Fletcher hotel klantenservice nodig? Kies een gemakkelijke manier om in contact te komen en antwoorden te krijgen

ici paris contact

📞 Bellen met Fletcher Hotels

Wat is Fletcher Hotels?

Fletcher Hotels is een Nederlandse hotelketen opgericht in 1997 door Chris Luken. De keten begon toen hij als voormalig ober van VanderValk Hotels een hotel op Texel kocht en vernoemde naar zijn hond Fletcher. Inmiddels telt de keten 102 hotels verspreid over Nederland, waarvan 75 viersterren en 27 driesterren hotels die zich richten op de zakelijke- en leisure markt.. De keten koopt vaak familiehotels op en kenmerkt zich als oer-Hollands met een grote verscheidenheid aan hotels met een eigen karakter en uitstraling maar altijd midden in de natuur. Per 1 augustus 2010 zijn Hotel Management Group (HMG) en Fletcher Hotel Group samen verder gegaan als één organisatie onder de naam Fletcher. Sinds 2021 is Egeria, een Nederlandse investeringsmaatschappij opgericht door Peter Visser en de familie Brenninkmeijer, grootaandeelhouder. Eigenaar Luken heeft de grootste hotelketen verkocht aan het zittende management.

Redenen om de Fletcher klantenservice te contacteren

 

 • Hoe kan ik online reserveren met een Fletcher cadeaukaart?
 • Hoe bereik ik de Fletcher klantenservice via het Fletcher telefoonnummer van hotels?
 • Hoe kom ik met een specifieke Fletcher locatie in contact?
 • Waar vind ik Fletcher hotels aanbiedingen?
 • Waar vind ik Fletcher hotel klantenservice?
 • Hoe kom in contact met de Fletcher klantenservice over een opmerking of klacht?
BEL NU

Contact met de Fletcher klantenservice

De Fletcher klantenservice is te bereiken via de centrale receptie in Nieuwegein. Dit gaat via het Fletcher telefoonnummer of door een email te sturen naar receptie@fletcher.nl. Hiermee krijg je direct met de centrale Fletcher receptie contact om jou op weg te helpen. De Fletcher klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar via het Fletcher telefoonnummer. Mocht er onverhoopt toch iets niet volledig naar wens zijn verlopen, of heb je suggesties hoe Fletcher de dienstverlening verder kan verbeteren, dan kun je dit mailen naar gasten support@fletcher.nl. Bij vragen of opmerkingen over een specifiek hotel, vermeldt dan altijd in je email om welk Fletcher Hotel het gaat.

Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-21:00
Donderdag 09:00-21:00
Vrijdag 09:00-21:00

Zaterdag

10:00-17:00

Zondag 10:00-17:00

 

Hoe bellen we?

U kunt een beroep doen op werkdagen van 9:00 tot 21:00 uur.
Directe telefoon 0347 – 750 430

Reguliere belkosten

 

Website en Fletcher contact formulier

Bij een bezoek aan de Fletcher website vallen de Fletcher Hotel deals meteen op. De Fletcher hotels aanbiedingen worden bovenaan de website direct uitgelicht. Boven de handige kaart met alle Fletcher locaties in Nederland kun je direct zoeken naar beschikbare in- en uitcheckdatums per locatie. Boeken op de mooiste plekjes kan binnen 1 minuut. Daarnaast zijn er allerlei handige links over de Fletcher Kids club, Werken bij Fletcher, De Fletcher cadeaukaart en Rondreizen door Nederland. Mocht je iets willen vieren bij een Fletcher Hotel dan kun je contact opnemen via het contactformulier. Geef daarbij, naast je gegevens, aan wat voor soort gelegenheid en welke feestlocatie.

Fletcher hotel klantenservice

Fletcher klantenservice mailen

Stuur een email als je een suggestie, vraag of opmerking hebt en deze geen haast of je liever via de mailbox werkt met de Fletcher klantenservice. Het kan enkele werkdagen duren voordat je een reactie zal ontvangen op jouw vraag, suggestie of opmerking. Op de website vind je een veelgestelde vragen pagina met allerlei informatie over reserveringen en andere reisinformatie. Wil je een reservering maken?

 • Neem dan contact op met de centrale Fletcher Receptie via receptie@fletcher.nl.
 • Voor tips, opmerkingen en klachten kun je terecht via gasten support@fletcher.nl.
 • Voor informatie over vacatures of open sollicitaties mail je naar vacature@fletcher.nl.
 • Voor vragen over personele aangelegenheden: personeel@fletcher.nl.
 • Voor vragen over openstaande facturen: debiteurenbeheer@fletcher.nl.
 • En tenslotte voor zakelijk contact: sales@fletcher.nl.

Social Media

Fletcher is actief op onderstaande social media kanalen. Als je reageert op 1 van de social media kanalen zal Fletcher contact met jou opnemen of jou doorverwijzen naar de Fletcher Nederland klantenservice. Let op: Op de kanalen zal de voertaal Engels zijn. Er wordt veel gepost over acties, fantastische bestemmingen, nieuwe tools of upgrades en (wereldwijd) Fletcher nieuws via pakkende storytelling.

Fletcher klantenservice

Mijn Fletcher account en de Fletcher applicatie

Google en Apple winkels hebben een gids stadsgids, speciaal ontworpen voor Fletcher Amsterdam.
Om de luxe hotelovernachtingen en arrangementen van Fletcher Hotels te boeken kun je terecht op de website. Hier kun meld je je aan voor een Mijn Fletcher account als Fletcher Friend. Zo profiteer direct van voordelen als de hoogste korting op jouw boeking, eenvoudig boeken en de beste deals. Om te registreren als Fletcher Friend geef je je naam, wachtwoord en emailadres op.

Fletcher klantenservice

Fletcher nieuwsbrief

Onderaan elke pagina op de Fletcher Hotel website kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Fletcher Hotels verstuurt een nieuwsbrief naar klanten met de laatste Fletcher hotels aanbiedingen, informatie over nieuwe arrangementen of acties.

Fletcher klantenservice

Werken bij Fletcher

Wil je onderdeel worden van het Fletcher team? Als grootste hotelketen van Nederland werken er ruim 4.000 medewerkers, zowel vanuit één van de 110 hotels als vanuit het hoofdkantoor in Nieuwegein. Op de vacature site kun je eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken naar diverse vacatures voor een bepaalde locatie of vakgebied. Zodra je bij het overzicht van alle jobs komt kun je gemakkelijk filteren per functie, plaats en vakgebied.
Mocht er voor jou op dit moment geen interessante vacature tussen staan dan kun je je aanmelden voor job alerts of een open sollicitatie sturen. Staat hij er wel tussen? Solliciteer dan direct op de website. Hierbij worden jouw gegevens, motivatiebrief en CV gevraagd. Als je met Fletcher contact wil opnemen over een vacature staat per vacature het e mailadres en telefoonnummer van de recruiter vermeld.

Fletcher klantenservice

Fletcher Hotels locaties

Alle Fletcher Hotel en event locaties zijn meteen op de startpagina zichtbaar via een overzichtelijke kaart van Nederland. Je kunt hier klikken op de locatie om meer informatie weer te geven over hoe je met het desbetreffende Fletcher Hotel in contact kan komen of boek meteen een luxe overnachting. Er zijn meer dan 110 hotels door heel Nederland beschikbaar.

Fletcher klantenservice

De veelgestelde vragen en antwoorden aan de Fletcher klantenservice zijn te vinden op de veel gestelde vragen pagina. De meest gestelde vragen van de klantenservice van het Fletcher Hotel worden in een apart blok weergegeven. De meest gestelde vragen gaan over de volgende onderwerpen:

 • Hoe kan ik online reserveren?
 • Is online reserveren veilig?
 • Welke betaalmogelijkheden zijn er?
 • Wat is iDEAL?
 • Krijg ik een reserveringsbevestiging?
 • Waar kan ik terecht met mijn opmerking of klacht?
 • Mijn vraag is onbeantwoord. Wat nu?

Fletcher klantenservice

Fletcher klachtenbehandeling

Je kunt je klacht bij de Fletcher klantenservice achterlaten zodat ermee aan de slag kan gaan. Van klachtenbehandeling kun je gebruik maken door jouw klacht te mailen naar gasten support@fletcher.nl of een brief te sturen naar Postbus 134, 3430 AC Nieuwegein. Heb je vragen of opmerkingen over een specifiek hotel, vermeld dan altijd in je mail om welk Fletcher Hotel het gaat. Fletcher is als oer-Hollands bedrijf, aangesloten bij de reguliere klantenplatforms zoals ANVR en SGR. Via deze weg is de onafhankelijke klachtencommissie beschikbaar als je er in een geschil met Fletcher samen niet uitkomt.

Postbus 134
3430 AC Nieuwegein
gastensupport@fletcher.nl

 

Fletcher klantbeoordelingen

Op verscheidene beoordelingsplatforms komt Fletcher Hotels aan bod zoals:
nl.trustpilot.com, Nederlandreview.nl, Opiness.nl
De meeste Fletcher Hotels reviews behandelen onderwerpen als Fletcher contact / bereikbaarheid, locatie en service. Fletcher ontvangt complimenten over het grote aanbod in hotels op prachtige locaties, het gratis omboeken en annuleren en de service. Ook Fletcher hotel aanbiedingen en arrangementen worden goed ontvangen door gasten. Minder tevreden waren klanten over het feit dat veel hotels zijn gericht op zakelijke bezoekers en het gebruik of de geringe verzilvering van de Fletcher hotelbon / cadeaukaart.

Fletcher klantenservice

 

 

Andere services die Fletcher biedt, naast luxe hotelovernachtingen, zijn de trouw- en eventlocaties, wellness mogelijkheden, restaurants, arrangementen en zakelijke aangelegenheden met buitengewone teambuilding vergaderlocaties in de buitenlucht. Daarnaast kun je in de Fletcher Fanshop terecht voor gave Fletcher Hotels artikelen en via Fletcher Football boek je een locatie voor jouw voetbal trainingskamp of sportmaaltijd. Er staan dan ruim 25 gespecialiseerde sporthotels van Fletcher Hotels voor je klaar. Fletcher Football, onderdeel van Fletcher Hotels, beschikt over eigen voetbalvelden, wat uitstekende mogelijkheid biedt om in beslotenheid met het team te trainen tijdens een trainingskamp.

Fletcher klantenservice

De locatie bevindt zich in Nieuwegein langs de A2. Naast kantoren is er een nieuwbouwwijk, cadeauwinkel en brandweerkazerne te vinden. De locatie wordt als aantrekkelijk gezien voor bezoekers op basis van bezienswaardigheden en hoe gemakkelijk het is de weg te vinden.

HHet Fletcher hoofdkantoor bevindt zich centraal in Nederland in Nieuwegein en wordt Fletcher Center genoemd. Het 10 verdiepingen kantoorpand ligt langs de A2 naast de Nedereindse plas. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of auto. Naast het kantoorpand is er een Fletcher viersterrenhotel gevestigd, een nieuwbouwwijk en een DHL servicepunt.
Breng een geldig legitimatiebewijs mee zodat de receptie jou kan aanmelden bij binnenkomst.

Bezoekadres:
Buizerdlaan 2, 3435 SB Nieuwegein

Bezoekadres Fletcher Hotels

Please rate Stellar

0 / 3

Your page rank: