Nummerinformatiedienst

ABN AMRO Contact en Dienstverlening

ABN AMRO is een bank met het hoofdkantoor in Amsterdam. De bank is eigendom van de Nederlandse Staat. ABN AMRO biedt een aantal diensten op het gebied van betalen, sparen, lenen, verzekeren, treasury en pensioenen. De bank biedt diensten aan voor particulieren, ondernemingen en private banking oplossingen.

 

ABN AMRO contact – 0900-8170

 

ABN AMRO biedt verschillende diensten voor verschillende doelgroepen. Dit zijn de meest voorkomende diensten van de bank:

 

  • Betalen: Via internetbankieren, overschrijving of direct bij een kantoor kunt u diverse betalingen en transacties verrichten. Dit kunnen nationale en internationale betalingen zijn, terugkerende overboekingen en automatische incasso.
  • Sparen: Er zijn meerdere manieren om te sparen bij de ABN AMRO. U kunt kiezen voor een standaard spaarrekening met een relatief lage rente of u kunt kiezen uw geld voor een langere periode vast te zetten tegen een hoger rentetarief. Voor ondernemers zijn speciale zakelijke spaarrekeningen.
  • Lenen: Het is mogelijk leningen af te sluiten als consument, maar ook als ZZP-er of onderneming. Denk hierbij aan de aanschaf van een huis of bedrijfslocatie. Er zijn mogelijkheden voor particulieren, zelfstandige ondernemers, grote bedrijven en stichtingen met elk hun eigen kenmerken en voordelen.
  • Treasury: Met de diensten van i-Markets kunt u zelfstandig beleggen op de geld- en valutamarkt. Tevens biedt ABN AMRO dienstverlening op het gebied van koerswisselingen bij buitenlandse transacties en advies over beleggingen en investeringen.

ABN AMRO Verzekeringen

ABN AMRO biedt een aantal verzekeringen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Deze verzekeringen zijn gericht op autoverzekering, inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering etc. Particulieren hebben de keuze uit twaalf verschillende ABN AMRO verzekeringen.

ABN AMRO Klantenservice: ABN AMRO Contact

Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met de ABN AMRO klantenservice:

 

  • Telefonisch: U kunt de ABN AMRO customer service bellen via 0900-8170 voor meer informatie en advies.
  • Bankmail: Als u reeds klant bent kunt u een Bankmail sturen, u moet voor deze methode inloggen op uw persoonlijke account.
  • Kantoor: U kunt ABN AMRO kantoren vinden door heel Nederland. Via de website kunt u de dichtstbijzijnde locatie vinden evenals de openingstijden per filiaal.
  • Contactformulier: Als u geen klant bent kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website.
  • Social Media: U kunt ook gebruik maken van Facebook en Twitter om vragen te stellen aan de online support van ABN AMRO.

 

Storing ABN AMRO

U kunt contact opnemen met de customer service bij een storing. ABN AMRO is te bereiken via telefoonnummer 0900-8170

Rekening Openen

Het openen van een rekening via een smartphone is zeer eenvoudig. U maakt een foto van uw identiteitsbewijs en een foto van uzelf via de app. Na goedkeuring ontvangt u de betaalpas en rekeninginformatie waarna u meteen aan de slag kunt.

ABN AMRO Internet bankieren

Klanten kunnen gebruik maken van ABN AMRO internet bankieren via PC, laptop, tablet of smartphone. Normaal gesproken vinden overboekingen plaats via de e.dentifier kaartlezer, het is via de app ook mogelijk zonder e.dentifier bedragen over te boeken mits u de dagelijkse limiet niet overschrijdt.

Betalen

Bij een betaalrekening ontvangt u een betaalpas en e.dentifier. Met uw persoonlijke code kunt u inloggen op internetbankieren en al uw bankzaken regelen. U kunt in de winkel gebruik maken van uw pinpas voor het voldoen van betalingen. Met een nieuwe pas is het tevens mogelijk kleinere bedragen te voldoen zonder uw pincode in te voeren. Dit bedrag is gelimiteerd tot €25,- per transactie, en met een limiet van €50,- waarna u wederom uw pincode moet invoeren. U kunt deze functionaliteit ook desgewenst aanpassen of uitschakelen. U kunt tegen meerkosten ook een creditcard aanvragen. Dit kan voordeel bieden in het buitenland en bij specifieke betalingen.

ABN AMRO Telefoonnummer

U kunt ABN AMRO bereiken via telefoonnummer.

ABN AMRO contact – 0900-8170

WEB-ABN-AMRO CONTACT

Telefoonnummer-klantenservice.nl Is niet verbonden met of aangesloten bij een van de bedrijven op de website. Directe nummers en de officieren van elk bedrijf wordt geselecteerd, kunnen worden gevonden in het publieke domein, en op haar officiële website.

0 Comments

Submit a Comment