Op Fit For Free home vind je informatie over hoe in te loggen en lid te worden. Kan je de verschillende cubs bekijken, heb je informatie over Fit For Free abonnement en groepslessen.

ici paris contact

📞 Bellen met Fit For Free

Waarvoor staat Fit For Free

Met ruim 90 clubs door heel Nederland heeft Fit For Free altijd wel een club bij jou in de buurt. Ze zijn te vinden door heel Nederland. Beweging is hun core, zij maken sporten graag toegankelijk voor iedereen. Dat zie je terug in hun clubs en eigenlijk in hun hele bedrijfscultuur. Zij willen dat hun leden zich thuis voelen. Of ze nu student, powerlifter, moeder, pensionado of bankmanager zijn. Hun gastvrijheid, het community-gevoel op de club en het kopje koffie in de Lounge; dáár komen hun leden voor. En natuurlijk voor het enorme aanbod aan groepslessen, trainingen en work-outs. De teams zetten net die extra stap om ervoor te zorgen dat de leden de club binnenkomen én verlaten met een glimlach.
Alle clubs zijn uitgerust met hoogwaardige kracht- en cardio-apparatuur en ruimtes voor individuele en groepstraining. Dankzij de gratis Fit For Free-app kunt u trainen zonder beperkingen en groepslessen volgen wanneer het u uitkomt. De app vindt een workout voor elk niveau – zelfs als je een beginner bent, met of zonder trainer, alleen of in een groep. Fit For Free biedt de handigste blunder – de ruimste openingstijden.

De Fit app geeft onbeperkt gratis fitness, cardio, small group training en een breed scala aan live groepslessen met motiverende trainers. Hierdoor kunnen klanten trainen en hun workouts volgen waar ze ook zijn.

Fit For Free biedt het individuele en bedrijfsprogramma BedrijfsFitnessOnline Go-Vital. FitnessOnline Go-Vital is een online platform voor organisaties die bedrijfsfitness willen promoten tegen zeer gunstige prijzen. En in combinatie met een Fit For Free-abonnement profiteren klanten nog meer van kortingen en belastingvoordelen.

Fit For Free klantenservice bereiken waarvoor?

Je kan de Fit For Free klantenservice bereiken voor verschillende redenen:

 • Hoe word ik een Fit For Free abonnee?
 • Hoe kan ik contact opnemen met Fit For Free met verschillende vragen?
 • Wat zijn de openingstijden van Fit For Free?
 • Hoe neem ik contact op met de klantenservice van Fit For Free?
 • Wat is het Fit For Free telefoonnummer?
 • Wat zijn de voordelen van Mijn Fit For Free?
BEL NU

Fit For Free klantenservice contact

Om contact op te nemen met de klantendienst van Fit For Free, biedt het bedrijf een e-mailadres aan:
info@fitforfree.nl – vragen over algemene onderwerpen;
aanmaningen@fitforfree.nl – vragen over betalingsachterstanden of betalingsprocedures.
Om contact op te nemen met het telefoonnummer van Fit For Free, gelieve deze openingsuren in acht te nemen:

Maandag 09:00-17:00
Dinsdag 09:00-17:00
Woensdag 09:00-17:00
Donderdag 09:00-17:00
Vrijdag 09:00-17:00

Zaterdag

gesloten

Zondag gesloten

 

Hoe bellen we?

U kunt een beroep doen op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.
Directe telefoon 085 3012400

Gebruikelijk tarief

 

Wat kan je vinden op de website van Fit For Free

Heeft u een probleem of vraag voor Fit For Free? Bel onze klantenservice of kies een andere handige manier om in contact te komen.
De Fit For Free nl website is de informatiebron van het bedrijf die alle informatie geeft die Fit For Free leden en toekomstige klanten nodig hebben. Op de website staat alle contactinformatie over waar de clubs zich bevinden, waar men terecht kan met vragen over Fit For Free, hoe men een abonnement kan kopen en wat ze zijn. Een assortiment van lessen, video tutorials en workouts in de Fit For Free app. De website geeft in zijn Blog algemeen advies over training en lichaamsbeweging.

Fit For Free klantenservice

Fit For Free is ook bereikbaar via sociale media

Fit For Free is te vinden op de verschillende media kanalen zoals Facebook en Instagram. Daar vind je alle laatste nieuwtjes en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Fit For Free.

Fit For Free klantenservice

Mijn account aanmaken op Fit For Free

Fit For Free is altijd bezig zich te ontwikkelen zodat ze jou goed van dienst kunnen zijn. Voor toegang tot ‘Mijn Fit For Free’ zijn er twee opties.
Fit For Free-app
Via de Fit For Free app heb je makkelijk en snel toegang tot al je gegevens en kan je zelf aanpassingen doen.
Website www.fitforfree.nl
Om in te loggen in Mijn Fit For Free, moet de gebruiker een nieuw wachtwoord aanmaken. Met het nieuwe wachtwoord kan hij weer toegang krijgen tot zijn gegevens via de website.

Fit For Free klantenservice

 

Hoe kunt u zich abonneren op de Fit For Free nieuwsbrief?

Fit For Free geeft gebruikers de kans om op de hoogte te blijven van de laatste tips, inspiraties, recepten en nieuws. Om dit te doen moet u zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Om dit te doen moet u een Google-form invullen, waarop u uw e-mailadres en een beetje informatie over uzelf (geslacht, lidnummer en naam) moet invullen.

Fit For Free klantenservice

Werken bij Fit For Free

Fit for free heeft verschillende vacatures.

Er zijn meer dan 90 Fit For Free clubs in heel Nederland. Waar u zich ook bevindt, u kunt altijd een Fit For Free club bij u in de buurt vinden. Het Fit For Free team zorgt ervoor dat de leden met een glimlach de club binnenkomen en verlaten. Fit For Free nodigt kandidaten uit voor verschillende functies. Bij de aanwerving van werknemers geeft de onderneming voorrang aan kwaliteiten als gastvrijheid en potentieel. Soms is dat belangrijker dan ervaring.
Om op de hoogte te blijven van Fit For Free banen, hoef je je alleen maar in te schrijven om alerts te ontvangen van Fit For Free Job.
Er is een bijgewerkte lijst van Fit For Free op de website fitforfree.nl

Fit For Free klantenservice

Fit For Free clubs

Bij Fit For Free kun je onbeperkt trainen in alle 90 clubs in Nederland. Er is altijd wel een sportschool met ruime openingstijden in de buurt.

Fit For Free klantenservice

 • Hoe kan ik lid worden bij Fit For Free?
 • Kan ik direct beginnen met sporten als ik me heb ingeschreven?
 • Wat zijn de tarieven bij Fit For Free?
 • Hebben jullie ook inschrijfgeld?
 • Waarom heet het Fit For Free, terwijl het niet gratis is?
 • Wat zijn de openingstijden van Fit For Free?
 • Wat is pauzeren en hoe werkt het?
 • Betaal ik door tijdens mijn pauze?
 • Hoe ver van tevoren moet ik aangeven dat ik mijn abonnement wil pauzeren?
 • Wat is het verschil tussen pauzeren en bevriezen?
 • Betaal ik door tijdens het bevriezen?
 • Ik wil een adreswijziging doorgeven, hoe kan ik dit regelen?
 • Wat is Bring a Friend en hoe werkt dit?

  Gedetailleerde antwoorden op deze vragen zijn hier te vinden:

  Fit For Free klantenservice

Hoe kan je een klacht doorgeven aan Fit For Free

Hoe kan je een klacht doorgeven aan Fit For Free
Je kan een klacht doorgeven aan Fit For Free door middel van een email versturen, maar je kan ook een klacht achterlaten via Facebook, Twitter, Instagram.
Om ervoor te zorgen dat uw klacht snel wordt behandeld, dient u duidelijk te vermelden van welke club u lid bent en in welke stad,
Deze informatie zal de Fit for free-klantendienst helpen om de oorzaak van de klacht te achterhalen en snel op te lossen.

Bekijk de ratings en reviews van Fit For Free

Op trustpilot ben je er terecht voor een overzicht van de verschillende ervaringen en ratings die mensen hebben gegeven aan Fit For Free. Ook zie je hoeveel sterren ze aan Fit For Free hebben gegeven.

Fit For Free klantenservice

Een extra service van Fit For Free waar er veel vaag naar is zijn de de Voordelig trainen bij Fit For Free via
BedrijfsFitness. Wil je jou werknemers fit en vitaal houden of wil je voordelig trainen via je werkgever? Dat kan met BedrijfsFitness bij Fit For Free. Fit For Free werkt samen met BedrijfsFitnessOnline Go-Vital aan een gezonder en vitale samenleving in Nederland voor werkgevers en werknemers.
BedrijfsFitnessOnline Go-Vital & Fit For Free
BedrijfsFitnessOnline Go-Vital is een online platform voor organisaties die bedrijfsfitness willen faciliteren tegen zeer gunstige tarieven. Bedrijfsfitness is mogelijk voor alle bedrijven, ledenservices, ZZP’ers, (sport)verenigingen en/of bedrijvenverenigingen.

Fit For Free klantenservice

Op google map vind je de verschillende locaties van Fit For Free. Ook zie je de sterren die aan Fit For Free zijn gegeven en kan je zien waar de verschillende clubs zijn gevestigd en wat de kortste route voor jou is naar de dichtsbijzijnde Fit For Free club. Ook zie je de openings- en sluitingstijden.

Het hoofdkantoor van Fit For Free is gevestigd in Leiderdorp in de provincie Zuid-Holland.
Het adres is Elisabethhof 19, 2353 EW Leiderdorp, Nederland

Bezoekadres Fit For Free

Please rate Stellar

0 / 3

Your page rank: