Met Caiway Contact opnemen kan op verscheidene manieren (Caiway Storing)                                  

Caiway (contact gegevens in onderstaande paragrafen) is een internetaanbieder in Nederland. Het bedrijf biedt verder ook televisie- en digitale telefoniediensten aan. De naam Caiway is de merknaam van CAIW. Dit laatste bedrijf is actief sinds 1981 onder verschillende merknamen.

De activiteiten van CAIW concentreren zich voornamelijk op de westelijke provincies van Nederland. Voorheen was CAIW bekend onder de naam Kabelfoon en was het voornamelijk actief als internetprovider. In 2004 kwam hier verandering in, toen Kabelfoon werd omgezet naar CAIW, wat staat voor Communicatie, Amusement, Informatie en Web. Op dit moment werd ook Caiway als merknaam in gebruik genomen.

In 2011 kondigde KPN aan dat het interesse had in CAIW, en werd een mogelijke overname gepland. Dit plan werd echter in 2012 teruggedraaid, toen de Nederlandse Mededingingsautoriteit bezwaar maakte tegen het plan.

De kanalen van de Caiway Klantenservice

De Caiway klantenservice bestaat uit verschillende kanalen:

  • Website: deze voorziet de klant van een grote hoeveelheid informatie, onder meer betreffende de installatie van de modem, het gebruik van de diensten van de provider, administratieve vragen, informatie over televisie en radio, gegevens omtrent internet en wifi en informatie over telefonie en email.
  • Caiway helpdesk, bereikbaar via telefoon en email: mocht de klant verdere informatie willen, kan deze direct contact opnemen met de klantenservice via een aantal kanalen. Hierbij kunnen ook verdere vragen worden beantwoord en kunnen er extra producten worden besteld.
  • Webcare: Dit team is actief op verschillende social media websites, waaronder Twitter. De service wordt van een persoonlijke toets voorzien, waarbij de verschillende medewerkers van deze dienst zich altijd bij naam bekend maken aan de klant. Dit zorgt ervoor dat de klant altijd weet met wie hij of zij te maken heeft, ook als er via Twitter of Facebook gecommuniceerd wordt.
  • Verkoop- en servicepunten: op deze locaties kunnen potentiële klanten terecht met vragen over producten en diensten, en kunnen deze ook diensten aanvragen. Daarnaast kan men hier ook apparatuur, zoals modems ophalen en inleveren.
  • Caiway Shop: deze shop in Naaldwijk is een van de meest directe manieren om in contact te komen met het bedrijf. Hierbij kan men in persoon overleggen met de medewerkers, om informatie te verkrijgen over producten of producten te bestellen.

 

 

Search
Generic filters
Exact matches only

Modern netwerk vermindert Caiway Storing

Omdat het bedrijf een zeer modern netwerk heeft, kiezen veel klanten voor Caiway. Storing is heel onwaarschijnlijk, mede dankzij het feit dat het netwerk voor een groot deel uit glasvezel bestaat.

Het glasvezelnetwerk van Caiway zorgt ervoor dat klanten met hoge snelheden het internet kunnen gebruiken, zowel bij het uploaden als het downloaden. Met name het uploaden gebeurt hierbij veel sneller dan bij oudere technologieën, zoals DSL. Het bedrijf garandeert dat de klant de best mogelijke snelheid krijgt op zijn adres en dat de klant beeldmateriaal altijd in Full HD kan bekijken.

Met Caiway Contact opnemen via de website

Op de website (www.caiway.nl) kan men heel veel informatie terugvinden omtrent de diensten van de aanbieder, en vinden klanten ook een antwoord op de meeste vragen die regelmatig gesteld worden. Daarnaast voorziet de website ook informatie om met Caiway contact op te nemen.

De volgende zaken kan de klant zelf regelen via de website, met Mijn Caiway:

  • Diensten en producten bestellen
  • Facturen nakijken
  • Aangeven van verhuizingen
  • Verandering van gegevens
  • Abonnementswijzigingen doorgeven

Contact leggen via het Caiway Telefoonnummer

De klantendienst kan makkelijk bereikt worden via het Caiway telefoonnummer, en is bereikbaar voor klanten die via een verbinding van Caiway bellen en voor klanten die via een andere verbinding bellen, zoals met een mobiele telefoon.

Bestaande klanten die via deze weg met Caiway contact opnemen, hebben meestal vragen omtrent de internetproducten en –diensten van Caiway, de betalingsmogelijkheden, de levering van producten en het bestellen van extra diensten bij Caiway.

Facebook https://www.facebook.com/CaiwayNL
Twitter https://twitter.com/caiway
FAQ https://www.caiway.nl/site/nl/klantenservice
Contact us https://www.caiway.nl/site/nl/klantenservice/contact
Tariffs/Packages https://www.caiway.nl/site/nl/pakketten
Products/Services https://www.caiway.nl/
Phone +31 88-2249111
Address Industriestraat 30, 2671CT, Naaldwijk

De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur en op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur telefonisch bereikbaar.
Voor administratieve vragen op doordeweekse dagen tussen 09:00 en 17:00 uur. De medewerkers helpen u graag.

 

0 Comments

Submit a Comment