OXXIO Contact

Telefoonnummer
0800-1401

OXXIO Contact

500x500 P8

OXXIO Contact 

Om met de klantenservice van OXXIO contact op te nemen, heeft de klant verschillende mogelijkheden.

OXXIO is een energieleverancier die er voortdurend aan werkt om het leveren van energie overzichtelijk en duidelijk te maken voor haar klanten. Daarom zijn de energiegegevens van de klant niet alleen in te zien via het eigen account op de website, maar ook via de officiële Mijn OXXIO app. Verder werkt het bedrijf constant aan nieuwe grensverleggende oplossingen en uitvindingen om de klanten meer inzicht en grip te geven op de energierekening. Ook wordt er hard gewerkt aan efficiëntere en goedkopere manieren om energie aan te bieden aan de klant. Op de website is allerlei informatie te vinden over de projecten die op het moment draaien en de projecten die het bedrijf eerder al afgerond heeft.

OXXIO biedt haar klanten een energiepakket op maat. Dit houdt in dat de klant kan kiezen voor een pakket van één, twee of drie jaar en via de website gemakkelijk het tarief van het gekozen pakket kan berekenen. Zo heeft iedere klant een pakket op maat.  

OXXIO: Klantenservice

De OXXIO klantenservice is op verschillende manieren te bereiken. Ten eerste is er op de website, www.oxxio.nl, een pagina met veel gestelde vragen en vaak voorkomende problemen te vinden. Hier vindt u een antwoord of een oplossing bij kwesties en problemen als:

  • Problemen met het inloggen op het account van de klant.
  • Vragen over het berekenen van het termijnbedrag.
  • Vragen over het aanmaken van een account op de website of via de app.
  • Vragen over het jaarnota.

Ook kunnen een aantal dingen op de website direct geregeld worden, zonder dat de klant daarvoor het OXXIO klantenservice telefoonnummer nodig heeft. De dingen die op de website direct geregeld kunnen worden, zijn bijvoorbeeld:

  • Het doorgeven van meterstanden.
  • Het doorgeven van een verhuizing.
  • Het wijzigen van het termijnbedrag.
  • Het inzien van het contract dat de klant bij OXXIO heeft.

OXXIO: Telefoonnummer

Als het probleem van de klant niet via de website op te lossen is, kan contact opgenomen worden met een OXXIO telefoonnummer. Ook kan er contact opgenomen worden via het e-mailadres van de klantenservice, als het telefoonnummer niet bereikbaar is. Een e-mail is wel minder snel dan bellen voor contact, OXXIO reageert hier namelijk binnen drie werkdagen op, en met het telefoonnummer heeft de klant meteen een reactie. Tot slot kan de klant OXXIO nog bereiken via de Facebookpagina van het bedrijf of door een tweet te sturen naar het twitteraccount.

Gratis tablet sport banner 970 x 250

OXXIO: Bellen

De snelste manier om met de klantenservice in contact te komen, is dus OXXIO bellen. Voor de meeste vragen en kwesties is er het telefoonnummer van de klantenservice, maar voor het doorgeven van een storing heeft het energiebedrijf een ander telefoonnummer.

De telefoonnummers van OXXIO zijn de volgende:

  • 0900 55 66 777 – telefoonnummer voor vragen, problemen en andere kwesties. Dit nummer is op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8:30 en 19:00.
  • 0800 9009 – Nationaal Storingsnummer Gas en Stroom. Dit nummer is zeven dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar om een gas- of stroomstoring te melden.

OXXIO: Contact

De klantenservice van OXXIO staat via de telefoon, via e-mail en via Facebook of Twitter klaar om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Ook zijn een aantal kwesties via de pagina ‘Klantenservice’ op de website al op te lossen. Tot slot is het natuurlijk ook mogelijk om met OXXIO contact op te nemen via het adres van het hoofdkantoor:

WEB-OXXIO CONTACT

OXXIO Nederland bv

Marten Meesweg 5

3068 AV Rotterdam

[Total: 18    Average: 3.4/5]

Adsense

Our Facebook Page