatie van Oxxio zoeken, vooral als ze het volgende willen weten:

 • Hoe kan men Oxxio bellen?
 • Is er een gratis Oxxio telefoonnummer?
 • Kan ik de Oxxio klantenservice persoonlijk bezoeken?
 • Wat is er met Oxxio aan de hand?
 • Wat zijn de openingstijden van Oxxio?
 • Is Oxxio van Essent?
 • Wat kost gas en stroom bij Oxxio?
 • Waarom kan ik niet inloggen bij Oxxio?

Hoe kom ik in contact met Oxxio?

Hier staan alle manieren om contact op te nemen met Oxxio klantenservice. Allereerst kun je Oxxio bellen elke werkdag van 09:00 tot 16:00 met dit Oxxio Telefoonnummer 088 895 59 99. Als het bedrijf gesloten is, kun je elke dag 24 uur per dag gebruik maken van de Oxxio contact chat door deze pagina te volgen en op het chat icoon te klikken. In de rechterhoek van de pagina verschijnt dan een venster waarin je met bot kunt communiceren door je vragen te stellen. Je kunt ook altijd deze e-mail emailconsumenten@oxxio.nl gebruiken en het team zal je zo snel mogelijk antwoorden. Als je een officiële brief naar het bedrijf wilt sturen of een officieel verzoek wilt indienen, kun je dit doen via het postadres van het bedrijf: Oxxio Nederland B.V. Postbus 100, 3000 AC Rotterdam.

Oxxio Telefoonnummer 088 895 59 99 *
Maandag 09:00 – 16:00
Dinsdag 09:00 – 16:00
Woensdag 09:00 – 16:00
Donderdag 09:00 – 16:00
Vrijdag 09:00 – 16:00
Zaterdag
Zondag
Oxxio website link
Oxxio contactformulier link
Oxxio E-mail emailconsumenten@oxxio.nl
Oxxio Post Adres Oxxio Nederland B.V. P.O., Box 100, 3000 AC Rotterdam

* Jouw lokale tarieven

Wat publiceert Oxxio op haar sociale media?

Oxxio is een energieleverancier die op haar sociale media kanalen informatie, tips, aanbiedingen en nieuws deelt over energie, duurzaamheid en haar producten en diensten. Op Facebook kun je bijvoorbeeld berichten vinden over hoe je energie kunt besparen, hoe je gebruik kunt maken van de Oxxio app, en hoe je mee kunt doen aan winacties. Op Twitter kun je ook vragen stellen aan de klantenservice, die snel en oplossingsgericht reageert. Op YouTube kun je video’s bekijken over hoe Oxxio werkt, wat de voordelen zijn van groene stroom, en hoe je kunt overstappen naar Oxxio. Oxxio wil met haar sociale media kanalen haar klanten en potentiële klanten informeren, inspireren en betrekken bij haar missie om energie makkelijker, beter en leuker te maken.

Oxxio Facebook

Oxxio Twitter

Oxxio YouTube

Wat is er allemaal mogelijk met Oxxio?

Oxxio Nederland is een energieleverancier die op haar website haar producten en diensten presenteert, zoals stroom en gas, de Oxxio app en de overstapservice. Op de website van Oxxio kun je ook je energiedeal berekenen, je verbruik bekijken, je gegevens wijzigen, je meterstanden doorgeven en contact opnemen met de klantenservice. Met de website wil Oxxio haar klanten en potentiële klanten een makkelijke, betere en prettigere energiebeleving bieden. Oxxio levert 100% groene stroom uit wind. De Oxxio tarieven voor stroom en gas zijn scherp. Wil je Oxxio opzeggen, dan betaal je hiervoor een boete. De opzegvergoeding is afhankelijk van de op wanneer je je energiecontract hebt afgesloten. Meer over het opzegbeleid van Oxxio en het berekenen van een opzegvergoeding lees je op deze pagina.

oxxio telefoonnummer

Wat is er mogelijk met Mijn Oxxio?

Via de persoonlijke ruimte van Oxxio kun je online je energiezaken regelen, zoals je verbruik bekijken, je termijnbedrag aanpassen, je rekeningen bekijken en betalen en je gegevens wijzigen. Je kunt Oxxio inloggen via de Oxxio website met je e-mailadres en wachtwoord. Als je nog geen account hebt, kun je deze via de website aanmaken met je postcode, huisnummer en klantnummer.
De Oxxio app is een handige applicatie voor je smartphone of tablet waarmee je ook je energiezaken kunt regelen, maar dan nog makkelijker en sneller. Met de app kun je je energieverbruik per dag, maand of jaar bekijken, je maandbedrag wijzigen, de Jaarcheck doen en 24/7 vragen stellen via de chat. Je kunt de app gratis downloaden via de App Store of Google Play Store. Om in te loggen op de app heb je ook je e-mailadres en wachtwoord nodig.

oxxio klantenservice

Hoe krijg je nieuws van Oxxio?

Om altijd op de hoogte te zijn van de laatste informatie, nieuws, evenementen en markttrends van Oxxio, kun jij af en toe de rubriek Nieuws lezen op de Oxxio-website of de Oxxio-blog.

oxxio contact

 

Hoe vind je een baan bij Oxxio?

Als je op zoek bent naar een baan bij Oxxio, kun je terecht op de Oxxio werkpagina. Daar vind je informatie over Oxxio als werkgever, de cultuur, de vacatures en de sollicitatieprocedure. Je kunt ook direct solliciteren op een vacature die je aanspreekt door op de knop ‘Nu solliciteren’ te klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar de website van Eneco, het moederbedrijf van Oxxio, waar je je cv en motivatiebrief kunt uploaden en je gegevens kunt invullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van de recruiter. Zie je geen passende vacature, dan kun je ook een open sollicitatie sturen via het contactformulier. Oxxio is altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven mensen die energie makkelijker, beter en leuker willen maken voor haar klanten.

Waar zit het hoofdkantoor van Oxxio?

Oxxio Netherlands B.V.
Marten Meesweg 5
3068 AV Rotterdam

 

"Oxxio Netherlands B.V. Marten Meesweg 5 3068 AV Rotterdam"

Oxxio FAQs

Hier is de lijst met de meest gestelde vragen aan Oxxio:

 • Wanneer kan ik mijn jaarverslag verwachten?
 • Hoe kan ik mijn termijnbedrag aanpassen?
 • Wat kan ik doen als het inloggen op Mijn Oxxio niet werkt?
 • Hoe kan ik mijn huidige tarieven bekijken?
 • Wat is mijn (jaarlijks) verbruik?
 • Hoe kan ik rechtstreeks contact opnemen met de Oxxio-service?

Op deze pagina kun jij alle antwoorden op deze vragen vinden en jouw vragen stellen.

Is Oxxio een onderdeel van Eneco?

Ja, Oxxio is inderdaad een dochteronderneming van Eneco. Eneco is een Nederlands energiebedrijf dat actief is in de productie, levering en distributie van elektriciteit, gas en warmte. Oxxio werd in 2011 overgenomen door Eneco en is sindsdien een apart merk gebleven binnen de Eneco Groep.

Hoewel Oxxio onderdeel is van Eneco, opereert het als een zelfstandig merk met zijn eigen positionering en dienstverlening. Het merk Oxxio richt zich specifiek op een digitaal georiënteerde benadering van energie, waarbij klanten online toegang hebben tot hun energieverbruik en facturering, en ze bieden diverse energiepakketten aan.

Is Oxxio overgenomen door KPN?

Ja, Oxxio is inderdaad overgenomen door KPN. Op 6 oktober 2021 kondigde KPN aan Oxxio te willen overnemen van de Eneco Groep. Deze overname is op 31 januari 2022 afgerond, waardoor Oxxio officieel onderdeel is geworden van KPN.

Met de overname van Oxxio wil KPN haar positie op de markt voor energie en digitale diensten versterken. Oxxio blijft als apart merk bestaan en blijft energie- en digitale diensten aanbieden aan haar klanten. De overname biedt KPN de mogelijkheid om synergievoordelen te realiseren en een breder dienstenpakket aan te bieden aan zowel bestaande KPN-klanten als Oxxio-klanten.

Waar haalt Oxxio zijn gas vandaan?

Oxxio koopt zijn gas in bij verschillende leveranciers op de gasmarkt. Als energieleverancier heeft Oxxio de mogelijkheid om gas in te kopen bij diverse bronnen, waaronder gasproducenten en handelsplatformen. De specifieke leveranciers en bronnen van gas kunnen in de loop van de tijd variëren, afhankelijk van marktomstandigheden en contractuele overeenkomsten. Oxxio streeft er echter naar om groene en duurzame energieopties aan te bieden aan zijn klanten, dus het is mogelijk dat ze ook gas inkopen dat gecompenseerd is voor de CO2-uitstoot of afkomstig is van hernieuwbare bronnen.

Hoeveel klanten heeft Oxxio?

Volgens Oxxio rapporten heeft het bedrijf 250.000 klanten in Nederland die elektriciteit en gas van het bedrijf kiezen. Oxxio Nederland is al meer dan 20 jaar een betrouwbare energieleverancier die 100% groene stroom levert en slimme inzichten biedt via de Oxxio App. Als je een precieze Oxxio Quitation wilt, kun je gemakkelijk je deal berekenen op hun website of contact opnemen met hun klantenservice via chat, telefoon of e-mail.

Hoe betrouwbaar is Oxxio?

Wat klanten van Oxxio en de servicekwaliteit vinden, kun jij controleren op de Trustpilot-ranglijstservice, waar klanten uit Nederland hun beoordelingen achterlaten. Jij kunt ook de totaalscore van de evaluatie bekijken en ook jouw commentaar geven.

Andrea Habur

Andrea Habur

Andrea is expert op het gebied van klantenservice en werkt sinds 2017 op dit gebied. Ze houdt zich bezig met de waardering van Nederlandse bedrijven en helpt klanten alle benodigde informatie over het bedrijf te vinden.

 

Please rate Stellar

0 / 3

Your page rank: