Waar kan ik de Albert Heijn openingstijden vinden?

Wil je de Albert Heijn klantenservice bereiken? Alle Albert Heijn contact informatie vind je hier. We geven je graag alle mogelijke manieren om de AH klantenservice te bereiken, zoals telefoonnummers, contactformulier, sociale media, Albert Heijn openingstijden en nog veel meer. Je kunt de online beoordeling van het bedrijf bekijken en wellicht een baan vinden.

Wat is Albert Heijn? Wat doet Albert Heijn?

Albert Heijn is een Nederlandse supermarktketen die ook in België actief is. Albert Heijn biedt een ruim assortiment aan boodschappen, verse producten, recepten en bonusaanbiedingen. Albert Heijn heeft meer dan 1000 winkels in Nederland en België, je kunt je boodschappen ook online bestellen en thuis laten bezorgen of ophalen bij een Pick Up Point. Albert Heijn is onderdeel van Ahold Delhaize, een internationale groep van supermarkten en andere winkels.

Om welke redenen willen klanten de Albert Heijn klantenservice bereiken?

Klanten hebben soms problemen met Albert Heijn, de meest voorkomende redenen zijn:

 • Wat zijn de Albert Heijn openingstijden?
 • Hoe kan ik de AH klantenservice bereiken?
 • Waar vind ik alle Albert Heijn contact informatie?
 • Wat is de email van Albert Heijn?
 • Wat is de telefoonnummer van Albert Heijn?
 • Wat kan ik doen als AH bezorger te laat is?
 • Ik kan niet inloggen op de AH app?
 • Hoe werkt AH online bestellen?

Wat zijn bij Albert Heijn openingstijden?

De mogelijke contactpersonen van AH klantenservice zijn:

 • Albert Heijn telefoonnummer: je krijgt Albert Heijn Nummer via de chat op de website. Het nummer is 0800-0305 en is gratis te bellen. De Albert Heijn openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 9:00-18:00 uur.
 • Albert Heijn contactformulier: Je kunt op de website een contactformulier invullen om je vraag, opmerking, klacht of compliment door te geven. Jij ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie per e-mail. Als je een klacht wilt indienen, kun je in plaats van de Albert Heijn klachten email dit contactformulier gebruiken.
 • Online chat: Je kunt een vraag stellen via de chat op de website. Je krijgt dan direct antwoord van een digitale assistent. De chat is beschikbaar van maandag tot en met zaterdag van 7:00-23:00 uur.

De openingstijden van de Albert Heijn-winkels kun je vinden op de website door je postcode of woonplaats in te voeren. Je kunt ook de AH app gebruiken om de openingstijden te bekijken.
Je kunt ook een brief sturen naar het hoofdkantoor:
Provincialeweg 11 1506 MA Zaandam
Het postadres is:
Postbus 3000 1500 HA Zaandam.

Albert Heijn Telefoonnummer 0800-0305 *
Maandag 9:00-18:00
Dinsdag 9:00-18:00
Woensdag 9:00-18:00
Donderdag 9:00-18:00
Vrijdag 9:00-18:00
Zaterdag
Zondag
Albert Heijn website link
Albert Heijn contactformulier link
Albert Heijn E-mail
Albert Heijn Post Adres Provincialeweg 11 1506 MA Zaandam* Gratis
 

Wat publiceert Albert Heijn op haar social media pagina's?

Albert Heijn publiceert verschillende soorten content op haar social media pagina’s, zoals:
Facebook: Albert Heijn deelt nieuws, acties, recepten, tips, video’s en meer op Facebook. Ook kun je vragen stellen of reageren op berichten van Albert Heijn of andere volgers. De Facebookpagina van Albert Heijn heeft meer dan 1 miljoen likes.
Op Instagram deelt Albert Heijn foto’s en video’s van lekkere gerechten, producten, winkels, medewerkers en meer. Ook kun je reageren op de stories van Albert Heijn of andere volgers. De Instagram-pagina van Albert Heijn heeft meer dan 300.000 volgers.
Twitter: Albert Heijn deelt nieuws, acties, recepten, tips, video’s en meer op Twitter. Ook kun je vragen stellen of reageren op tweets van Albert Heijn of andere volgers. De Twitterpagina van Albert Heijn heeft meer dan 49.000 volgers.
Op YouTube deelt Albert Heijn video’s van verschillende programma’s, zoals Allerhande Kookt, Appie Vandaag, Bakkie Vandaag en meer. Je kunt ook reageren op de video’s of je abonneren op het kanaal van Albert Heijn. Het YouTube-kanaal van Albert Heijn heeft meer dan 100.000 abonnees.
Op Pinterest deelt Albert Heijn borden met inspiratie voor verschillende thema’s, zoals feestdagen, seizoenen, gezond eten en meer. Ook kun je pins bewaren of reageren op pins van Albert Heijn of andere volgers. De Pinterest-pagina van Albert Heijn heeft meer dan 100.000 volgers.

Albert Heijn Facebook

Albert Heijn Pinterest

Albert Heijn Instagram

Albert Heijn Twitter

Albert Heijn YouTube

Wat is er te vinden op de website van Albert Heijn?

Albert Heijn is een supermarkt met een ruim assortiment aan verse producten, kant-en-klaarmaaltijden, dranken, drogisterijartikelen en meer. Aanbieding Albert Heijn kun je hier checken. Je kunt AH online bestellen via hun website of app.
Om te AH bestellen moet je de website van Albert Heijn volgen of de app openen op je smartphone of tablet. Maak een account aan of log in met je bestaande account. Kies je bezorgtijd of afhaallocatie. Voeg de producten die u wilt bestellen toe aan uw winkelwagen. Controleer je bestelling en voer eventuele kortingscodes of cadeaubonnen in. Kies je betaalmethode en rond je bestelling af. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling per e-mail. Je kunt je bestelling ook volgen via de website of de app.

Je kunt je online bestelling bij Albert Heijn op verschillende manieren betalen:

 • Ter plekke bij de bezorger of het Pick Up Point: met je pinpas, je telefoon, een QR-code of je digitale betaalpas.
 • Achteraf via automatische incasso: dit is mogelijk na 5 bestellingen. Je geeft Albert Heijn dan toestemming om het bedrag van je rekening af te schrijven.

Als je een zakelijke klant bent, kun je ook achteraf betalen met een factuur. Dit kan ook pas na 5 bestellingen. Je moet hiervoor een aanvraagformulier indienen.
Als je met een digitale betaalpas wilt betalen, moet je deze eerst activeren in de Albert Heijn app. Je kunt dan gemakkelijk en veilig vooraf betalen via de app.

Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen of ophalen bij een Pick Up Point.
AH gratis bezorgen is mogelijk bij besteding van een bepaald bedrag aan geselecteerde producten of merken. Je kunt de huidige acties voor gratis bezorging bekijken op de website van Albert Heijn.
AH thuisbezorgd is ook mogelijk, afhankelijk van de regio waar je bevestigd bent. Thuisbezorgd kun je checken als je op deze pagina je postcode en huisnummer invult.

Je kunt ook profiteren van andere Albert Heijn actie, zoals Bonusaanbiedingen, Win en Bespaar acties en Albert Heijn aanbiedingen. Je kunt de actuele acties bekijken op de website van Albert Heijn of in de folder.

Als je een Albert Heijn cadeaukaart hebt, kun je deze gebruiken om online of in de winkel te betalen. Je kunt de cadeaubon inwisselen door de code in te voeren tijdens het afrekenen of door de barcode te scannen bij het afrekenen. Als er iets onduidelijk is, kun je Albert Heijn bellen 0800-0305 om hulp te krijgen met bestellingen, tracking en de bezorgstatus.

ah online bestellen

Hoe krijg ik toegang tot Mijn Albert Heijn?

Om toegang te krijgen tot je Mijn AH en deze te beheren, moet je een account aanmaken of inloggen op de website of app van Albert Heijn. Je kunt dan je gegevens, je bestellingen, je Bonuskaart, je digitale kassabonnen, je spaaracties en meer bekijken en wijzigen.
Om de Albert Heijn app te downloaden kun je de QR-code scannen met je smartphone of klikken op de blauwe knop op de website van Albert Heijn. Je kunt de app ook vinden in de App Store of Google Play Store.
Met de AH app krijg je veel voordelen, zoals:

 • Altijd je Bonuskaart bij de hand
 • Extra Bonusaanbiedingen met Mijn Bonusbox
 • De digitale Bonusbrochure
 • Een digitale kassabon
 • Zelf scannen in de winkel met je smartphone
 • Digitale boodschappenlijstjes
 • Eerder gekochte producten
 • Duizenden recepten
 • Betaal eenvoudig en veilig met je digitale betaalpas.

Hoe meld ik me aan voor de Albert Heijn Nieuwsbrief?

Om elk weekend de AH Nieuwsbrief te ontvangen met de laatste Bonusaanbiedingen, nieuws en speciale promoties, kun je je aanmelden op ah.nl of via de registratiepagina. Dit is de enige manier om je aan te melden voor de AH Nieuwsbrief.

ah klantenservice

 

Hoe vind je werk bij Albert Heijn?

Alle AH-vacatures vind je op https://werk.ah.nl/vacatures. Je kunt filteren op locatie, datum en type vacature. Je kunt ook een vacature-alert aanmaken om een e-mail te ontvangen als er nieuwe vacatures zijn. Als je geïnteresseerd bent om bij Albert Heijn te werken, kun je online solliciteren door een formulier in te vullen en je CV en motivatiebrief te uploaden.

albert heijn klantenservice

Hoe vind ik een Albert Heijn bij mij in de buurt?

Een AH-winkel bij jou in de buurt vinden is mogelijk door op de kaart met alle AH vestigingen te bladeren, je stad of een postcode te kiezen en de details te bekijken:

 • Amsterdam: Jodenbreestraat 21, 1011NH Amsterdam, 020 624 1249, werktijden: maandag – zondag: 08:00 – 22:00
 • Rotterdam: Coolsingel 47, NL-3012AA Rotterdam, 010 313 8684, werktijden: maandag – zondag: 09:00 – 22:00
 • Groningen: Oude Ebbingestraat 19, NL-9712HA Groningen, 050 313 3994, werktijden: maandag – zondag: 12:00 – 22:00

Via deze link vind je meer locaties.

 

Hoofdkantoor Albert Heijn

Provinciale weg 11
1506 MA Zaandam
Het postadres:
Postbus 3000
1500 HA Zaandam

 

Provinciale weg 11 1506 MA Zaandam

Postbus 3000 1500 HA Zaandam

Wat zijn de veelgestelde vragen van Albert Heijn?

Hier is de lijst met veelgestelde vragen van Albert Heijn:

 • Hoe kan ik betalen voor mijn online aankopen?
 • Hoe kan ik een kopie van de factuur opvragen?
 • Hoe zeg ik mijn incassomachtiging op?
 • Wanneer ontvang ik de factuur?
 • Wat staat er op de factuur?
 • Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?
 • Hoe koppel ik mijn Bonuskaart aan mijn online account?
 • Hoe kan ik mijn bonusaanbiedingen bekijken en activeren?
 • Hoe kan ik mijn koopzegels digitaal sparen?

Alle antwoorden op deze vragen vind je op deze pagina.

Waar werd de eerste Albert Heijn geopend?

De eerste Albert Heijn-winkel werd geopend in 1887 in Oostzaan, een dorp in Noord-Holland, Nederland. Het was destijds een kleine kruidenierszaak die werd gerund door Albert Heijn en zijn vrouw, Anna Heijn. De winkel was gevestigd in hun woonhuis aan de Oostzijde. Na verloop van tijd groeide het bedrijf en opende Albert Heijn meer winkels, waardoor het uitgroeide tot de bekende supermarktketen die het vandaag de dag is.

Hoeveel Albert Heijn winkels zijn er in Nederland?

De website van Albert Heijn heeft 895 winkels in Nederland, waaronder supermarkten en AH to go gemakswinkels. Dit is een stijging van 0,9% ten opzichte van 2020. In België heeft Albert Heijn 50 winkels. Albert Heijn is de grootste supermarktketen van Nederland en heeft een uitgebreid netwerk van winkels door het hele land. Het aantal winkels kan echter variëren, aangezien er nieuwe winkels kunnen worden geopend en bestaande winkels kunnen worden gesloten of omgebouwd.

Hoeveel AH XL in Nederland?

Er zijn 38 AH XL winkels in Nederland. Dit zijn grotere Albert Heijn supermarkten met een uitgebreid assortiment verse, discount en non-food producten. De grootste Albert Heijn XL van Nederland vind je in winkelcentrum Maxis in Muiden. Het biedt een breder scala aan producten en heeft over het algemeen meer ruimte en een uitgebreidere winkelervaring. Wel kan het aantal Albert Heijn XL-winkels wijzigen, omdat er nieuwe winkels kunnen worden geopend en bestaande winkels kunnen worden omgebouwd.

Waar kan ik een klacht indienen bij Albert Heijn?

Als je een klacht hebt over een van winkels of een van de producten van Albert Heijn die je daar hebt gekocht, kun je dit het beste melden bij de servicebalie in de winkel. De medewerkers van het bedrijf proberen de problemen altijd zo goed mogelijk op te lossen. Je kunt ook een productklacht melden via de website van AH (https://www.ah.nl/klantenservice) of contact opnemen met hun klantenservice via chat of telefoon.

Kan ik mijn AH bestelling annuleren?

Jij kunt jouw bestelling bij Albert Heijn annuleren via de website of de app. Log in op ah.nl of de AH app en ga naar ‘Mijn bestellingen’. Zoek je bestelling op en klik op ‘Annuleren’. Bevestig het en jouw bestelling is geannuleerd. Jij ontvangt ook een opzeggingsbevestiging per e-mail. In jouw bevestigingsmail staat tot wanneer je jouw bestelling kunt annuleren. Algemeen: heb je een bezorgtijd tot 15:00 uur, dan kun je de dag ervoor tot 23:59 uur wijzigen of annuleren. Heb je een bezorgtijd na 15:00 uur, dan kun je tot 7:00 uur op de dag zelf wijzigen of annuleren.

Waar vind je de klantbeoordelingen van Albert Heijn?

Als je de beoordelingen van Albert Heijn wilt bekijken en wilt zien wat klanten echt over dit bedrijf zeggen, kun je het Truspilot ranglijstplatform volgen. Deze service maakt het mogelijk om beoordelingen van klanten te verzamelen in de vorm van commentaar en geeft ook een algemene score van het bedrijf door. Jij kunt ook deelnemen aan het evaluatieproces en jouw eigen beoordeling maken.

Andrea Habur

Andrea Habur

Andrea is expert op het gebied van klantenservice en werkt sinds 2017 op dit gebied. Ze houdt zich bezig met de waardering van Nederlandse bedrijven en helpt klanten alle benodigde informatie over het bedrijf te vinden.

 

Please rate Stellar

0 / 3

Your page rank: