Nummerinformatiedienst

Dell Klantenservice

Als verkoper van elektronica heeft Dell uiteraard een uitgebreid supportsysteem waar klanten snel en bevredigend antwoord kunnen vinden op technische en praktische vragen.

De Dell klantenservice is uiteraard vooral gericht op het aanpakken en oplossen van technische problemen die klanten ervaren met hun gekochte elektronica. Er zijn vele verschillende categorieën met oplossingen met betrekking tot technische support en er is zelfs een groot forum waar andere klanten mensen met problemen kunnen helpen op vrijwillige basis. Verder is het natuurlijk mogelijk dat u als klant problemen hebt met uw aangekochte waar die niet op een forum of supportpagina opgelost kunnen worden.

Bel de klantenservice van Dell met gesprek opnemen service via 0900-0400-242

Dell: Nederland

Dell Nederland is de Nederlandse branche van het Amerikaanse bedrijf Dell. Het bedrijf produceert elektronica, zoals desktop computers, laptops en aparte onderdelen voor computers. Ook kunt u bij Dell een breed assortiment aan gespecialiseerde apparatuur voor gaming vinden van het gerelateerde merk Alienware. Op de website, www.dell.nl, kunt u alle Dell apparatuur direct van Dell kopen, in plaats van in een winkel – met aantrekkelijke aanbiedingen die u in de winkel niet vindt.

Dell: Garantie

In het geval dat de apparatuur die u gekocht hebt het niet doet of stukgegaan is, kunt u van Dell garantie vragen. Via de website kunt u de garantiestatus van uw product controleren; via het kopje ‘support’ kunt u klikken op ‘garantie’ en dan op ‘garantiestatus’. Op de pagina die u nu bereikt heeft, kunt u een servicetag of expresservicecode invoeren, beide te vinden aan de achter- of onderkant van uw apparaat. De website zal u dan kunnen vertellen of er nog garantie op uw product zit. Als uw garantie verlopen is, kunt u deze ook gemakkelijk verlengen! Hiervoor moet u telefonisch contact opnemen met het Dell telefoonnummer dat hieronder te vinden is.

Dell: Contact

Als het algemene forum of de handige tips op de website u niet verder helpen met uw technische of praktische probleem, kunt u met Dell contact opnemen.

Hiervoor hebt u verschillende opties:

Consumenten kunnen contact opnemen met de Dell Helpdesk via de chat die op de website te vinden is.

Zakelijke ondernemingen en klanten kunnen ook via de chat contact opnemen, maar deze kunnen het tijdens kantooruren ook proberen via het telefoonnummer 0900-0400-242

Voor technische support zijn er verschillende telefoonnummers die u kunt bellen:

 • 0900-0400-242 voor standaard support en service binnen of buiten de garantietermijn
 • 0900-0400-242 voor in-home service binnen de garantietermijn
 • 0900-0400-242 voor in-home service binnen de garantietermijn die de volgende dag nog uitgevoerd moeten worden
 • 0900-0400-242 voor premium support (24/7 bereikbaar)
 • 0900-0400-242 voor ProSupport of ProSupport Plus (24/7 bereikbaar, alleen tijdens kantooruren in het Nederlands beschikbaar)
 • 0900-0400-242 voor Enterprise Support (24/7 bereikbaar, alleen tijdens kantooruren in het Nederlands beschikbaar)

Voor de klantenservice kunt u gebruik maken van de volgende telefoonnummers:

 • 0900-0400-242 voor kleine ondernemingen tot 200 medewerkers en PartnerDirect-klanten
 • 0900-0400-242 voor grote ondernemingen van meer dan 200 medewerkers en de publieke sector

Klantenservice voor particuliere consumenten is te vinden op www.dell.nl/ordersupport.

Voor hulp en problemen bij uw bestelling kunt u een brief sturen naar de klantenservice via het postadres of een e-mail naar het e-mailadres van de klantenservice.

De snelste manier om contact op te nemen met de Dell klantenservice is nog altijd via een telefoonnummer. Bel de klantenservice van Dell met gesprek opnemen service via 0900-0400-242

Bel hierheen om direct iemand aan de lijn te krijgen om te helpen met uw problemen.

WEB-DELL CONTACT

Het adres van het hoofdkantoor is:

Transformatorweg 38-72

1014 AK

Amsterdam

1 Comment

 1. Jos Brunink

  Enschede, 22 november 2018

  Beste DELL medewerk(st)er,

  Ik heb via, via als backup voor mijn eigen DELL Inspirion 17 7779 2-in-1 een kleinere Latitude E6320 geregeld. Die heeft echter een afwijkend QWERTY toetsenbord, naast de normale letters zijn tevens een A en O met Umlaut en een ‘Noorse’ A met een rondje on top aanwezig.

  Dat maakt blijkbaar dat ik na een gewoontegetrouwe opschoonronde en het her-installeren van oa. een English QWERTY toetsenbord de leestekens niet meer onder de juiste toetsen aantref. De tekens zitten onder andere knoppen, dus de tekens matchen grotendeels niet met de afbeeldingen op de toetsen: bijv. zitten onder Shift ; en :, terwijl die laatste tekens beide weer onder de O Umlaut zitten.

  Waar kan ik de juiste driver voor dit toetsenbord vinden? Dat ie qua toetsenpositionering afwijkt van mijn grote DELL is geen probleem, dat stimuleert mijn flexibiliteit juist.

  Ik kijk uit naar uw reactie, met hopelijk de oplossing. Ik bedank u op voorhand al voor de door u te nemen moeite.

  Met vriendelijke groeten, Jos A.J. Brunink

  O ja, ik kan anders ook een foto van het afwijkende toetsenbord sturen, laat maar weten wat uw voorkeur heeft.

Submit a Comment

Please rate Stellar

0 / 3

Your page rank: