Hoe kunt u contact opnemen met Evides

📞 Bellen met de Evides

Evides Waterbedrijf

Het Evides Waterbedrijf zorgt ervoor dat elke dag, 24 uur lang veilig en schoon drinkwater wordt geleverd aan consumenten en de zakelijke markt. Dit doen ze in Zeeland, het zuidwesten van Zuid-Holland en de Brabantse Wal. Ook bedient Evides industriële klanten in Nederland, België en Duitsland en biedt ze industriewaterdiensten aan.

Voor vragen over het waterverbruik, als je facturen wilt betalen of verhuizingen wilt doorgeven kun je contact opnemen met de klantenservice van Evides. Je kunt voor de volgende vragen contact opnemen met Evides:

  • Hoe kan ik mijn meterstanden doorgeven?
  • Je hebt een storing. Hoe kan ik deze melden?
  • Wat moet je doen als je verhuist bent en hoe kan ik een verhuizing doorgeven?
  • Hoe kan ik regelen dat ik in meerdere termijnen de periodeafrekening kan betalen?
  • Ik wil meer weten hoeveel ik betaal voor drinkwater. Waar kan ik terecht?

Voor alle praktische zaken omtrent betalen, facturen, verhuizen, gegevens aanpassen of storingen en werkzaamheden melden kun met Evides contact opnemen

BEL NU

Openingstijden telefonische klantenservice

 

Maandag 08:00 – 17:00
Dinsdag  08:00 – 17:00
Woensdag 08:00 – 17:00
Donderdag 08:00 – 17:00
Vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag
Zondag

 

  • Het Evides Waterbedrijf telefoonnummer is 0900-0787.

Neem contact op met Evides via een telefoon.

Je kan contact opnemen door te bellen met de klantenservice. Deze is bereikbaar via het Evides telefoonnummer 0900-0787. Je kan bellen op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur. Heb je een storing, deze kun je 24 uur per dag doorgeven. Bel hetzelfde Evides telefoonnummer en kies voor keuze 1 en daarna nogmaals keuze 1.

Contact opnemen via social media

Wil je niet in de wacht staan aan de telefoon, dan kun je ook contact opnemen via de social media kanalen van Evides. Je kan via Twitter of Facebook een direct message sturen met jouw vraag of klacht. Je krijgt binnen 60 minuten een antwoord van een van onze klantenservice medewerkers.

Openingstijden van de klantenservice op Facebook en Twitter:

Maandag tot vrijdag: van 08.00 uur tot 21.00 uur

Zaterdag en zondag: gesloten

evides facebook

Neem contact op met De Evides via Twitter.

Ontvang korte updates van de Evides of neem contact met de klantenservice op via Twitter.

evides twitter

Mijn Evides

Wil je snel en gemakkelijk gegevens aanpassen, bijvoorbeeld je rekeningnummer of wil je een adreswijziging doorgeven? Dat kan in Mijn Evides. Wanneer je een account hebt aangemaakt heb je eenvoudig en snel inzicht in jouw persoonlijke gegevens, kun je facturen inzien en kun je het termijnbedrag aanpassen.

mijn Evides

Neem contact op met de Evides via een Linkedin.

evides linkedin

Contact per mail.

Wil je schriftelijk contact opnemen, dan kun je een email sturen door het contactformulier in te vullen. Binnen 5 werkdagen ontvang je een reactie. Je kunt ook een brief sturen per post. Deze kun je richten aan:

Afdeling Klantenservice

Postbus 44135

3006 HC ROTTERDAM

Contact Evides per Contactformulier

contactformulier evides

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Evides? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Evides. Je krijgt drie tot vier keer per jaar een nieuwsbrief via de e-mail met de ontwikkelingen, nieuwtjes, interessante weetjes of tips over hoe je water kunt besparen. Je kunt je gemakkelijk aanmelden door op de onderstaande button te klikken en daarna je naam en email-adres in te vullen. Ook kun je je op elk moment weer afmelden van de nieuwsbrief door jezelf uit te schrijven.

nieuwsbrief evides

Wil je geen nieuwsbrief ontvangen, maar wel op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Dan kun je ook Evides volgen op haar social media kanalen. Op Facebook en Twitter lees je waar ze als bedrijf mee bezig zijn, hoe ze duurzaam omgaan met water en hoe ze zorgen voor schoon en helder drinkwater. Ook lees je er handige tips als je wilt besparen op water. De nieuwste vacatures en informatie over werken bij Evides vindt je op LinkedIn. Op Vimeo vindt je korte filmpjes over projecten die ze hebben uitgevoerd.

evides vimeo