Op de home paging van Basic Fit vind je informatie over: Vind een club, Waarom Basic-Fit, Train overal, Service. Kan je lid worden en inloggen

ici paris contact

📞 Bellen met Basic Fit

Waarvoor staat Basic Fit

Basic-Fit is een keten van sportscholen. In september 2021 beschikte Basic-Fit over meer dan duizend fitnessclubs in Europa. Deze zijn verspreid over Nederland (216), België (205), Luxemburg (10), Frankrijk (511) en Spanje (53)

Basic fit contact

 

Je kan Basic fit bellen als je vragen mocht hebben zoals: 

 

 • Wat zijn de prijzen?
 • Welke verschillende opties zijn er?
 • Welke club is bij mij in de buurt?
 • Hoe kan ik me inschrijven?

 

BEL NU

Contact Basic fit klantenservice

Basic fit klantenservice kan je bereiken via de live chat, de Basic fit app, via Facebook of je kan een bericht sturen naar Ruby de chatbot . War zijn de Basic fit openingstijden?

Maandag 08:00-22:30
Dinsdag 08:00-22:30
Woensdag 08:00-22:30
Donderdag 08:00-22:30
Vrijdag 08:00-22:30

Zaterdag

09:00-16:00

Zondag 09:00-16:00

Basic fit bellen kan niet. Geen basic fit telefoonnummer gevonden 

Basic fit kan je ook contacten via de chat.

De chat van Basic fit heet Ruby. Op de chat heb je ook keuze uit verschillende onderwerpen zoals:

 • GEGEVENS OF LIDMAATSCHAP WIJZIGEN
 • IK HEB EEN BETALINGSVRAAG
 • HULP BIJ INLOGGEN OP DE APP
 • IK HEB EEN ANDERE VRAAG
 • IK BEN NET LID GEWORDEN
 • basic fit contact

Wat vind je op de website van Basic fit:

Op de webiste van Basic fit vind je informatie om:
lid te worden,
Zoek een club bij jou in de buurt,
Lees meer over de lidmaatschappen.
1000+ clubs

Met een Basic-Fit sportpas kan je sporten in meer dan 1000 clubs in:
Nederland,
België,
Luxemburg,
Frankrijk en
Spanje.

Nieuw apparatuur:
In onze ruime clubs train je met de nieuwste en allerbeste apparatuur van Matrix en Technogym.

7 Zones.
Onze clubs zijn opgedeeld in 7 zones waarin jij kan trainen op de manier die jij het fijnst vindt. Sport 24/7. Met meer dan 130 (!) 24/7 clubs kan jij altijd sporten wanneer je maar wilt. GXR. In veel van onze clubs hebben we virtuele groepslessen. Veel clubs bieden ook live lessen. Thuis kan je je favo groepsles via de Basic-Fit app volgen.

basic fit contact

Basic fit heeft ook een webshop

Welkom op de officiële webshop van Basic-Fit! Of je nou lid bent van Basic-Fit of niet, hier vind je alle producten die je goed kan gebruiken tijdens een bezoek aan de sportschool. Ben je op zoek naar een (nieuwe) sporttas? Zij hebben verschillende modellen waaruit je kan kiezen, dus er zit voor iedereen ongetwijfeld wat tussen. Daarnaast hebben ze ook een groot aanbood aan sport accessoires: bidons, roestvrij stalen drinkfles, hangslot, handdoek, en sportarmband. Verder hebben ze de meest populaire producten samengevoegd tot voordelige combideals. Simpel en voordelig, wie wilt dat nou niet? 😉

Ben je nog geen lid van Basic-Fit, maar wil je wel een maand lang ervaren hoe het is om bij hun te sporten? Speciaal voor jou hebben ze de Starter Kit ontwikkeld. Hierin zit een pas die je kan activeren wanneer jij wilt en die automatisch na een maand afloopt. Plus, alle benodigdheden voor een sportschoolbezoek zitten erin. De Starter Kit kan je overigens ook cadeau geven aan een vriend(in), een familielid of collega. Een origineler cadeau dat een gezond leven stimuleert zijn ze nog niet tegengekomen!

Oh, en de categorie die we zeker niet mogen vergeten: sportvoeding! NXT Level Sports Nutrition is de partner van Basic-Fit op het gebied van sportvoeding en supplementen. Zowel bij NXT Level als Basic-Fit vinden we het belangrijk dat iedereen een gevarieerd en gebalanceerd dieet volgt dat bij zijn of haar doel(en) past. Sportvoeding is dan ook geen vervanging van maaltijden, maar kan extra worden genomen wanneer je het lastig vindt om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden voedingsstoffen via voeding binnen te krijgen. Vind je via onze webshop niet de producten die je zoekt, dan kan je ze altijd op de website van NXT Level vinden!

VERZENDINFORMATIE
Wij leveren in de volgende landen: Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje. Bezorgen we nog niet in jouw land? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen en wij zullen ons best doen om jouw land aan de lijst toe te voegen.

basic fit contact

Contact Basic fit via Sociale media

Basic fit kan je behalve de chat ook bereiken via de verschillen Sociale media kanalen zoals facebook, Twitter en Instagram.Hier vind je verschillende informatie en fotos’s van Basic fit.

 

Maak een My account aan

Met een My account kan je ook Basic fit abonnement aanvragen. Op de pagina om je account aan te maken zal je eerst je email en wachtwoord moeten invullen. Eenmaa je een account hebt kan je dan ook gebruik maken van de verschillende voordelen die zijn verbonden aan je Basic fit My account.

basic fit contact

Hoe maak ik een account aan voor de Basic-Fit App?

Download de Basic-Fit app die beschikbaar is voor IOS & Android. Klik op “maak een account”. Vul de gegevens in met de informatie die bij de registratie aan Basic-Fit is gegeven, zoals e-mailadres en kaartnummer. Je vindt het Basic-Fit kaartnummer op de achterkant van jouw kaart.

Als je al een account hebt aangemaakt via Mijn Basic-Fit kan je dezelfde gegevens gebruiken om in te loggen op de app.

Werken bij Basic fit

Bij Basic fit zijn er verschillende vacatures beschikbaar waarop je kan reageren. Wil je een melding ontvangen als de nieuwste vacatures online staan? Dat kan!
Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken. Ben je nieuwsgierig, ondernemend, praktisch en heb je graag lol in je werk? Dan ben je bij Basic-Fit aan het juiste adres! We nodigen je uit om met ons mee te groeien, impact te maken en onze missie te delen. Welkom bij de Orange Family.

basic fit klantenservice

Hoe kan je een klacht indienen bij Basic fit

Wanneer je een klacht hebt dan kan je deze indienen door gebruik te maken van de Basic fit app of een bericht te sturen via de Live Chat of een bericht te sturen via Facebook of te chatten met Ruby de Chatbot.

basic fit contact

 

Bekijk de reviews van Basic fit

Als je wilt weten wat de ervaring is van andere mensen met Basic fit en als je wilt lezen watt de reviews zijn van Basic fit dan moet je een kijkje nemen op Trustpilot

basic fit contact

Dit zijn enkele van de meest gestelde vragen die je kan vinden op Basic fit.

 • Is een Covid Safe Ticket / Coronatoegangsbewijs verplicht om toegang te krijgen tot een Basic-Fit club?
 • Werkt Basic-fit met een reserveringssysteem?
 • Hoe maak ik een account aan voor de Basic-Fit App?
 • Wat is Persoonlijke Online Coach?
 • Wat zijn de kosten voor Persoonlijke Online Coach?
 • basic fit contact

Een specifieke service van Basic fit zijn de verschillende samenwerkingen. Als bedrijf dragen ze bij aan de samenleving en willen ze een positieve impact hebben op de communities. Ze willen mensen die minder mogelijkheden hebben om te sporten, helpen om actief te blijven en ze zo de voordelen van sporten laten ervaren, ongeacht hun achtergrond of capaciteiten.

basic fit contact

Het hoofdkantoor van Basic fit is te vinden in Nederland

Wegalaan 60,
2132 JC Hoofddorp,
Nederland

De verschillende locaties van Basic fit

Basic fit heeft verschillende locaties in 5 landen te weten: Nederlad, Belgie, Spanje, Luxemburg en Frankrijk. Bij Basic-Fit kun je overal terecht om te sporten. We hebben namelijk vestigingen in tientallen steden en dorpen in Nederland. In onze sportscholen zijn alle mensen welkom en fitnessen mensen van alle leeftijden, beginners en gevorderden.

Bezoekadres Basic fit