Neem met Anderzorg contact.Voor vragen over verzekering kunt U Anderzorg bellen

Neem met Anderzorg contact op als U een zorgverzekering wilt afsluiten

Anderzorg is een zorgverzekeraar en tevens een gedeelte van grote concern Menzis groep.Anderzorg biedt aan de klanten basisverzekeringen, aanvullende verzekeringen, tandartsverzekeringen en ook de combinatie verzekeringen. Het Menzis bedrijf bestaat uit drie grote bedrijven: AnderZorg, Azivo, Menzis. Nu werken er bij Menzis concern bijna 1700 medewerkers.

De geschiedenis van Menzis begon in 2006. Het bedrijf is een resultaat van fusie tussen twee verzekeraars: Amicon en Geove. Tegenwoordig zijn er meer dan 2,1 miljoen verzekeren bij het concern.  Da klanten waarderen concern Menzis en de zorgadviseur op 8,1 punten.

AnderZorg heeft een wijde assortiment van verzekeringsproducten. Want het leven van iedere mens is uniek en anders. Iedereen heeft eigen doelen en levensprioriteiten. Daarom helpt het verzekeraar een verzekering op maat samen stellen. Hebt U vragen over de bestaande verzekering of wilt U een nieuwe sluiten, neem met Anderzorg contact op. Mensen kunnen dat doen via sociale media messengers of gewoon Anderzorg bellen.

Er zijn verschillende mogelijkheden contact met Anderzorg klantenservice opnemen

Het is mogelijk verschillende kanalen gebruiken om contact met Anderzorg op te nemen. Als mensen vragen of opmerkingen over de verschillende zorgverzekeringen of de vergoedingen van  polis, ze kunnen op meerdere manieren het verzekeraar benaderen.

Anderzorg telefoon en  de informatie over Anderzorgklantenservice  zijn vermeld op website en sociale media kanalen van het bedrijf.

Het website anderzorg.nl biedt alle gegevens over het verzekeraar. Daar kunnen mensen alle aanbiedingen en verzekeringsproducten doorlezen en via account “mijn Anderzorg” alles in een klik organiseren.

Tevens kunnen de klanten alle vragen, opmerkingen en suggesties telefonisch of via Messenger van Facebook, Twitter en e-mail aan het bedrijf stellen.

Neem contact met Anderzorg via beschikbare kanalen

De verzekerden kunnen snel en eenvoudig het verzekeraar elke werkdag telefonisch bereiken.

 • Anderzorg telefoonnummer: 088 – 222 44 22
 • De klanten kunnen ook Whatsappen met het bedrijf via WhatsApp nummer: 06-10955711
 • Whatsapp team is bereikbaar van maandag tot/met vrijdag van 8.30 tot 19.00 uur.

Tevens is het mogelijk helpdesk van Anderzorg via sociale media messenger bereiken:

Anderzorg verzekeraar gaat uit dat alle verzekeringen zijn goed georganiseerd, toch het kan iets misgaan. In dit geval kunnen de klanten een klachtenformulier online indienen: anderzorg.nl/klantenservice/klacht-indienen. Binnen vijf werkdagen krijgt de klant een ontvangstbevestinging van het bedrijf. Binnen drie weken wordt de klant afgehandeld door het verzekeraar. De klant krijgt een antwoord.

Tevens is het mogelijk schriftelijk een brief naar Anderzorg hoofdkantoor sturen:

Anderzorg

Postbus 1177

7500 BD Enschede.

Welke vragen zijn mogelijk via Anderzorg telefoonnummer stellen

Sommige mensen vinden het prettig en makkelijk persoonlijk met een medewerker van het verzekeraar spreken. Zo kunnen ze meteen een paar vragen stellen en een menselijk antwoord ontvangen. De assistenten van klantenservice afdeling van Anderzorg staan altijd klaar om de verzekeren zo goed mogelijk te ondersteunen.

Via de helpdesk van Anderzorg krijgt de klant de antwoorden op volgende vragen:

 1. Hoe kan ik een klant van het verzekeraar worden?
 2. Hoe sluit ik een verzekering?
 3. Hoe stuur ik de declaratie?
 4. Hoe betaal ik mijn premie?
 5. Kan ik een applicatie van het verzekeraar in mijn mobieltje gebruiken?
 6. Kan ik mijn verzekering bij Anderzorg opzeggen ?
 7. Hoe kan ik naar Anderzorg overstappen?
 8. Wat is Mijn Anderzorg account?
 9. Hoe zit het met mijn eigen risico?
 10. Kan ik een reisverzekering sluiten?
 11. Wat is telefoonnummer Anderzorg vanuit buitenland?
 12. Mag ik mijn kinderen bijschrijven?
 13. Hoe vraag ik een betalingsregeling aan?
 14. Enz.

Er zijn veel antwoorden staan al klaar op de pagina van veelgestelde vragen anderzorg.nl/klantenservice.

Soms is het makkelijk en eenvoudig om alle vragen zelf goed door te lezen.

Wat is Mijn Anderzorg?

Het is lekker eenvoudig en efficiënt om alle zaken snel in een klik online regelen. Tegenwoordig is het mogelijk alles snel en makkelijk via internet doen. Het gaat ook voor de zorgverzekering. De klanten kunnen in hun persoonlijk account even inloggen en meteen alle zorgzaken beheersen. Om dat te doen is het noodzakelijk een account aanmaken applicaties.anderzorg.nl/login. U kunt het ook met DigiD inloggen. Alle vragen over DigiD kunt U via de oficiele website digid.nl regelen.

Dankzij Mijn Anderzorg account kunnen de verzekerden:

 • Online declaratie sturen;
 • Alle declaraties bekijken;
 • Eigen risico en kosten controleren
 • Uw verzekeringsgegevens makkelijk beheren

Voor extra gemak heeft Anderzorg een mobiele applicatie gemaakt. Nu is het mogelijk overal de zorgzaken oplossen. De klanten kunnen de App uitlokken met hun fingerprint. Om te declareren sturen ze een foto of pdf file naar het verzekeraar. Dus deze App is onmisbaar als iemand bij Anderzorg verzekerd is. De klanten kunnen het downloaden voor Android en IOS systemen.

Alle documenten, protocollen, formulieren en overeenkomsten kunnen klanten vanuit website makkelijk downloaden. anderzorg.nl/klantenservice/downloads Het is mogelijk meteen alle papieren invullen en naar het verzekeraar sturen.

U kunt Anderzorg bellen om een zorgaanbieder te vinden

Via de website van Anderzorg kunnen de verzekerden de verschillende zorgaanbieders vinden en hun diensten vergelijken. Om de beste zoekresultaat te krijgen, vul welke zorg zoekt U, welke praktijk of specialist en postcode of plaats in.

Als U de vragen over een ziekte of behandeling hebt, kunt U altijd de zorgadviseur van Anderzorg bellen. Zo krijgt U een professioneel advies en ondersteuning. De telefoonnummer van zorgadviseur is: (088) 222 42 42 Het is ook mogelijk een e-mail aan zorgadviseur online sturen: anderzorg.nl/klantenservice/zorgadvies-en-bemiddeling/e-mail-de-zorgadviseur.

MMM Samsung S7 en S7 Edge Image Banner 728 x 90

Eigen premie online berekenen

De verzekerden kunnen direct online hun premies berekenen.  Op het website zijn er verschillende mogelijkheden staan met eigen premies en eigen risico. De klant kunt een van modules even kiezen en eigen premie eenvoudig berekenen. Bijvoorbeeld, U kiest voor u zelf een basisverzekering van 78 EUR per maand. Dan wordt uw eigen risico EUR 885.

Tegenwoordig is iedereen jonger dan 18 jaar oud is gratis meeverzekerd en betaald geen eigen risico. Da klanten mogen natuurlijk een andere mogelijkheid kiezen en premie online berekenen.

Leuke DigiDope experiment van Anderzorg

Tegenwoordig vinden mensen sociale media, likes, hartjes en fotootjes erg verslavend. Maar is het echt zo? Anderzorg doet een spannend DigiDope experiment! De deelnemers moeten  21 dag van Instagram gaan. Er is niks mis met een goede smartphone of een andere digitale toestel. Maar mensen kunnen niet meer zonder telefoons en sociale media. Om een betere begrip te krijgen over digitale verslaving doet Anderzorg een DigiDope experiment. Gaan mensen na 21 dag zonder Instagram beter zich voelen? Wilt u stoppen met doorscrollen? Volg @digiDope op Instagram en doe mee aan het experiment. Vergeet niet uw profiel op Instagram tijdelijk openbaar zetten.

Tips en adviezen van Anderzorg

Als een zorgspecialist geeft de team van Anderzorg veel leuke en handige tips. Het wordt gepubliceerd op een aparte webpagina: anderzorg.nl/prikbord.

Alle recente nieuws, wijzigingen in verzekering wet, wijzigingen in Anderzorg policy kunnen mensen op pagina anderzorg.nl/zorgverzekering/jouw-zorgverzekering-2018. Daar staat alle belangrijke data vermeld.

Iedere mens is uniek en vraagt een aparte zorg aan. Daarom kan iedereen altijd met Anderzorg Contact opnemen voor alle vragen en suggesties over zorgverzekeringen. De klantenservice afdeling is iedere dag klaar om mensen snel en efficiënt helpen met een advies over verzekeringen. De klanten kunnen helpdesk via sociale media messengers benaderen of gewoon Anderzorg.

Search
Generic filters
Exact matches only

Telefoonnummer-klantenservice.nl Is niet verbonden met of aangesloten bij een van de bedrijven op de website. Directe nummers en de officieren van elk bedrijf wordt geselecteerd, kunnen worden gevonden in het publieke domein, en op haar officiële website.

Recent Comments

0 Comments

Submit a Comment