Hoe kunt u contact opnemen met de Efteling?

📞 Bellen met de Efteling

De Efteling is een van de bekendste pretparken in Nederland. Het ligt in Kaatsheuvel en omvat naast het attractiepark ook nog een theater, twee hotels, een golfbaan en twee vakantieparken. Qua bezoekersaantallen en oppervlakte is de Efteling het grootste pretpark van de Benelux. Het is dan ook niet gek dat er regelmatig mensen contact op willen nemen met de klantenservice. Maar hoe kunt u contact opnemen met de klantenservice van de Efteling en met welke vragen kunt u bij ze terecht?

Waarom zou u contact opnemen met de klantenservice van de Efteling?

Het is mogelijk om met verschillende vragen contact op te nemen met de klantenservice van de Efteling. U kunt vragen hebben over:

  • Welke attracties zijn er open?
  • Wat zijn de Efteling openingstijden?
  • Hoe reserveer ik een verblijf in een Efteling Hotel?
  • Kan ik mijn reservering wijzigen?
  • Welke faciliteiten bieden de hotels?
  • Kan ik mijn Efteling kaartjes ruilen?
  • Is het attractiepark toegankelijk voor mindervaliden?
  • Hoe kan ik een abonnement aanschaffen of verlengen?
  • Mijn gegevens in ‘Mijn Efteling’ kloppen niet. Wat moet ik doen?
  • Ik heb een voedselallergie. Wat is er aan eten in de Efteling verkrijgbaar?
BEL NU

Openingstijden telefonische klantenservice

 

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag  09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 20:00
Zondag 09:00 – 20:00

Neem contact op met Efteling via een telefoon.

Voor persoonlijke vragen over boekingen en dergelijke zult u contact moeten opnemen. Dat kan via telefoon. De klantenservice is op maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 9.00 en 18.00 uur en op zaterdag en zondag tussen 9.00 en 20.00 uur

Neem contact op met de Efteling klantenservice via Facebook

Op Facebook leest u de laatste nieuwtjes, ziet u leuke filmpjes en kunt u meedoen met leuke winacties. Ook reageren ze hier vaak snel op toegestuurde berichten. Via Facebook kunt u dus ook met de Efteling contact opnemen.

Mijn Efteling-account

Op de website van de Efteling kunt u een account aanmaken. Met deze account is het mogelijk om boekingen in te zien en te wijzigen. Ook kunt u hier uw e-tickets terugvinden en is het mogelijk om de nieuwsbriefvoorkeuren in te stellen. Als u een Efteling-abonnement heeft is het ook mogelijk om de gegevens van dit abonnement in te zien.

Neem contact op met De Efteling via Twitter.

Twitter wordt door de Efteling gebruikt om leuke feitjes te delen. Ook nieuws wordt hier gedeeld. Op eenvoudige vragen wordt hier ook snel antwoord gegeven.

De Efteling Contact via Instagram

Voor de mooiste sfeerimpressies van de Efteling moet u op Instagram zijn. Duik meteen in de Wondere Wereld van de Efteling. Ook hier worden vragen van volgers trouw beantwoord en zult u regelmatig mee kunnen doen met leuke winacties.

Neem contact op met de Efteling via een Linkedin.

Ook op LinkedIn deelt de Efteling haar belangrijkste nieuws. Ook hier wordt adequaat gereageerd op de reacties die door anderen worden gegegeven. Daarnaast kunt u bij de Efteling actuele vacatures vinden. 

Bekijk de Eftelingyoutube-kanaal.

Op YouTube deelt de Efteling mooie filmpjes met aankondigingen van nieuwe attracties, nieuwtjes, of sfeerimpressies van het park. Contact opnemen via dit kanaal is niet zo handig, hiervoor kunt u beter een van de andere contactmogelijkheden kiezen.

Neem contact op met Efteling via TikTok

Wat ludieke vragen van bezoekers worden door de Efteling nog wel eens beantwoord in een leuk filmpje op TikTok. Het gaat hier dan bijvoorbeeld om vragen over de inrichting van de kamers in het Efteling Hotel, feitjes over Holle Bolle Gijs of hoeveel rode neuzen er in de Carnaval Festival te vinden zijn. Een leuke manier om meer te weten te komen over de Efteling.

Neem contact op met de Efteling support via e-mail

Als u foto’s of documenten moet verzenden, is e-mail de gemakkelijkste manier om alle informatie te verzenden.

Neem contact op met de Efteling via contactformulier 

Ten slotte is het ook mogelijk om via een contactformulier op de Efteling-website contact met ze op te nemen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en u kunt zo spoedig mogelijk een reactie verwachten.

Chat met Pennenveer

Op de website van de Efteling kunt u chatten met de virtuele assistent Pennenveer. Deze helpt u zo goed mogelijk om uw vragen te beantwoorden. Mocht Pennenveer u niet verder kunnen helpen, dan zal deze u doorverbinden met een klantenservice medewerker. De chat opent vanzelf als u op de contactpagina van de Efteling website komt. Voor vragen over de Efteling openingstijden of Efteling kaartjes kunt u bij Pennenveer uitstekend terecht.

Aanmelden voor de Efteling nieuwsbrief

Onderaan de website van de Efteling is het mogelijk om u in te schrijven voor de nieuwsbrief. Als u dit doet mist u nooit meer leuke nieuwtjes, aantrekkelijke acties en andere nuttige informatie over de Efteling. Krijg kijkjes achter de schermen en leuke aanbiedingen. Zeker de moeite waard!

Efteling