Wilt U met Albert Heijn contact opnemen? Bel AH klantenservice voor alle vragen

AH klantenservice garandeert de kwaliteit van alle producten die U bij Albert Heijn koopt

Albert Heijn is de oudste en nog bestaande supermarkt in Nederland. AH werd in 1887 opgericht als een klein kruidenierszaak van Jan Heijn in Oostzaan.  Later werden de filialen van de winkel in andere steden van Nederland geopend.

In 1952 heeft Albert Heijn de eerste zelfbedieningswinkel in  Schiedam geopend. Dat was de beginning van de nieuwe history van winkels. In datzelfde jaar werd er eerste Albert Heijn supermarkt opgericht. Behalve kruiden waren ook de vlees, fruit en groenten aangeboden.

In jaren 70 werd bedrijf Ahold opgericht als een moederfirma voor alle Albert Heijn ondernemingen. In 1987 kreeg Ahold het predicaat  “Koninklijk”. Om dit eretitel te krijgen moet een bedrijf zeer belangrijke plek in het vakgebied hebben, een landelijk betekenis hebben en minstens honderd jaar bestaan.

In 2001 werd de eerste Albert Heijn online bezorgservice opgericht. De klanten kunnen met Albert Heijn contact  opnemen voor alle vragen over bezorging en de kwaliteit van de producten. AH klantenservice biedt de garantie aan alle diensten en producten van de merk. In jaren 2000 blijft het bedrijf uitbreiden, neemt veel andere winkels over en opent nieuwe supermarkten niet alleen in  Nederland maar ook in België.

Hoe kunnen de klanten bij Albert Heijn online bestellen?

Vanaf jaar 2001 kunnen mensen hun boodschappen gewoon online bestellen.Dit is snelle en makkelijke manier om alle producten thuis krijgen. Om dit te regelen moeten ze eerst bij AH service online zich registreren. Het kan op een aparte pagina gedaan worden ah.nl/kies-moment/bezorgen.

Daarna kunnen de klanten gewoon online prettige winkelen. Hun boodschappen worden thuis op de volgende dag bezorgd bij een speciale service.

De voordelen van online bestellen:

 • U hoeft niet thuis te verlaten;
 • U hoeft niets te sjouwen;
 • Actieproducten worden gratis thuisbezorgd;
 • U krijgt SMS met de tijd van bezorging;
 • Er is een versgarantie voor alle AH producten.

Mocht U nog vragen hebben hierover, kunt U altijd het Albert Heijn telefoonnummer bellen voor meer informatie.

Welke producten kunnen mensen via Albert Heijn telefoonnummer bestellen?

Bij online Albert Heijn supermarket kunt makkelijk winkelen zoals in de gewone supermarkt.

 • Verse groenten en fruit;
 • Verse salades en kant-en-klaar maaltijden;
 • Alle soorten vlees, vis, kip of vegetarische schotels;
 • Alle soorten van zuivel producten;
 • Huishouden productie;
 • Drankjes, sappen, sterke dranken en beer;
 • Enz.

Uw bestelling kunt U in uw persoonlijk account zien, betalen en de status van bezorging controleren. Zo kunt U makkelijk winkelen vanuit uw thuis.

Hoe kunnen mensen met Albert Heijn contact opnemen?

Er zijn vele verschillende manieren met  klantenservice van Albert Heijn contact opnemen. Ten eerste voor de internet gebruikers is er online winkel en het website ontwikkeld.  Ook kunnen mensen met een medewerker van klantenservice chatten of via sociale media communiceren. De telefoonnummer van Albert Heijn staat ook op de website.

De nummer van klantenservice van AH is: 0800-0305  Voor alle vragen werkt klantenservice van 8:00 tot 20:00 uur van maandag tot met zaterdag. Voor de bestelling kunt U vanaf 8:00 tot 23:00 uur bellen van maandag tot met zaterdag.

Website www.ah.nl
Facebook www.facebook.com/albertheijn
Twitter pagina twitter.com/albertheijn
Instagram pagina www.instagram.com/albertheijn
YouTube www.youtube.com/user/albertheijn

Ook kunnen mensen een contact formulier online opsturen ah.nl/klantenservice/contact-opnemen De klantenservice van supermarket doet alles om binnen drie werkdagen Uw vraag of een opmerking te beantwoorden.

De team van Albert Heijn streeft naar de beste diensten en kwaliteit, toch kan het gebeuren dat de klant niet tevreden is. Dan kan hij een klachtenformulier online invullen ah.nl/klantenservice/klachten-formulier.

Wilt U met  Albert Heijn hoofdkantoor contact opnemen, dat kan via volgende postadres.

Albert Heijn BV.

Provincialeweg 11

1506 MA Zaandam

Albert Heijn BV.

Postbus 3000

1500 HA

Zaandam

Welke vragen kunnen mensen met de klantenservice van Albert Heijn bespreken?

De klanten kunnen altijd hun vragen en opmerkingen bij AH service bespreken. Het kan op vele manieren gebeuren. Bijvoorbeeld via online chat of messengers van sociale media of gewoon via telefoon.  Tevens kunnen mensen veelgestelde vragen zelf op de pagina https://www.ah.nl/klantenservicedoorlezen.

 • Hoe kan ik de producten online bestellen?
 • Wat zijn de kosten voor de bezorging?
 • Wanneer krijg ik mijn bestelling?
 • Mag ik mijn bestelling ophalen?
 • Wat moet ik doen als een artikel ontbreekt?
 • Hoe kan ik de status van mijn bestelling controleren?
 • Hoe betaal ik online voor mijn bestelling?
 • Mag ik mijn bestelling correcteren?
 • Wat zijn de recente acties van AH?
 • Hoe kan ik mijn bestelling terugzenden?
 • Enz

Er zijn nog meer vragen en antwoorden op de website staan.Daarom kan iedereen de informatie makkelijk zelf vinden en doorlezen.

Wat is Allerhande van Albert Heijn?

In 1956 heeft Albert Heijn een maandblad Allerhande voor de eerste keer gepubliceerd. Sindsdien werd de blad erg populaire dankzij de lekkere recepten en huishoudelijke adviezen. Allerhande kunnen de klanten in de winkels vinden. Tevens is er een applicatie ontwikkeld speciaal voor de smartphones en een website www.ah.nl/allerhandeDus alle lekkere recepten zijn meteen bij de hand. Op die manier vergeet U nooit de juiste ingrediënten te halen.

Zo kunnen de mensen hun favoriete recepten uitproberen en met de producten uit Albert Heijn winkel meteen aan de slag gaan. Ook krijgen de gebruikers van Allerhande applicatie en via Messenger chatbot van Facebook elke dag een verse recept.

Facebook pagina van Allerhande www.facebook.com/Allerhande.

De klanten van AH kunnen ook een Allerhande box bestellen. Er zijn al voorbereiden maaltijden voor twee of vier personen. Er is ook mogelijk een dagelijks menu samenstellen en online bestellen. AH bezorgservice zorgt voor een snelle bezorging.Lekker en makkelijk, toch?

Albert Heijn biedt vele belangrijke diensten aan de klanten

Behalve bekende diensten zoals boodschappen en de bezorging van de producten biedt het bedrijf vele andere diensten voor de mensen. Bijvoorbeeld:

 • AH fotoservice. De klanten kunnen hun foto’s afdrukken en een fotoboekje maken.
 • AH mobiel. Albert Heijn biedt pre-paid en AH sim only voordelige tarieven voor mobiel bellen en sms’en.
 • AH cadeaukaarten. Zoekt U een leuke cadeautje? Haal dan een cadeaubon voor een van de AH winkels. U kunt zelf geldbedrag bepalen.
 • Ticketservice.Bij AH kunnen klanten de tickets voor een dagje uit halen.
 • Stomerij. Bij AH wordt uw kleding milieuvriendelijk gereinigd.
 • Postservice. Tijdens Uw winkelen kunt U menteen uw postzaken snel regelen.

Er zijn nog andere handige diensten van AH, die de klanten kunnen gebruik van maken.

Vanaf 2007 helpt AH Foundation mensen in Afrika

De fruit en groenten komen in de winkels van AH uit verre Afrika. Dat is natuurlijk niet dichtbij. Maar zo doet Foundation van Albert Heijn aan de goede doelen aan en ondersteunt mensen in Afrika. Tevens gaan medewerkers en de vrijwilligers van AH naar Afrika om de projecten te ondersteunen. Deze expedities leveren veel mooi verhalen thuis.

De Foundation samen met andere versleveranciers investeert in lokale projecten in het gebied van opleiding, gezondheid, watervoorzieningen en wonen voor de bevolking in Afrika. Dus iedereen die fruit en groenten bij AH koopt helpt mensen betere leven op te bouwen.

Elke dag doet de AH klantenservice alles om de klanten tevreden te houden. Daarom biedt het bedrijf een uitstekend service en geeft een versgarantie op de producten. Zo kunnen mensen gerust en makkelijk bij AH winkelen. Mocht U nog vragen of de opmerkingen hebben, kunt altijd bij Albert Heijn contact opnemen. U wordt door een van de assistenten zo spoedig mogelijk geholpen.

1 Comment

 1. Gerard Louter

  Ik heb een Philips senseo ii siver grey bij AH in Rhenen gekocht als verjaarskado voor mijn zoon. Echter mijn zoon kan hem niet gebruiken.
  Helaas kan ik de aankoop bon niet meer vinden. Het apparaat is niet gebruikt. Ik ben een vaste en trouwe klant van AH.
  Het apparaat is wel uitgepakt echter niet gebruikt. Ik zou het graag terug brengen naar de AH-winkel in Rhenen.
  Is dit mogelijk en zoja hoe moet ik dit doen.

Submit a Comment