Nummerinformatiedienst

Menzis Contact en Dienstverlening

Menzis is een zorgverzekeraar met zes fysieke locaties in de provincies Groningen, Gelderland en Overijssel. Naast het voldoen van de zorgkosten behartigt Menzis ook de belangen van klanten bij ziekte en gezondheid met als doel ziektekosten nu, en in de toekomst betaalbaar te houden. Menzis is op verschillende manieren bereikbaar. Via Internet, via social media, maar ook telefonisch en via een aantal winkels en servicepunten.

 Menzis Contact – 088-222-4040

Menzis Zorgverzekering

Het maakt niet uit of u jong bent of ouder, gezond of ziek, mensen worden bij Menzis nooit geweigerd op basis van leeftijd of gezondheid. Bij de aanvraag voor een Menzis zorgverzekering wordt geen medische selectie uitgevoerd. Menzis is een ledenorganisatie zonder winstoogmerk. Inkomsten worden gebruikt om de zorgpremies laag te houden waarmee zorg en ziektekosten betaalbaar blijven voor iedereen.

 

Er zijn drie soorten verzekering waar u uit kunt kiezen; Menzis Basis Voordelig, Menzis Basis en Menzis Basis Vrij. Daarmee heeft u zelf de keuze of u liever alles zelf online regelt, of dat u een beroep kunt doen op persoonlijk contact.

Menzis Reisverzekering

Naast zorgverzekering biedt Menzis ook een reisverzekering. Hierbij zijn er twee soorten verzekeringen:

 

  • Een kortlopende reisverzekering voor personen die één maal per jaar op vakantie gaan. U heeft zelf de vrije keuze uit wat u verzekerd, met de basisverzekering worden de standaard zaken verzekerd, u kunt zelf kiezen om de verzekering uit te breiden zodat deze precies aansluit op uw wensen.
  • Een doorlopende verzekering voor mensen die vaker op reis gaan of voor een langere periode. De reisverzekering sluit aan bij uw zorgverzekering, daardoor bent u niet dubbel verzekerd.

 

Voor de Menzis reisverzekering bestaat er een samenwerkingsverband met Unigarant. Bij een ongeval of probleem in het buitenland kunt u rekenen op een 24 uur per dag service via de alarmcentrale. U kunt ook kiezen voor een annuleringsverzekering waarmee u (een deel van) uw reissom terug kunt vorderen mocht u niet op reis gaan.

Menzis Klantenservice

U kunt de Menzis klantenservice op meerdere manieren bereiken:

 

  • U kunt een bezoek brengen aan één van de winkels of servicepunten in de provincies Groningen, Gelderland en Overijssel. Naast de winkels zijn er ook een aantal servicepunten zoals apotheken en gezondheidscentra. In totaal zijn er zes locaties in de gemeenten Groningen, Winschoten, Arnhem, Wageningen, Almelo en Enschede.
  • U kunt telefonisch contact opnemen en Menzis bellen op 088-222-4040
  • U kunt een e-mail sturen via het e-mail formulier op de website, voor leden die aangesloten zijn via FNV kunt u fnv@menzis.nl mailen.
  • U kunt ook inloggen met uw DigiD voor uw persoonlijke Mijn Menzis pagina.

Menzis Contact: Mijn Menzis

Als klant van Menzis kunt u inloggen op de Mijn Menzis pagina via www.menzis.nl met uw persoonlijke DigiD code. Dit is een centrale login van de overheid die u via de website digid.nl kunt aanvragen. U heeft daarvoor uw BSN nummer nodig. Als u al eerder voor een andere dienst een DigiD registratie heeft gemaakt kunt u die ook gebruiken om in te loggen op de Mijn Menzis pagina. 

Via uw persoonlijke pagina kunt u kosten en factureren declareren, u heeft inzicht in uw persoonlijke gegevens en u kunt uw facturen inzien. Het is ook mogelijk meerdere personen en gezinsleden te koppelen aan uw account.

Social Media

Menzis is ook te bekijken en bereiken via social media diensten zoals Twitter, Facebook en Youtube. Via Twitter en Facebook u kunt tevens uw vraag stellen aan digitaal klantenpanel. Via Youtube kunt u diverse films bekijken over de diensten van Menzis en u vindt hier ook praktische informatie betreft zorg en welzijn.

Firma Menzis Klantenservice
Adres Postbus 75000, 7500 KC ENSCHEDE
Tel 088-2224040
Web https://www.menzis.nl
Contact Webpagina https://www.menzis.nl/contact
Werkuren De klantenservice is van maandag tot met vrijdag van 08.30 tot 19:00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

0 Comments

Submit a Comment

Please rate Stellar

0 / 3

Your page rank: