ici paris contact

📞 Bellen met ZARA HOME

Wat is het ZARA HOME?

Zara Home maakt deel uit van het merk Zara. Zara Home is een van de grootste winkels met een breed scala aan modeproducten van verschillende stijlen (voor vrouwen, voor de mens, voor kinderen), schoonheidsproducten, thuisproducten en een van de beste klantenservices. Je kunt Zara Home Stores vinden in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Groningen, Den Haag, Arnhem, Breda, Antwerpen, Nijmegen. Zara Home is een store met een breed scala aan thuisproducten voor comfort en mooi leven, stijlvolle en gezellige interier, kwalitieve acsessories. Om het assortiment te controleren, ga dan link hieronder https://www.zarahome.com/nl/en/

Lees meer over ZARA Klantenservice informatie

Waarom moet je ZARA HOME bellen?

 • Heeft u vragen over de werkuren van Zara Home in Nederland?
 • Bent u interessant in de klantenservice Zara Home?
 • Bent u op zoek naar specifieke ZaraHome -winkels op uw locatie?
 • Bent u op zoek naar Zara Home -cadeaubonnen?
 • Wilt u meer weten over de Zara Home collecties?
 • Wanneer wordt de Zara Home collectie gelanceerd?
 • Wat zijn bijvoorbeeld de openingstijden van Zara Home Rotherdam?
 • Hoe kan ik artikelen retourneren of ruilen?
 • Hoe claim je op klantcervice of sommige producten Zara Home?
 • Wat is het telefonnummer van Zara Home?
BEL NU

Werkuren Zara Home Klantenservice zijn:

Het klantenserviceteam van Zara Home in 2022 helpt bij problemen en beantwoordt vragen van klanten tijdens openingstijden:

 

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag
Zondag

 

Kijk voor de actuele winkelopeningstijden op Zara Home

 • Klantenservice Telefoon 0800 020 1115
 

Hoe werkt de klantenservice van Zara Home?

De klantenservice van Zara Home is beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, op het telefoonnummer 0800 020 1115.
Gedurende deze tijd kunt u contact opnemen met het klantenserviceteam en antwoorden ontvangen op al uw vragen over winkelactiviteiten, productbeschikbaarheid en de toegevoegde services van Zara Home.

Zara Home Customer Chatservice is op onderstaande link hieronder

Naast het telefoonnummer biedt Zara Home klantenservice via klantchat. Hier kunt u ook vragen stellen over producten, winkels, retouren, uitwisselingen, werk en meer. De klantenservice in klantchat reageert in realtime. Chat heeft ook zijn eigen openingstijden: van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.

 

Bezoek de Zara Home website om de volgende informatie te vinden:

Bezoek de website van Zara Home.
Op www.zarahome.com kunt u werkelijke informatie vinden over:
– Zara Home Collectiones (Zara Home Slaapkamer, Zara Home Kleding en schoenen, Zara Home Living Room, Zara Home Kitchen, Zara Home Dining Room, Zara Home Children, Zara Home Geuren Zara Home Must Haves en Zara Home Special Prijzen)
– cadeaubonnen en cadeauverpakking
– levering
– Retourneer of klagen
– Dichtstbijzijnde Zara Home Store
– Vacatures Zara Home
– Info over speciale Ocasion aanbiedingen, zoals Kerstmis, Pasen, moederdag en andere. Vind de beste cadeautjes voor Evrybody!

Neem contact op met Zara Home via Twitter

U kunt ook contact met ons opnemen via Twitter
ZARA Home Officiële account.
Huisregels: http://zhme.cm/hrulestw

 

Chat Zara Home via Facebook

Op onze Facebook -pagina vindt u alle nieuwe collecties en stijlvolle FOTO van uw huis, echte trends, backe -bonnen en aantrekkelijke video’s. Hoe kies je je favoriete stijl en hoe je verschillende elementen kunt combineren? Hier kunt u ook door internet-winkels komen wat u leuk vindt. Heeft u vragen? Schrijf ons alstublieft in Messenger en we zullen ons best doen om u zo snel mogelijk het antwoord te geven. Chat Zarahome via FB de hele week.

Volg Zara Home via Instagram

Instagram Zara Home vertegenwoordigt alle nieuwe collecties Zara Home:
– ZaraHome slaapkamer
– ZaraHome kleding en schoenen
– ZaraHome woonkamer
– ZaraHome Kitchen
– ZaraHome eetkamer
– ZaraHome -kinderen
– ZaraHome -geuren
– ZaraHome Picasso-collectie
– ZaraHome kleedkamer
– ZaraHome Must Haves
– ZaraHome speciale prijzen.
Ook kan Yo informatie vinden over cadeaubonnen en cadeauverpakking en informatie over speciale Ocasion aanbiedingen, zoals Kerstmis, Pasen, moederdag en andere. Vind de beste cadeautjes voor Evrybody! Interessante video- en stijlvolle foto’s die u kunt vinden op onze InstagrSM pagina. Neem contact op met Instagram Chat voor Zarahome Client Support Service.

Volg US Zara Home via YouTube Channel en Spotify

Meer foto’s en video’s over verschillende interier ontwerpen, nieuwe collecties en frisse ideeën en gezellige muziek die je zult vinden op onze YouTube, Spotify

https://open.spotify.com/user/fbune3k41mta54xtdc3d8v7xu?si=fqq6hdu7rzwt_yqdivyamw&nd=1

Volg ZaraHome via LinkedIn

Als u met Zara Home Team in Nederland wilt werken, volg ons dan op LinkedIn. Alle werkelijke vacatures die u kunt vinden op onze LinkedIn pagina. Wilt u werk vinden in Zara Home Shops of in andere winkels Inditex Group? Neem contact met ons op via Linked. Wilt u contact opnemen met de clientservice, u kunt ons ook vinden op LinkedIn.

Zara-home-contact-Linkedin

Volg ZaraHome via Pinterest

Pinterest Zara Home Toont alle nieuwe collecties Zara Home – Gezellige slaapkamer, comfortkleding en schoenen, interessante woonkamers, sfeerkeukens, eetkamer, vriendelijke kinderkamers, prachtige geuren en andere collecties. Je kunt ook ideeën vinden voor geschenken en speciale ocasie aanbiedingen, zoals Kerstmis, Pasen, moederdag en andere. Interessante video en stijlvolle foto’s die u kunt vinden op onze Pinterest pagina.

Zara-home-customerservice

oop online via Zara Home Official web-winkel

Als u geïnteresseerd bent in de beste thuisproducten om online te doei, moet u bezoeken Zara Home
Hier vindt u alle nieuwe verzameling, producten met speciale prijzen, cadeaubonnen. Ook als u kijkt hoe u klantenservice kunt bellen of hoe u de wijziging kunt toepassen of het product kunt terugdraaien – kunt u de informatie hier vinden.

Mogelijkheden van levering

Zara Home heeft drie leveringsmogelijkheden:
– Winkel levering. In 3-5 werkdagen – gratis. Vergeet niet dat je 15 dagen hebt om je bestelling op te halen. De persoon die de bestelling verzamelt, moet een ID -document weergeven en het bestelnummer verstrekken.
– Levering aan huis / standaard levering: in 2-4 werkdagen – € 3,95 / gratis voor bestellingen van meer dan € 50. Speciale thuisbezorging voor groot volume met montage: 9-10 werkdagen-14,99 €. *Houd er rekening mee dat als uw bestelling grote artikelen bevat, de leveringsperiode kan worden beïnvloed. De prijs voor levering kan worden gewijzigd, PLESE Volg de link om de informatie te controleren.
– Levering aan een verzamelpunt. In 1-3 werkdagen – € 3,95 / gratis voor bestellingen van meer dan € 50. Vergeet niet dat u, om uw bestelling te verzamelen, een ID -document moet tonen. Als iemand anders de bestelling voor u verzamelt, moeten ze autorisatie en een kopie van het identificatiedocument van de koper verstrekken.

 

Producten retourneren?

Als u niet sarisfy bent over de kwaliteit of als het product niet past? je kunt het retourneren. Retourzendingen moeten binnen 30 dagen na wanneer u de verzendbevestigings -e -mail voor uw bestelling heeft ontvangen, worden gemaakt. Vergeet niet dat u de aankoopbewijs nodig hebt om elk artikel te retourneren. De items die u retourneert, moeten zich in dezelfde staat bevinden waarin u ze hebt ontvangen. Items die in de set zijn gekocht, moeten samen worden geretourneerd.
U kunt uw producten in elke Zara Home -winkel teruggeven. We hebben de mogelijkheid om terug te keren vanuit uw huis of door het afleverpunt. De details worden verstrekt door de link.

 

Chat ons als u vragen hebt Zara Home klantenservice, claims of retourneer de aankoop via Contactservice

Neem contact met Zara Home op als u een klagen wilt indienen om wat Rewiev te verlaten. U kunt ook de feedback achterlaten door ons een brief te sturen:
Nieuwezijds Voorburgwal, 305
1012 RM Amsterdam
Filiale Zara Home

Mijn Zara Home account gegevens

U kunt onze ZaraHome online winkel bezoeken, zoals een gast of registreer uw privat-account. Als je iets wilt, kun je het als een gast doen. Als u producten wilt retourneren of wijzigen, moet u uw eigen account registreren.

Wilt u nieuwsbrieven ontvangen van de ZaraHome?

Om altijd in lijn te zijn met nieuwigheden van ZaraHome, abonneer je alsjeblieft op onze wekelijkse nieuwsbrieven.

Wil je lid worden van ons Zara / Inditex -team?

Wij zijn wat u aanhoudt om te werken, wat u gebruikt om uw huis te leveren, wat u kiest voor die speciale gelegenheid. Teamwerk, nieuwsgierigheid, diversiteit, duurzaamheid, creativiteit en nederigheid Verplaats de meer dan 144.000 personen die de Inditex -groep vormen.

Ons netwerk in Nederland

Bent u op zoek naar adressen van de dichtstbijzijnde winkel naar uw locatie, volg de onderstaande link.

Download onze app

U kunt onze app downloaden voor Apple of Google Play.

Zara Home Head Office

Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Spanje
Edificio inditex
Avenida de la diputación s/n
15142 Arteixo, een Coruña, Spanje

Zara Home heeft ook veel representatieve kantoren in verschillende provincies. In het kantoor van Nederland is het kantoor van Zara
Nieuwezijds Voorburgwal, 305
1012 RM Amsterdam
Tel. 31 20 5305660
Fax 31 20 5305663
Filiaal

 

Bezoekadres ZARA HOME