Nummerinformatiedienst

CZ Contact met de Klantenservice

Het CZ contact is de klantenservice voor de CZ Groep, de zorgverzekeraar uit Nederland. De non-profitorganisatie met de naam Centraal Ziekenfonds is opgericht in het jaar 1930. Inmiddels is het bedrijf met ruim 3,4 miljoen mensen die verzekerd zijn een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland.

CZ Verzekeringen

Wanneer u een van de CZ verzekeringen wilt afsluiten, biedt de zorgverzekeraar u uitgebreid advies over welke verzekering het best bij u past. Naast de basiszorgverzekering, is het namelijk mogelijk om ook aanvullende verzekeringen af te sluiten, zoals een tandartsverzekering of extra fysiotherapie. Ook de hoogte van de premie kan verschillen. Het kan lastig zijn om te bepalen welke verzekeringen u nodig heeft, en hoe hoog uw eigen risico kan zijn. Daarom helpt CZ u om de beste keuze te kunnen maken.

CZ Contact

Wilt u het CZ contact bereiken voor vragen, klachten of problemen, dan kan dit op verschillende manieren. De verschillende methodes zijn als volgt:

 • Telefonisch: er zijn verschillende nummers die u kunt bellen om de klantenservice te bellen met uw vraag of probleem, voor een snelle en directe oplossing.
 • E-mail: via de formulieren op de website van de zorgverzekeraar, nl, zijn vragen gemakkelijk online te stellen. Een expert zal hier zo spoedig mogelijk op reageren. Ook klachten kunt u hier indienen, waarop ze binnen vijf werkdagen worden afgehandeld.
 • Social media: op de Twitter en Facebook van het bedrijf kunt u snel uw vragen kwijt bij het online team, die uw vragen zo snel mogelijk afhandelt.
 • Persoonlijk contact: in Tilburg, Sittard en Goes staan de drie hoofdkantoren die u kunt bezoeken. Verder zijn er een aantal servicekantoren verspreid door Nederland, en staat elke week een mobiel kantoor op een andere plek in Nederland.

CZ Telefoonnummer

U kunt CZ bellen door middel van verschillende telefoonnummers, afhankelijk van de reden van uw telefoontje. De CZ telefoonnummers zijn als volgt:

 • 0800-0244-488 – het nummer voor de klantenservice. Via dit nummer is het mogelijk om vragen te stellen over afschrijvingen, rekeningen van uw dokter of over vergoedingen. Verder kunt u via dit nummer een Zorgpas of de hoogte van de premie opvragen.
 • 0800-0244-488 – dit is het nummer van de klantenservice, voor als u belt vanuit een ander land.
 • 0800 024 44 88 – nieuwe klanten kunnen dit nummer bellen om een verzekering af te sluiten, een offerte aan te vragen of om de premie te laten berekenen.
 • 0800-0244-488 – dit is het nummer van het Zorgteam, dat bereikbaar is voor informatie over patiëntenverenigingen, behandelingen in het buitenland, internationale specialisten en het aanvragen van wachtlijstbemiddeling.
 • 0800-0244-488 – dit is het nummer dat u kunt bellen om klachten te melden over zorgverleners.
 • (046) 459 51 45 – het nummer voor informatie over zorg of rekeningen in het buitenland.
 • +31 13 468 04 02 – wanneer u na een ongeval in het buitenland spoedeisende hulp nodig hebt, kunt u deze hulplijn raadplegen.
 • 0900 202 03 40 – dit is het nummer voor advies bij geboortezorg. Hier kunt u bijvoorbeeld een kraampakket of kraamzorg aanvragen.
 • 0900 1429 – dit is de Gezondheidslijn, waar u terecht kunt voor vragen over uw eigen gezondheid of over ziekten.

CZ Klantenservice

De CZ klantenservice is doordeweeks werkzaam van 8:00 tot 17:30, dus dan zijn alle nummers te bereiken. Veel van de telefoonnummers kunnen echter ook buiten deze tijden gebeld worden. Het nummer voor de klantenservice en voor nieuwe klanten is op maandag tot en met vrijdag te bellen tot 21:00, en op zaterdag van 10:00 tot 14:00.

De hulplijn, Gezondheidslijn en het telefoonnummer CZ voor advies bij de geboortezorg zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Hebt u dus een vraag voor de zorgverzekeraar of zit u met een klacht of probleem, dan kunt u hiervoor altijd terecht via telefoon, e-mail, persoonlijk of social media. Het CZ contact staat klaar om u te helpen.

Het adres van het hoofdkantoor is Ringbaan West 236, Tilburg.

Firma CZ Klantenservice 
Telefoonnummer 088-5557777
Web http://www.cz.nl
Contact Webpagina https://www.cz.nl/klantenservice
Werkuren De klantenservice van CZ is van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur telefonisch bereikbaar.

0 Comments

Submit a Comment

Please rate Stellar

0 / 3

Your page rank: