Hoe krijg ik feedback van Lebara klantenservice?

Wil je weten hoe je Lebara belt? In dit artikel vind je alle mogelijke manieren om Lebara klantenservice te bereiken en alle beschikbare Lebara contact informatie, zoals contact formulier, Lebara telefoonnummer, chat, sociale media, winkeladressen en nog veel meer. Met dit artikel kom je te weten hoe je solliciteert naar een baan bij Lebara en hoe je de beoordeling online kunt bekijken.

Wie is Lebara? Is Lebara onderdeel van KPN?

Lebara is een internationaal telecombedrijf dat zich voornamelijk richt op het aanbieden van mobiele communicatiediensten, zoals prepaid simkaarten, abonnementen en internationale bel- en datadiensten. Het bedrijf is opgericht in 2001 en heeft zijn hoofdkantoor in Londen, Verenigd Koninkrijk. Lebara staat vooral bekend om zijn focus op de internationale gemeenschappen en biedt kortingstarieven voor internationale gesprekken.

Lebara Nederland is een dochteronderneming van Lebara Group, dat eigendom was van Palmarium Group, een Zwitserse investeringsmaatschappij. Het is geen onderdeel van KPN. KPN is een grote Nederlandse telecomaanbieder die een breed scala aan diensten aanbiedt, waaronder mobiele en vaste telefonie, internet en televisie. Hoewel Lebara en KPN op bepaalde gebieden kunnen samenwerken, zijn het afzonderlijke bedrijven en geen dochterondernemingen of onderdeel van dezelfde groep bedrijven.

Om welke redenen willen klanten contact opnement met de Lebara Klantenservice?

Klanten hebben meestal veel ervaringen met Lebara, dus ze kunnen veel vragen stellen, zoals:

 • Waar kan ik de Lebara contact informatie vinden?
 • Hoe kan ik Lebara bellen vanuit het buitenland?
 • Welk Lebara telefoonnummer wordt gebruikt om bestellingen te annuleren?
 • Waar kan ik Lebara nummer zien?
 • Kan ik in het weekend contact opnemen met klantenservice Lebara?
 • Wat zijn de Lebara betaalmethoden?
 • Is het mogelijk om gratis te bellen met Lebara?
 • Waar vind ik mijn klantnummer van Lebara?

Hoe kan ik Lebara bereiken?

Als je Lebara nummer opvragen of e-mail schrijven wilt, zijn hier alle manieren om de Lebara klantenservice te bereiken, inclusief:

 • Lebara telefoonnummer 1200 te bellen vanuit Nederland van maandag t/m vrijdag: 09:00 – 18:00, en zaterdag: 10:00 – 16:00; Voor dit informatienummer betaal je gebruikelijke belkosten
 • Lebara bellen met dit nummer +31619001200, als je in het buitenland bent
 • Schrijf via de chat, beschikbaar in de Lebara contact pagina van maandag t/m vrijdag: 08:15 – 17:30, zaterdag: 10:15 tot 15:30
 • Je kunt een e-mail sturen via het contactformulier op hun website. Ze reageren binnen 3 werkdagen.
Lebara telefoonnummer 1200*
Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 16:00
Zondag
Link naar website link

* Lebara telefoonnummer bellen vanuit het buitenland: +31619001200

Wat weten we van Lebara en sociale media?

Lebara heeft accounts op Facebook, Instagram en TikTok, waar het informatie deelt over zijn producten, aanbiedingen, klantenservice en sociale verantwoordelijkheid.
Op Facebook deelt Lebara video’s en posts over haar producten en simkaartpakketten. Het bedrijf post ook over hoe het vluchtelingen helpt met gratis simkaarten en beltegoed.
Op Instagram deelt Lebara foto’s met zijn diensten en promoties, met name wedstrijdresultaten en nog veel meer.
Op TikTok deelt Lebara zijn activiteiten en simkaart-shorts, en post het bedrijf video’s die laten zien hoe je je Lebara-simkaart activeert met een dansje.
Lebara lijkt actief te zijn op deze sociale media en probeert haar klanten te betrekken bij haar merk en waarden.

Lebara Facebook

Lebara Instagram

Lebara TikTok

Welke diensten biedt Labara? Hoe kan ik ze bestellen of annuleren?

Lebara biedt verschillende producten en diensten aan zoals prepaid simkaarten, mobiele abonnementen, internationale en nationale bel- en datatarieven en meer. Je kunt Lebara diensten bestellen via hun website, via een Lebara winkel of via een van hun verkooppunten. Je kunt de tarieven van Lebara bekijken op hun website onder het tabblad Tarieven. Je kunt Lebara opwaarderen door in te loggen op je MyLebara account en een nieuw pakket te kiezen. Je kunt ook overstappen naar een ander Lebara pakket door je huidige pakket op te zeggen en een nieuw pakket te bestellen. Dit is helemaal gratis. Je kunt Lebara opzeggen binnen 30 dagen na activering via dit formulier en geld terugkrijgen op je account ter hoogte van je abonnement minus externe bundelkosten. ” на “mijn lebara – 4 lebara nummer opvragen lebara nummer zien klantenservice lebara lebara opzeggen lebara winkel – 3 lebara app lebara opwaarderen.

lebara contact

Hoe krijg ik toegang tot de klantenruimte van Lebara?

Om toegang te krijgen tot de klantenzone van Lebara NL moet je een Mijn Lebara-account aanmaken of inloggen met jouw bestaande account. Jij kunt je registreren met jouw e-mailadres of jouw telefoonnummer en een wachtwoord kiezen. Jij kunt ook inloggen met jouw Facebook- of Google-account.

Met Mijn Lebara kun je onder andere je beltegoed en databundels opwaarderen, je verbruik en facturen inzien, je persoonlijke gegevens wijzigen en profiteren van exclusieve aanbiedingen en kortingen.

De Lebara app is gratis te downloaden voor Android- en iOS-apparaten. Met de app kun je eenvoudig je account beheren, opwaarderen en contact opnemen met de klantenservice. Jij kunt de app downloaden via de Google Play Store of de App Store.

lebara telefoonnummer

Hoe ontvang je nieuws, kortingen en promoties van Lebara?

Om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen, promoties en kortingen van Lebara, kun je zich abonneren op de socialemediakanalen of lid worden van de Lebara Advantage Club. De club biedt een voordeel, exclusief voor Lebara klanten. Jij kunt altijd de beste deals maken, met kortingen tot wel 55%.

Hoe vind je Lebara vacatures?

Om bij Lebara aan de slag te gaan, kun je de speciale vacaturepagina volgen en de actuele vacatures bij Lebara bekijken via onderstaande link. Kies een vacature die bij je past en solliciteer. Als je geen vacatures hebt gevonden, wacht dan tot het bedrijf zijn informatie heeft bijgewerkt of bel het hoofdkantoor om de details te vragen.

Lebara winkel contacten

Jij kunt met deze kaart de contacten van Lebara winkels doorzoeken door de gewenste plaatsnaam in te voeren. Winkeladressen vind je in elke uithoek van Nederland, zoals:

 • Amsterdam: Waterlooplein 317, 1011 PG Amsterdam
 • Rotterdam: Telefoonwinkel Rosmalen: Vreeburg 6, 5241 JE Rosmalen
 • Zwolle: Toko Wen Zhou: Rembrandtlaan 57, 8021 DE Zwolle
 

Waar zit een Lebara hoofdkantoor?

7th Floor, Import Building, 2 Clove Cres, E India Dock Rd, London E14 2BE, Verenigd Koninkrijk

 

7th Floor, Import Building, 2 Clove Cres, E India Dock Rd, London E14 2BE, Verenigd Koninkrijk

Amsterdam: Waterlooplein 317, 1011 PG Amsterdam

Rotterdam: Telefoonwinkel Rosmalen: Vreeburg 6, 5241 JE Rosmalen

Zwolle: Toko Wen Zhou: Rembrandtlaan 57, 8021 DE Zwolle

Zwolle: Toko Wen Zhou: Rembrandtlaan 57, 8021 DE Zwolle

Hier is de lijst met de meest gestelde vragen aan Lebara:

 • Hoe kan ik mijn Lebara abonnement opzeggen en geld terugkrijgen?
 • Welk pakket kan ik gebruiken als ik in het buitenland ben?
 • Welke soorten betalingen accepteert Lebara?
 • Hoe krijg ik mijn factuur?
 • Hoe kan ik overstappen naar een ander pakket?
 • Hoe kan ik de Lebara upgraden?
 • Wat is de minimumleeftijd voor inschrijving?
 • Wat is de geldigheidsduur van de service?

Alle antwoorden op deze en meer vragen vind je op deze pagina.

Hoe moet je je simkaart activeren Lebara?

Om je Lebara simkaart te activeren, bel je gratis naar 1200
kies dan je taal. Volg daarna eventuele andere stappen in het menu. Je simkaart wordt geactiveerd zodra je ophangt. Voor Sim Only heb je de e-mail nodig die Lebara je na je bestelling heeft gestuurd. Klik op de activeringslink in deze e-mail om je simkaart te activeren.

Wat is het opwaardeer nummer van Lebara?

Er zijn een paar manieren om Lebara online op te waarderen. Jij kunt een Lebara Opwaardeercode kopen bij Dundle (NL) met 71 beveiligde online betalingen en deze via e-mail ontvangen, of jij registreert jouw Lebara-nummer op Mijn Lebara en klikt op Opwaarderen in het menu van de website. Je kunt ook de Lebara app gebruiken of een sms sturen om je tegoed op te waarderen.

Hoe kan ik Lebara abonnement opzeggen?

Lebara biedt betaalbare Sim Only Abonnementen aan op het best geteste netwerk van Nederland. Als je niet tevreden bent met je abonnement of servicekwaliteit, heb je de mogelijkheid om binnen 30 dagen na activering van je Sim Only abonnement je geld terug te krijgen, ook als je overstapt van een Prepaid abonnement.
Om een terugbetaling aan te vragen, kun je deze stappen volgen:
– Vul binnen 30 dagen na activatie van je abonnement het opzegformulier in.
– Lebara stort de abonnementskosten (minus eventuele kosten buiten de bundel) rechtstreeks op uw rekening.
– Geniet van de voordelen van Lebara’s Sim Only-abonnementen op een betrouwbaar netwerk, met de extra zekerheid van een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Welk nummer bellen voor beltegoed Lebara?

Om je resterende beltegoed op Lebara op te vragen, bel je gewoon 1244 en kies je optie 1 om je beltegoed te controleren met je simkaart. Je kunt ook *100# bellen om je beltegoed direct op je scherm te bekijken. Een andere optie is om je beltegoed te bekijken en je huidige verbruik bij te houden via het Mijn Lebara portaal of de Lebara mobiele app. Het is belangrijk om te weten dat Lebara beltegoed niet verloopt en dus onbeperkt geldig is. Je moet echter wel minstens één keer in de 90 dagen bellen, sms’en, je telefoon gebruiken of je gegevens opwaarderen om de actieve status te behouden.

Hoe betrouwbaar is Lebara?

Als je wilt weten wat klanten van de Lebara provider vinden, kun je de beoordeling direct op de Lebara website vinden of het Trustpilot platform volgen, wat een uitstekende service is om bedrijven te evalueren en de algemene scores van klanten te verzamelen.

lebara bellen

Andrea Habur

Andrea Habur

Andrea is expert op het gebied van klantenservice en werkt sinds 2017 op dit gebied. Ze houdt zich bezig met de waardering van Nederlandse bedrijven en helpt klanten alle benodigde informatie over het bedrijf te vinden.

 

Please rate Stellar

0 / 3

Your page rank: