ESSENT Contact

Telefoonnummer
0900-1550

ESSENT Contact Telefoonnummer

ESSENT: Contact met de Klantenservice

ESSENT is een energiebedrijf uit Nederland voor de gas- en elektralevering aan bedrijven en particulieren. Het bedrijf is opgericht in 1999, en sindsdien levert het gas en elektriciteit aan particuliere en zakelijke klanten in Nederland en België. Daarnaast biedt het bedrijf adviezen om zo veel mogelijk energie te kunnen besparen Het bedrijf is opgericht in 1999. Raadpleeg het ESSENT contact voor meer informatie.

ESSENT: Contact opnemen op verschillende manieren

Het ESSENT contact is via meerdere wegen te bereiken, voor zowel zakelijke partners als particulieren.

Zo is het mogelijk om telefonisch, online of via e-mail contact op te nemen:

  • De klantenservice is bereikbaar via een telefoonnummer;
  • Op de website essent.nl staat een medewerker van het energiebedrijf klaar om via de chat uw vragen te beantwoorden;
  • Het inzien of wijzigen van persoonlijke energiezaken kan via het inlogscherm op de website.
  • Ook via social media is het bedrijf bereikbaar: zo kunt u terecht met vragen op bijvoorbeeld Twitter en Facebook;
  • Op de website kunt u ook het contactformulier vinden. Nadat dit ingevuld is, neemt de klantenservice zo snel mogelijk contact met u op;
  • Klachten kunnen verstuurd worden via het klachtenformulier op de website;
  • Als ondernemer of ZZP’er is het mogelijk om per e-mail contact op te nemen met de Ondernemersdesk.

ESSENT: Telefoonnummer

Het ESSENT telefoonnummer is 0900 1550. Op werkdagen is dit nummer bereikbaar van 8:00 tot 20:00, en op zaterdag van 9:00 tot 13:00. Telefonisch contact gaat vaak sneller dan online of via e-mail, omdat u op een snelle en professionele manier verder geholpen wordt. Ook is het contact direct, waardoor de communicatie soepeler verloopt. Wanneer u uw klantnummer bij zich heeft, kunt u nog sneller geholpen worden door de klantenservice van het energiebedrijf.

Telefoon Nummer ESSENT

Natuurlijk kunt u ESSENT bellen voor vragen en opmerkingen, maar ook andere zaken, zoals ESSENT storingen of een ContractCheck.

Bij storingen, zoals de uitval van de elektriciteit, of bij het vermoeden van een gaslek, kunt u eerst controleren wat dit mogelijk veroorzaakt zou kunnen hebben. Wanneer u dit niet kunt achterhalen, dan is het mogelijk om het Nationaal Storingsnummer Gas en Stroom te contacteren. Uw netbeheerder zal u dan direct helpen met de oplossing van uw problemen.
Om leveringstarieven te vergelijken, het aanbod van andere energieleveranciers te bekijken, of na te gaan of uw contract nog past bij de energie die u verbruikt, kunt u contact op nemen met het telefoon nummer ESSENT voor een ContractCheck. Dit kan via het nummer 0800 377 36 80, op dezelfde werktijden als het nummer van de klantenservice 0900-1550.

ESSENT: Klantenservice

Het energiebedrijf heeft prijzen gewonnen voor de goede service. Ze helpen u graag verder in elke situatie. Zo ook bij verhuizing, wanneer u klant wilt worden of wanneer u uw meterstand door wilt geven. Via de website of de telefoon kunt u gemakkelijk aangeven wat uw huidige situatie is, en wat u graag van het bedrijf verlangt. Vervolgens wordt al het werk door ESSENT uit uw handen genomen, terwijl zij u stap voor stap door het proces begeleiden. U wordt altijd op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, door middel van e-mail en een brief via de post. Nieuwe klanten hoeven nog niet direct allerlei contracten te ondertekenen: in de bedenkingstijd van 14 dagen kunt u zich eerst op de hoogte stellen van hoe het elektrabedrijf precies te werk gaat.

De ESSENT klantenservice is altijd bereid om u te helpen, zowel telefonisch als online. Daarnaast kan het energiebedrijf u op de hoogte houden van de belangrijkste informatie omtrent de producten en diensten, en de ontwikkeling van producten. U kunt zich eenvoudig aanmelden voor de e-mailservice om nooit meer informatie te missen.
Daarnaast is het altijd mogelijk om het hoofdkantoor te bezoeken.

Hebt u dus vragen, ideeën of opmerkingen, neem dan op één van de manieren contact op met ESSENT: via de telefoon, e-mail, de website of door langs te gaan bij het hoofdkantoor. Het ESSENT contact biedt u meer informatie, antwoorden op uw vragen en problemen bij storingen.

WEB-ESSENT CONTACT

Het bezoekersadres van het hoofdkantoor van ESSENT is Willemsplein 4, 5211 AK Den Bosch.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Adsense