Neem met Corendon contact op over vakantie planning. Corendon klantenservice helpt u

Corendon klantenservice  biedt de geweldige vakantiedeals aan

Corendon is een  Nederlandse en Turks bedrijf die gespecialiseerd in leuke vakanties. Het is in 2000 opgericht met het hoofdkantoor in Lijnden. De naam ‘corendon’ betekent donker rood kleur van robijn mineraal. Bordeauxrood is ook huisstijlkleur van het bedrijf.

Tegenwoordig is Corendon tot een holding gegroeid. Er zijn andere bedrijven die onder van Corendon vallen, bijvoorbeeld, Stip Reizen, Corendon International Travel BV, Corendon Groups & Incentives en andere.

Het bedrijf ontstond als een reis specialist naar Turkije. Nu is het assortiment van reisaanbiedingen uitgebreid. Nu biedt Corendon vakanties en tickets naar Bulgarije, Griekenland, Spanje, Egypte, Marokko, Indonesië, Aruba en vele anderen.

In 2004 is Corendon Airlines opgericht. Dit is de eerste luchtvaartmaatschappij van het bedrijf. Nu heeft het Corendon drie chartermaatschappijen: Corendon Dutch Airlines en Corendon Airlines Europe.  

De reizigers en vakantiegangers kunnen altijd met Corendon contact opnemen voor de recente informatie over vakantiedeals. Ook is het mogelijk contact met Corendon klantenservice opnemen om een leuke vakantie te boeken.

Voor een leuke en veilige vakantie neem met Corendon contact op

Tegenwoordig willen mensen de wereld ontdekken. De verre reizen naar onbekende landen zijn er populaire. Zo kunnen de reizigers andere kultuur en de tradities van andere bevolking leren kennen. Ook moet er  een vakantie leuk, makkelijk en veilig zijn.

Daarom biedt Corendon de reizigers betrouwbare, vriendelijk en  flexibel diensten aan. Corendon klantenservice afdeling is altijd bereikbaar en behulpzaam. Wat is belangrijk dat het bedrijf biedt niet alleen uitstekend  geregeld vakanties op maat maar ook een onvergetelijke ervaring voor alle soorten reizigers.

Op de website van Corendon kunnen mensen een interessante bestemming vinden,een vakantie plan uitstippelen, en alles meteen online reserveren.

Voor alle vragen of opmerkingen kunnen de vakantiegangers met klantenafdeling van Corendon Amsterdam contact opnemen.

Mocht U niet tevreden zijn met dienstverrichting van het bedrijf, kunt U altijd een klacht of een opmerking telefonisch of via een klachtenformulier melden. Om dat te doen moet u eerst in uw persoonlijk account Mijn Corendon in te loggen, op het icoontje “Klacht indienen” klikken en een formulier invullen.

Contact Corendon is vermeld op de volgende online kanalen:

De reizigers en vakantiegangers kunnen altijd contact met de luchtvaartmaatschappij en reis specialist opnemen. Tegenwoordig zijn er meerdere kanalen met de gegevens van het bedrijf.

 Speciaal voor de internet gebruikers is de website www.corendon.nl gecreeert. Hierbij kunt  U altijd recente vakantie deals, vluchtinformatie,  hotels aanbiedingen, de bedrijfsinfo en andere belangrijke gegevens makkelijk vinden.

De reizigers kunnen  snel telefoonnummer van Corendon gebruiken voor alle reis informatie

De reizigers en vakantie liefhebbers kunnen altijd hun vragen online, via chat messenger of gewoon telefonisch stellen.

Telefoonnummer van Corendon helpdesk is: 023 751 06 06

De klantenservice afdeling is elke werkdag van 09:00 tot 21:00 bereikbaar. Op Zaterdag is de helpdesk van 09:00 tot 18:00 geopend en op Zondag van 10:00 tot 20:00.

Als u met een medewerker van helpdesk onmiddellijk wilt spreken, gebruik livechat. Corendon chat kunt U op pagina vinden corendon.nl/klantenservice onder het lijstje met veelgesteelde vragen.

Wat is Mijn Corendon?

Het is altijd erg handig en leuk om alle reis zaken of vakantie online onmiddellijk regelen. Met dank aan uw persoonlijk account  Mijn Corendon kunnen de vakantiegangers de vakantie, transfer, hotel en vlucht meteen zien, transacties controleren en alles in een klik reserveren.

Om Mijn Corendon account te gebruiken moet u eerst inloggen. Om dit te doen moeten de reizigers eerst naar de icoontje Mijn Corendon klikken. Dan krijgen mensen de optie om in te loggen met behulp van uw sociale media accounts of een nieuwe account aan te maken.  Via Mijn Corendon kunnen de reizigers volgende onderwerpen regelen:

 • Alle details van uw vakantie reservering controleren;
 • Online uw reis betalen;
 • Informatie over de reisdocumenten en visum bekijken;
 • Nog extra gegevens betreft reizen.

Handige adviezen van Corendon Amsterdam voor de reizigers

Tegenwoordig reizen mensen iedere jaar rond de wereld. Over hun ervaring schrijven ze in blogs, plaatsen veel fotos in sociale media. Daarom lezen graag de reizigers de beoordelingen en pas daarna gaan ze een vakantie boeken.  Corendon is een van grootste trendsetters in de tourisme sfeer. Als een echte expert geeft het bedrijf veel nuttige tips en adviezen voor de reizigers. Bijvoorbeeld, er is een aparte pagina inspiratie.corendon.nl waar de reizigers kunnen de mooieste plekken ter wereld bekijken. Elke land biedt iets bijzonders aan. Met Corendon kunnen mensen dat zien.

Tevens adviseert het bedrijf over vakantievoorbereiding, visumaanvraag en ondersteuning voor de verschillende landen, actuele informatie over vaccinatie, de regels over de bagage. Deze informatie helpt mensen altijd voorbereid zijn. U kunt altijd Corendon telefoonnummer bellen voor alle belangrijke gegevens.

MMM Samsung S7 en S7 Edge Image Banner 728 x 90

Voor welke vragen kunnen mensen Corendon contacten?

Er zijn veel mogelijkheden om een contact met klantenservice van het reisspecialist bedrijf  op te nemen. De reizigers willen snel en efficiënt hulp krijgen. De medewerkers van Corendon zijn altijd  klaar om ondersteuning en advies aan te bieden. Hierbij sommige vragen en opmerkingen dat de reizigers kunnen persoonlijk met een medewerker bespreken.Contact Corendon  voor een van deze vragen.

 • Hoe boek ik mijn vakantie?
 • Hoe ontvang ik de bevestiging van de reservering?
 • Mag ik mijn reservering wijzigen?
 • Hoe maak ik een betaling online?
 • Hoe check ik online in?
 • Wat voor reispapieren moet ik meenemen?
 • Welke bagage mag ik meenemen?
 • Welke kamertypes zijn er in de hotels?
 • Kan ik een transfer aanvragen?
 • Kan ik mijn reis annuleren?
 • Voor welke landen moet ik een visum aanvragen?
 • Enz

Ook kunnen de reizigers veelgestelde vragen op een aparte pagina doorlezen corendon.nl/klantenservice.

Vakantie op maat voor iedereen

Corendon zorgt dat iedereen een leuke vakantie kan genieten. Daarom biedt het bedrijf idea’s vakantie niet alleen voor de families, maar ook voor de kinderen en voor de jongeren. Op be site gofun.nl kunnen jonge mensen een aantal leuke aanbiedingen bekijken. Met Corendon krijgen de jongeren het leukste vakantie van hun leven!

Voor alleenstaande ouders biedt het bedrijf ook leuke vakanties aan. marislife.nl Als allenstaande ouder met kinderen op vakantie gaan vaak is niet makkelijk. Corendon snapt dat en biedt kindvriendelijke vakanties met begrip van de situatie van alleenstaande ouder.

Goede doelen en teruggegeven aan de maatschappij

Om iets mooi te krijgen moeten wij iets terug geven.  Daarom heeft Corendon een foundation opgericht. Vanaf 2011 heeft Corendon Foundation meer dan 85 projecten ondersteunt. Op die manier probeert het bedrijf cultuur, natuur in goede samenleving van de wereld ondersteunen. Dankzij de cultuur en samenlevingsprojecten kunnen de mensen uit verre landen meer hulp ontvangen. Het gaat om onderwijs, werkmogelijkheden, gezondheidszorg. Ook helpt het Foundation natuur en milieu projecten in Nederland maar ook op vakantiebestemmingen. Voor meer recente informatie kunt U altijd met Corendon contact opnemen. Corendon klantenservice is altijd klaar om al uw vragen erover te beantwoorden.

0 Comments

Submit a Comment