Medisch centrum Zuyderland klantenservice

ici paris contact

📞 Bellen met Zuyderland

Wat is Zuyderland?

Zuyderland is een zorgorganisatie gevestigd in Midden en Zuid Limburg met een ziekenhuis op meerdere locaties, tien zorgcentra met buitenlocaties, twee hospices, revalidatie, geestelijke & jeugdgezondheidszorg, thuiszorg & huishoudelijke hulp. De Limburgse organisatie komt voor uit een fusie tussen zorginstellingen Atrium Medisch Centrum Parkstad en Zorgconcern Sittard-Geleen per januari 2015. In de opleidingsziekenhuizen, hospices, thuiszorg, huishoudelijke hulp, zorg- en revalidatie centra en jeugdgezondheidszorg staan de Zuyderland medewerkers elke dag voor je klaar en ben je in vertrouwde handen, vanaf de geboorte tot in de laatste levensfase. Innovatie en medische speerpunten om jou de beste zorg te geven zijn de belangrijkste ijkpunten voor de organisatie. De Zuyderland cliëntondersteuning. Zuyderland is de grootste werkgever van Limburg met 421 medisch specialisten en 4550 fte overige medewerkers.

Redenen om de Zuyderland klantenservice te contacteren

 

  • Hoe geef ik mijn verhuizing door via mijn?
  • Hoe bereik ik de klantenservice?
  • Wat is het telefoonnummer voor vragen over mijn verbruik?
  • Waar vind ik het contact formulier?
  • Ik ontvang een error tijdens inloggen op Mijn Zuyderland. Wat kan ik doen?
  • Hoe kan ik mij afmelden?
  • Waar vind ik het telefoonnummer voor actuele storingen?
BEL NU

Contact met Zuyderland klantenservice

De Zuyderland klantenservice van Zuyderland Zorgcentra, Zuyderland Thuiszorg en Zuyderland Thuishulp is te bereiken via het telefoonnummer. Je kunt hier terecht met vragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Je kunt ook terecht bij de Zuyderland klantenservice voor de Zuyderland cliëntondersteuning. Deze helpt mensen met een Wet Langdurige Zorg (Wlz)-indicatie met het regelen van hun zorg. De cliëntondersteuner helpt de klant of naaste met alle vragen rondom het regelen en de uitvoering van langdurige zorg. De klantadviseurs zijn ook te bereiken door het telefoonnummer van Zuyderland te bellen. Daarnaast is er een telefoonnummer van Zuyderland ziekenhuislocaties (088 – 459 7777) en de geestelijke gezondheidszorg (088 – 459 9393).

Maandag 09:00-17:00
Dinsdag 09:00-17:00
Woensdag 09:00-17:00
Donderdag 09:00-17:00
Vrijdag 09:00-17:00

Zaterdag

gesloten

Zondag gesloten

 

Hoe bellen we?

U kunt een beroep doen op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.
Directe telefoon 088 458 8888

Reguliere belkosten

 

Zuyderland website

Op de website staan alle zorgdiensten welke Zuyderland door heel Midden en Zuid-Limburg aanbiedt, de specialismen en afdelingen, wacht- en toegangstijden, bezoekregeling, Zuyderland vacatures, patiëntenfolders. Je kunt ook een kaartje sturen naar iemand in het ziekenhuis.

zuyderland klantenservice

Zuyderland klantenservice mailen

De Thuishulp organisatie kun je bereiken per mail via info@zuyderlandhuishoudelijkehulp.nl. Voor alle andere zaken omtrent wonen, welzijn en zorg kun je het Zuyderland telefoonnummer bellen (088 – 458 8888) om in contact te komen met Zuyderland cliëntondersteuning.

Zuyderland contact via Social Media

Op de diverse social media kanalen van Zuyderland wordt veel gepost over hardwerkende medewerkers, innovatie projecten, Zuyderland vacatures, de diverse locaties en over gelanceerde campagnes zoals Geloof in de zorg. Een actie op social media van en door Zuyderlanders om het groeiende wantrouwen in de zorg onder de aandacht te brengen.

zuyderland klantenservice

Mijn Zuyderland account

Zuyderland biedt een mobiele applicatie via de Google Play store genaamd Zuyderland Neonatologie. De app geeft jou als (aanstaande) ouder meer inzicht in algemene informatie over het ziekenhuis en de afdeling. Maar óók specifieke informatie over bijvoorbeeld behandelingen, onderzoeken of uitleg over apparatuur. Ouders kunnen de ontwikkeling van hun kind bijhouden in het dagboek. Via de website kun je inloggen op je Mijn Zuyderland account op het patiëntenportaal van het ziekenhuis of cliëntportaal van zorgcentra. Met Mijn Zuyderland wil Zuyderland cliëntondersteuning het makkelijk maken om zelf digitaal zaken te regelen en transparant te zijn. Het geeft je inzicht in jouw gegevens zoals deze in Zuyderland Medisch Centrum geregistreerd zijn. Mijn Zuyderland biedt je onder andere de mogelijkheid om (een gedeelte) van je medisch dossier in te zien, digitaal een herhaalrecept aan te vragen en afspraken en uitslagen van laboratorium- en andere onderzoeken in te zien.

zuyderland klantenservice

 

Zuyderland nieuwsbrief

Zodra je je aanmeld voor de nieuwsbrief zal je op de hoogte worden gehouden zodra er belangrijke ontwikkelingen of nieuws is rondom Zuyderland. Daarnaast ontvang je diverse keren per jaar een interactief, digitaal magazine. Meld je aan via onderstaande link door het formulier te voorzien van je emailadres, voornaam, tussenvoegsel en achternaam. Je kunt er ook voor kiezen om deze niet te ontvangen. Onderaan de nieuwsbrief in jouw mailbox kan je je eenvoudig uitschrijven. Mocht dit niet lukken kun je altijd contact opnemen met de Zuyderland klantenservice door het telefoonnummer te bellen.

zuyderland klantenservice

Werken bij Zuyderland

Zoals gezegd is Zuyderland de grootste werkgever van Limburg, werken bij Zuyderland is divers met heel veel carrièrekansen. De Zuyderland vacatures zijn te vinden in tal van expertisevelden, wat je ook zoekt jouw ideale baan kun je vinden in de Zuyderland vacatures. Op werkenbijzuyderland.nl zie je een overzicht van alle beschikbare Zuyderland banen in heel Limburg. Je kunt gemakkelijk filteren per dienstverband, job level, bedrijfsonderdeel en expertise. In Nederland zijn er vaak meer dan 100 functies beschikbaar. Dat is ruim kiezen om voor jou de beste Zuyderland vacature te vinden. De vacatures beschrijven rollen zoals o.a. Psychiater, Verpleegkundige GRZ afdeling, Gespecialiseerd Hartfalen verpleegkundige, Verzorgende IG Thuiszorg, IT specialist, ANIOS Urologie, Bestuurslid Verpleegkundig stafbestuur, Financieel medewerker. Ook kun je je aanmelden als vrijwilliger of voor vakantiewerk. Mocht er voor jou op dit moment geen interessante vacature tussen staan dan kun je je aanmelden voor een JobAlert. Je krijgt per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt of stuur een open sollicitatie via het daarvoor bestemde formulier. Staat hij er wel tussen? Solliciteer dan via het formulier op de website. In het formulier wordt alle informatie gevraagd die Zuyderland nodig heeft om jouw sollicitatie in behandeling te kunnen nemen. Hierbij worden jouw persoonlijke gegevens, geboortedatum, motivatiebrief en CV gevraagd en mogelijkerwijs vacature specifieke vragen om jouw sollicitatie te voltooien zoals je kandidaatstatus. Indien je vragen hebt kun je met Zuyderland contact opnemen via recruitment@zuyderland.nl. Het enige dat jij hoeft te doen is een e-mail sturen naar recruitment@zuyderland.nl of Whatsapp naar 0682851584.

zuyderland klantenservice

Zuyderland locaties

Door de fusie van Atrium Medisch Centrum Parkstad en Orbis Medisch en Zorgconcern Sittard-Geleen zijn de locaties verspreid over Midden- en Zuid-Limburg. Hierdoor heeft Zuydland meerdere hoofdlocaties welke zich bevinden in Sittard-Geleen en Heerlen. Het postadres om met Zuyderland contact op te nemen is: Zuyderland Afdeling + locatie Postbus 5500 6130 MB Sittard-Geleen. Dit postadres geldt voor alle locaties, met uitzondering van Thuiszorg en Thuishulp. Zuyderland Medisch Centrum en GGz locaties bevinden zich daarnaast ook in Kerkrade, Brunssum en Echt. Zorgcentra met Zuyderland cliëntondersteuning zijn in Born, Geleen, Sittard, Echt, Beek, Susteren en Stein te vinden. Twee hospices, 1 in Susteren en 1 in Geleen.
Thuiszorg, neem via de Zuyderland Klantenservice contact op met Zuyderland Thuiszorg voor een locatie bij jou in de buurt.

zuyderland klantenservice

Voor specifieke vragen word je doorverwezen naar de desbetreffende instanties.
Heb je een vraag of opmerking? Dan gelden er verscheidene contact manieren. Voor patiënten en bezoekers:
Afspraak maken/verzetten en medische vragen: neem contact op met de betreffende afdeling.
Heb je een vraag over je ziekenhuisrekening? Kijk dan voor meer informatie op de pagina: Uitleg factuur.
Wil je een kopie van je medische dossier aanvragen? Log dan in op Mijn Zuyderland om je medische dossier en gegevens in te zien of vraag deze aan via de Zuyderland klantenservice. 

Het kan voorkomen dat er een landelijke storing is wanneer je belt naar de telefooncentrale Zuyderland Medisch Centrum of een Digi-D storing op het Patiëntenportaal via Mijn Zuyderland. Bel hiervoor naar het telefoonnummer 088 459 2222 (werkdagen van 09:00 -17:00 uur) of mail naar mijnzuyderland@zuyderland.nl. Daarnaast kun je voor alle actuele storingen terecht op de nieuwspagina van de website. Hier word je op de hoogte gehouden van eventuele oplossingen.

zuyderland klantenservice

Zuyderland klachtenbehandeling

Heb je een klacht? Kijk dan voor meer informatie op de Klacht Zuyderland contact centrum pagina. Klachtenmelding over de Zuyderland cliëntondersteuning of dienstverlening kun je laten weten aan de Zuyderland klantenservice via het klachtenformulier. Bij Zuyderland vinden we een klacht een belangrijk signaal. Alle feedback is welkom. Kies op de webpagina eerst tot welke categorie je klacht betrekking heeft: Ziekenhuis, Zorgcentra of Thuiszorg. Een compliment, suggestie, klacht of incident – ziekenhuis: Voor algemene vragen of opmerkingen en vragen m.b.t. uw medisch dossier kun je een mail sturen naar: mijnzuyderland@zuyderland.nl. Voor het kenbaar maken van een specifieke klacht vul je het klachtenformulier in. De formulieren komen rechtstreeks bij de klachtenfunctionaris terecht en de gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Mocht je het Zuyderland telefoonnummer bellen dan zal de klantenservice jou doorverwijzen naar het formulier. Om een klachtenformulier in te vullen dien je de volgende gegevens in: moment van indienen van klacht, datum, locatie en afdeling waarop klacht betrekking heeft, toelichting en je persoonlijke gegevens.
Een klacht of compliment – zorgcentra of thuiszorg. Ben je ontevreden over zorg- en dienstverlening van Zuyderland? Dan kun je dat bespreken met een medewerker of de leidinggevende. Lukt het niet om tot elkaar te komen, dan kan ook de klachtenfunctionaris met je zoeken naar een oplossing. De klachtenfunctionaris kun je bereiken op telefoonnummer 06 53234222 of per e-mail: klachtbemiddeling-zorg@zuyderland.nl. Mocht deze informele aanpak niet tot een gewenst resultaat leiden, dan kun je terecht bij de klachtencommissie Zorgcentra of Thuiszorg. Je kunt jouw klacht richten aan:
Klachtencommissie Zuyderland Zorgcentra
Postbus 5500
6130 MB Sittard-Geleen

of Klachtencommissie Zuyderland Thuiszorg
Postbus 5
6130 AA Sittard

zuyderland klantenservice

Zuyderland klantbeoordelingen

Zuyderland cliëntondersteuning komt op verscheidene beoordelingsplatform aan bod zoals op zorgkaartNederland, Google Reviews en Independer. Aangezien er zoveel verschillende afdelingen en zorgcentra zijn, zijn de beoordelingen ook heel divers en niet onder 1 noemer te plaatsen. De meeste reviews behandelen onderwerpen als vergoeding, Zuyderland contact / bereikbaarheid en protocollen. Over deze protocollen zijn het merendeel van klanten tevreden, maar door het mens/patiënt gerichte maatwerk wordt door de geringe tijd over het hoofd gezien.

 

 

Andere services die Zuyderland biedt, naast zorgdiensten binnenshuis is Zuyderland Service. Zuyderland Service werkt samen met BeneFits om Limburg te kunnen voorzien van servicediensten aan huis als een tuinman of kapper. BeneFits faciliteert voor diverse organisaties in Zuid- en Midden-Limburg ledenpassen. Mocht je vragen hierover hebben neem dan met Benefits contact of bellen via het Zuyderland telefoonnummer. Zuyderland biedt artsen uitstekende mogelijkheden tot specialisatie. In samenwerking met onder andere Maastricht UMC+ worden topklinische opleidingen geboden. Ook vervult Zuyderland voor medici de functie van regionaal opleidingsziekenhuis. Daarnaast worden in samenwerking met Zuyd Hogeschool en de Zorgacademie Parkstad opleidingen geboden aan verpleegkundigen, voor verpleegkundige specialisaties en medisch ondersteunende functies. Ook kun je via Kaartje sturen patiënten die in Zuyderland Medisch centrum locatie Heerlen of Sittard-Geleen verblijven, verrassen met een kaartje. Berichten worden dan samen met de maaltijd bezorgd.

zuyderland klantenservice

De Zuyderland hoofdlocaties in Heerlen en Sittard-Geleen zijn onderdeel van het Zuyderland Medisch Centrum. Beide locaties zijn 24 uur per dag geopend. Op de foto’s zijn vooral de buitenkant van het luxe nieuwbouw hoogbouw medisch centrum te zien. De reviews bevatten complimenten, klachten over parkeerkosten of medische dienstverlening.

De Zuyderland hoofdlocaties in Heerlen en Sittard-Geleen zijn onderdeel van het Zuyderland Medisch Centrum. Het Medisch Centrum Heerlen bevindt zich op 15 minuten van Sittard station met de bus. Met de fiets is het ongeveer 10 minuten vanaf het station. Mocht je met de auto komen dan ligt het medisch centrum pal naast de N281 en is hierdoor gemakkelijk te bereiken met voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarages. Het Medisch Centrum Geleen bevindt zich op 15 minuten van Sittard station met de bus. Met de fiets is het ongeveer 10 minuten vanaf het station. Mocht je met de auto komen dan ligt het medisch centrum pal naast de N276 en is hierdoor gemakkelijk te bereiken met voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarages. Beide locaties zijn 24 uur per dag geopend.

Bezoekadres:
Henri Dunantstraat 5, 6419 PC Heerlen
Dr. H. van der Hoffplein 1, 6162 BG Sittard – Geleen

Bezoekadres Zuyderland Heerlen

Please rate Stellar

0 / 3

Your page rank: