Luchthaven Schiphol – Nieuws en Hoe contact opnemen met Schiphol

📞 Bellen met de Schiphol

Schiphol is het grootste vliegveld van Nederland en ligt in de buurt van Amsterdam. Ook is het een belangrijk vliegveld binnen Europa. Aangezien het aantal passagiers dat hier elke dag vertrekt of aankomt is het niet gek dat er regelmatig reizigers met vragen zijn. Gelukkig kunt u met vragen contact opnemen met de klantenservice van Schiphol. Ook wilt u waarschijnlijk weten waar u aankomsten op Schiphol of vertrektijden van Schiphol kunt vinden. We vertellen er u alles over.

U kunt met Schiphol contact opnemen met bijvoorbeeld onderstaande vragen:

  • Kan ik mijn vlucht annuleren of wijzigen?
  • Waar kan ik het beste parkeren?
  • Ik wil iemand wegbrengen. Hoe kan ik dat het beste doen?
  • Welke winkels zijn er geopend?
  • Hoe laat moet ik aanwezig zijn om zeker te zijn dat ik mijn vlucht haal?
  • Mijn vlucht is vertraagd. Heb ik recht op een compensatie?
  • Ik heb een voedselallergie. Is er op Schiphol eten voor mij te koop?
  • Waar kan ik Schiphol tickets kopen
BEL NU

Openingstijden telefonische klantenservice

 

Maandag 07:00 – 00:00
Dinsdag  07:00 – 00:00
Woensdag 07:00 – 00:00
Donderdag 07:00 – 00:00
Vrijdag 07:00 – 00:00
Zaterdag 07:00 – 00:00
Zondag 07:00 – 00:00-

De aankomst- en vertrektijden op Schiphol

De aankomst- of vertrektijd van een vliegtuig is natuurlijk erg handig en belangrijk om te weten. Misschien wilt u weten hoe laat u zelf op het vliegveld moet zijn, of misschien heeft u een dierbare die u van het vliegveld op wilt gaan halen. Gelukkig zijn de aankomsten op Schiphol erg eenvoudig terug te vinden op de website. En ook vertrekkende vluchten staan netjes genoteerd. Het is mogelijk om op vluchtnummer, bestemming of airline te zoeken. Dat kan voor vandaag, of voor een datum die ergens in de komende drie weken ligt. Ook in de gratis Schiphol app zijn deze tijden terug te vinden. Zo bent u altijd goed voorbereid.

Vind een vertrekkende vlucht

Vind een aankomende vlucht

Andere vragen om met Schiphol contact op te nemen

Het kan natuurlijk ook gebeuren dat u een andere vraag heeft dan over de vluchttijden. Dan is het mogelijk om contact op te nemen met het klantcontactcentrum van het vliegveld. Deze klantenservice is dagelijks bereikbaar tussen 07.00 en 0.00 uur.

Het antwoord op een paar van deze vragen is te lezen op de pagina met Veelgestelde Vragen. Voor vragen over uw persoonlijke situatie is het verstandig om contact op te nemen met de klantenservice.

Op welke manier kunt u contact opnemen met Schiphol?

Het klantcontactcentrum van Schiphol is bereikbaar op verschillende manieren. De snelste manieren om antwoord te krijgen is via WhatsApp, per telefoon of per chat. U opent de juiste nummers of het chatscherm eenvoudig via de website van Schiphol. Ook is het mogelijk om via Facebook Messenger of Twitter contact op te nemen, hoewel dit misschien iets minder handig is bij een dringende vraag. Wel kun je het vliegveld op verschillende social media kanalen volgen.

Neem contact op met de Schiphol via Facebook

Op Facebook deelt Schiphol nieuws en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen. Ook is het daar dus mogelijk om contact op te nemen. Ze zullen hier tijdens de openingstijden van het klantcontactcentrum snel op uw bericht reageren.

Neem contact op met De Schiphol via Twitter.

Ook op Twitter is Schiphol actief. Ze delen hier interessante nieuwtjes en reageren op vragen van volgers. Twitter is natuurlijk wat minder geschikt voor lange vragen, maar u kunt hier wel makkelijk en snel reageren.

Contact Schiphol via Instagram

Bent u vooral geïnteresseerd in mooie foto’s en inspirerende verhalen over Schiphol? Dan kunt u ze het beste volgen op Instagram. Hier ziet u schitterende foto’s van vliegtuigen, van het vliegveld en van de medewerkers voorbij komen.

Bekijk de Schiphol youtube-kanaal.

Op YouTube plaatst Schiphol regelmatig inspirerende filmpjes over het vliegveld. Bekijk hier prachtige beelden en krijg meteen zin om zelf ook in het vliegtuig te stappen. Ook brengt Schiphol nieuws hier op een interessante manier in beeld.

Chat met Schiphol

Op klantenservicepagina van Schipholcontact is het mogelijk om via live chat contact op te nemen met een klantenservice medewerker.

Andere services van Schiphol

Op de website van het vliegveld is nog veel meer informatie te vinden. Denk hierbij aan informatie over winkels, eet- en drinkgelegenheden en plattegronden. Ook over services van het vliegveld, zoals parkeren op Schiphol, het aanmaken van een account en gevonden voorwerpen kunt u hier alles vinden. Zo krijgt u alle benodigde informatie om met een gerust hart van Schiphol te vertrekken.

Schiphol