Nummerinformatiedienst

De HEMA Klantenservice

Bij de HEMA klantenservice kunt u op verschillende manieren antwoord krijgen op vragen over de verzekeringen, producten en diensten van de Hollandse Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam.

De online HEMA Klantenservice

De HEMA klantenservice kan u op verschillende manieren te hulp staan. Ten eerste is er de rubriek met veel gestelde vragen op www.hema.nl.

Hier kunt u onder andere antwoord vinden op vragen uit de volgende categorieën:

 • Vragen over uw account op de website
 • Vragen over online bestellingen en hoe u deze kunt betalen
 • Vragen over de levering van bestellingen
 • Vragen over verzekeringen
 • Vragen over het ruil- en retourneerproces van producten
 • Vragen over het aan- en afmelden voor de online nieuwsbrief
 • Vragen over het indienen van vragen of klachten
 • Vragen over het geven van beoordelingen over producten of diensten

Als het antwoord op uw vraag niet te vinden is in de rubriek met veel gestelde vragen kunt u contact opnemen met de online klantenservice of kunt u bellen naar het HEMA telefoonnummer. Dit kunt u doen door een bericht te sturen naar het e-mailadres of door het contactformulier op de website in te vullen. Als u specifiekere vragen over bepaalde producten is er voor u een speciale pagina.

Voor vragen met betrekking tot de fotoservices van de HEMA, waaronder fotocadeaus, fotoboeken en andere fotoproducten vallen, is er bijvoorbeeld een aparte pagina. Ook is er een aparte pagina voor de speciale klantenservice voor HEMA verzekeringen. Bij de klantenservice op deze kunt u vragen stellen over uw HEMA zorg- of schadeverzekering.

HEMA Telefoon                                                                                

De snelste manier waarop u met de HEMA in contact kunt komen is vanzelfsprekend door contact op te nemen met de HEMA telefoon klantenservice.

Dit kunt u doen door te bellen naar één van de volgende telefoonnummers:

 • Bellen met behulp van opname-service naar 071-3641-832 voor de algemene klantenservice. Deze is bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 21:00 en op zaterdag van 10:00 tot 18:00. Dit is ook het nummer dat u kunt bellen als u vragen, opmerkingen of klachten heeft voor de HEMA fotoservice.
 • Voor het aanvragen van een Europese zorgkaart en/of het E111 formulier dat u nodig heeft om naar bepaalde landen te reizen, dan heeft u het nummer van de klantenservice nodig. Deze is te bereiken via 071-3641-832. U kunt hier tussen 8:30 en 19:00 heen bellen.
 • Voor zorgadvies met betrekking tot de zorgverzekering kunt u tussen 8:30 en 19:00 bellen naar 071-3641-832.
 • Als u medisch advies voor kinderen nodig heeft, helpt de HEMA u graag via de kinderzorglijn. Deze is tussen 8:30 en 19:00 te bereiken op 071-3641-832
Firma HEMA 
Telefoonnummer 020-224 2424
Web http://www.hema.nl
Werkuren De klantenservice is op werkdagen van 08.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 18.00 telefonisch bereikbaar.

HEMA Openingstijden

De HEMA openingstijden in fysieke winkels verschillen uiteraard per winkel, stad en dag. Op de website kunt u deze voor uw dichtstbijzijnde filiaal vinden in de winkelzoeker. De online winkel is natuurlijk altijd open! De telefoonnummers van de klantenservice hebben elk hun eigen openingstijden, let dus op het tijdstip van uw telefoontje!

HEMA Amsterdam

Zoals de naam Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam al zegt, heeft de HEMA Amsterdam als haar geboorteplaats. Hier opende de HEMA in 1926 haar eerste winkel, in de Kalverstraat. Tegenwoordig zijn er vestigingen door heel Nederland te vinden – en zelfs een aantal buiten Nederland! Het hoofdkantoor zit vandaag de dag echter nog steeds in Amsterdam.

Om meteen een antwoord te krijgen op uw vraag of kwestie, kunt u het beste bellen met het telefoonnummer dat voor uw kwestie relevant is. Omdat u hier iemand van de HEMA klantenservice persoonlijk aan de lijn krijgt, kan uw vraag direct beantwoord worden en hoeft u niet te zoeken tussen de veel gestelde vragen op de website – veel sneller en veel persoonlijker dus!

WEB-HAMA CONTACT

Adres hoofdkantoor:

NDSM-straat 10
1033 SB
Amsterdam

Telefoonnummer-klantenservice.nl Is niet verbonden met of aangesloten bij een van de bedrijven op de website. Directe nummers en de officieren van elk bedrijf wordt geselecteerd, kunnen worden gevonden in het publieke domein, en op haar officiële website.

0 Comments

Submit a Comment