Informatie over VriendenLoterij klantenservice, VriendenLoterij contact, bijlage, rekening, afmelden

ici paris contact

📞 Bellen met VriendenLoterij

Wat is de VriendenLoterij

De VriendenLoterij is een Nederlandse loterij. De loterij steunt goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. De VriendenLoterij is op initiatief van Humanitas in 1989 opgericht en is onderdeel van de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen N.V. In augustus 2021 zijn BankGiro Loterij en VriendenLoterij gefuseerd.

Waarom zou je de klantenservice van de Vriendenloterij contacten?

 

Je kan de klantenservice van de Vriendenloterij contacten wanneer je vragen zou hebben.

 

 • Hoe kunt u met klachten terecht bij de Vriendenloterij?
 • Wat is het telefoonnummer van BankGiro Loterij en VriendenLoterij?
 • Hoe contact opnemen met de Vriendeloteij-chat?
 • Hoe contact op te nemen met de Vriendenloterij klantenservice
 • Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Vriendenloterij?
 • Hoe laat werkt de klantenservice van Vriendenloterij?
 • Wat zijn de meeste vragen die klanten van Vriendenloterij hebben?
BEL NU

Hoe kan ik contact opnemen met de VriendenLoterij klantenservice?

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice van VriendenLoterij. De gemakkelijkste en snelste manier om contact op te nemen met VriendenLoterij is door hen te bellen op 088-020 1020. De kosten van het gesprek hangen af van de tarieven van uw operator. Dit nummer wordt beantwoord door de ledenservice van VriendenLoterij op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur.

Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-21:00
Donderdag 09:00-21:00
Vrijdag 09:00-21:00

Zaterdag

09:30-16:00

Zondag gesloten

 

Vriendenloterij bellen op 088 – 020 1020. Gebruikelijke call fees

 

Hoe bellen we?

U kunt een beroep doen op werkdagen van 9:00 tot 21:00 uur.
Vriendenloterij bellen op 088 – 020 1020. Gebruikelijke call fees

 

Vriendeloteij contact via Chat

Naast het telefoonnummer kunnen leden van VriendenLoterij ook via live chat contact opnemen met de klantenservice. De openingstijden van de klantenservice zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:30 tot 16:00 uur. Als u de chatroom wilt gebruiken, klikt u op de link en klikt u op het chaticoon onderaan de pagina.

vriendenloterij klantenservice

Wat vind je op de website van de Vriendenloterij?

Over VriendenLoterij, BankGiro Loterij en BINGO – alle informatie is beschikbaar op www vriendenloterij nl
De website geeft volledige informatie over loterijen, promoties en toont ook elke dag en elk uur de resultaten van de trekking.
VriendenLoterij-leden krijgen vanaf het begin een persoonlijke VIP-kaart en doen daarmee mee aan de loterij. Met deze kaart kunt u meer dan 125 eersteklas musea GRATIS bezoeken en krijgt u kortingen tot 50% op musicals, dierentuinen, bioscopen en andere spannende uitstapjes.
De kaart is geldig zolang hij in het spel is, dus VriendenLoterij-leden kunnen van alles beleven! En doe mee aan verschillende goede doelen.

vriendenloterij bankgiroloterij

Vreindenloterij contactformulier

Een andere manier om contact op te nemen met Vreindenloterij is het Contactformulier. Het is te allen tijde mogelijk om schriftelijk een vraag te stellen, contacten voor feedback achter te laten en de specialisten van Vreindenloterij zullen zeker contact met de klanten opnemen om een gekwalificeerd antwoord te geven.

vriendenloterij telefoonnummer

Hoe contact opnemen met Vriendenloterij in sociale netwerken?

Behalve dat je de Vriendenloterij kan contacten via bellen en chat, kan je ze ook bereiken via de verschillende Sociale Media kanalen zoals: Facebook, Instagram en Twitter.
Elke dag reageert het web service team van de Vriendenloterij op vragen in persoonlijke social media berichten.
De openingstijden op alle sociale netwerken zijn dezelfde: doordeweeks van 09.00 tot 21.00 uur en in het weekend van 09.30 tot 16.00 uur. Meestal krijgt u binnen 2 uur een reactie.

 

vriendenloterij contact

vriendenloterij klantenservice

vriendenloterij bellen

Wat is Mijn Vriendenloterij en wat zijn de voordelen?

Registreren bij Mijn Vriendenloterij is heel eenvoudig. Om uw gratis Mijn VriendenLoterij-account aan te maken, moet u uw e-mailadres en wachtwoord invoeren.
Hier vindt u een overzicht van uw gewonnen prijzen en kunt u uw gegevens wijzigen. Ook kunt u hier meedoen aan ‘DeelnemersVoordeel’, de speciale extra winacties. Om de juiste informatie te koppelen aan je persoonlijke pagina hebben ze een aantal gegevens van u nodig: Postcode, Huisnr., Toevoeging en IBAN / rekeningnummer.

vriendenloterij contact

Wilt u op de hoogte blijven van Vriendenloterij ?

Blijf eenvoudig op de hoogte van nieuws, acties, loterijen en winnaars bij Vriendenloterij . Vul uw e-mailadres in en abonneer u op de Vriendenloterij-nieuwsbrief.
U vindt het e-mailadres onderaan de pagina door op de link te klikken.

vriendenloterij bellen

Werken bij Vriendenloterij

Een steentje bijdragen aan een sportieve en gezonde wereld, jezelf professioneel blijven ontwikkelen, plezier hebben in je werk. Dat is werken bij de VriendenLoterij. Ben je op zoek naar vacatures bij de VriendenLoterij? Vragen over vacatures?
Neem contact op met HR afdeling van Vriendenloterij via vacature@werkendoejebij.nl

vriendenloterij bellen

Wat moet u doen als u een probleem hebt en een klacht moet indienen bij de VriendenLoterij?

Als je een probleem of een klacht hebt over de Vriendenloterij kan je via een contactformulier je klacht opsturen. Hiervoor is er een speciale link waarin je verschillende informatie velden moet invullen en ben je ook instaat om betreffende documenten aan toe te voegen. Ook kan je ze bellen, kan je ze chatten of contacten via Soaciale Media. Ook kan je ze een brief schrijven.

FriendsLottery
Beethovenstraat 200
1077 JZ Amsterdam

Wat ze schrijven in recensies van Vrienden Loterij?

Om te weten wat andere mensen denken over de Vriendenloterij en wat hun ervaring is dan is het belangrijk dat je de verschillende reviews bekijkt. Lees verschillende meningen en reviews over VriendenLoterij op trustpilot.com

telefoonnummer vriendenloterij

VriendenLoterij geeft gedetailleerde antwoorden op veelgestelde vragen van klanten. Alle vragen en antwoorden worden gepresenteerd op de website van de VriendenLoterij. Het zijn er nogal veel, dus voor het gemak is er een zoekfunctie. Dit zijn de belangrijkste onderwerpen die in de FAQ worden behandeld:

 • Over deelname aan de loterij: opzegging van loten, lotprijsaanpassing, extra trekkingen;
 • Over de VIP-kaart: Meer informatie over de kaart, hoe u deze activeert en hoe vaak u deze kunt gebruiken;
 • Over de prijzen: over de loterij resultaten, wanneer de gewonnen prijs en de geldprijs te krijgen;
 • Over FriendsLottery BINGO: hoe BINGO-kaarten te krijgen, hoe ze werken, over de activering van BINGO-kaarten;
 • Over VriendenLoterij Klantenservice: Hoe kan ik contact opnemen met VriendenLoterij ondersteuning?

vriendenloterij klantenservice

Met een Hartenwens zet je mensen in het zonnetje. Voor Nederlanders -van alle leeftijden- die zich inzetten voor de samenleving of die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken- laten ze op jouw verzoek graag een hartenwens uitkomen.

Aanvraag indienen
Goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties met een sociaal belang (SBBI-status), KVK-nummer of een ANBI-status kunnen het hele jaar een aanvraag voor een wens indienen. Een hartenwens wordt altijd aangevraagd voor een ander, een speciaal iemand die jouw organisatie een warm hart toedraagt. Denk aan een bevlogen vrijwilliger, een geliefde en veel te bescheiden medewerker of een gewaardeerd lid van jouw sportvereniging.

Criteria
Ze vervullen hartenwensen voor een bedrag van €200,- tot €2.000,-, en alleen voor een individu (privépersoon). Uiteraard horen ze ook graag waarom juist deze persoon het verdient om zijn of haar hartenwens te laten uitkomen en wat dit voor hem of haar betekent.

vriendenloterij bellen

De Vriendenloterij kan je ook bezoeken op hun hoofdkantoor.

VriendenLoterij
Beethovenstraat 200
1077 JZ Amsterdam

Je kan de Vriendenloterij ook vinden op Google maps. Ook heb je de mogelijkheid om je route uit stippelen hoe ze moet bereiken en hoe je ernaar toe moet rijden. Je ziet ook gelijk hoeveel sterren de Vriendenloterij heeft. wat de openings- en sluitingstijd is.

 

 

 

Bezoekadres VriendenLoterij