Wil je met Ditzo Contact opnemen? Voor de vragen kunnen de klanten Ditzo bellen

Verzekeringen worden makkelijk en snel bij Ditzo Contact online geregeld

Ditzo is redelijk jong verzekeraar in Nederland. In 2007 zijn ze gestart met autoverzekeringen. Daarna heeft het bedrijf de andere verzekeringen aangeboden, bijvoorbeeld, woonhuisverzekeringen, reisverzekeringen. Sinds 2011 biedt Ditzo contact tevens zorgverzekering. Ditzo is een gedeelte van een grote verzekeraar ASR Nederland. De hoofdkantoor van het verzekeraar is in Utrecht.

Wat maakt de diensten van het bedrijf zo bijzonder is dat alles kan online in één klik geregeld worden. Hoewel geeft klantenservice van het bedrijf een advies over verzekeringen niet. Willen mensen toch een advise hebben? Dat doet ASR Nederland wel. Voor alle andere vragen of opmerkingen kunnen de klanten direct Ditzo bellen en de informatie krijgen.

Wat maakt Ditzo verzekering zo bijzonder

De medewerkers van Ditzo hebben wel eigen visie van de betere wereld. Daarom willen ze heldere en eerlijke diensten leveren. Er zijn een paar interessante feiten over Ditzo.

 • In 2013 heeft het bedrijf met tv-reclame gestopt. Het geld hebben ze in bestrijding tegen kanker gedoneerd.
 • In 2014 heeft Ditzo reclamebudget in kleinere zorgprojecten geïnvesteerd
 • In 2015 heeft het bedrijf geïnvesteerd aan de onderzoek naar het vrouwenhart.
 • In 2017 werd het website van Ditzo tot website van het jaar genoemd.
Search
Generic filters
Exact matches only

Er zijn veel mogelijkheden om telefoonnummer Ditzo op te zoeken

Vandaag wil iedereen vriendelijk, persoonlijk en voordelig dienst te hebben. Vooral als het om verzekeringen gaat. Ditzo verzekering houdt rekening mee met wensen van haar klanten. Daarom kunnen mensen voor alle vragen over verzekeringen Ditzo klantenservice bellen.

Heb je vragen over zorgverzekering, verzekering van je vakantie of vergoedingen van polis, kan je op vele manieren in het gesprek met Ditzo verzekeraar te gaan.

 • Op het website www.ditzo.nl kan je de informatie over het verzekeraar vinden.
 • Alle informatie kan aangevraagd worden via Ditzo telefoon, chat, messenger van Facebook, en via Twitter
 • Alle zaken en zorgmogelijkheden kan je via “Mijn Ditzo” account meteen regelen. Dit is heel handig want de klant krijgt een overzicht van zijn verzekeringen, zorgzaken, facturen en betalingen.
 • Als de klant niet tevreden is of een klacht heeft, dan kan hij een klachtenformulier invullen: www.ditzo.nl/over-ditzo/klachtenformulier of een terugbelverzoek aanvragen: www.ditzo.nl/service?klacht=trueHij wordt terug gebeld op de gewenste tijd door een van de medewerkers van het verzekeraar.
 • De verzekerden kunnen ook schriftelijk een contact met het bedrijf opnemen: Ditzo t.a.v. de klachtenafdeling. Postbus 2072. 3500 HB UTRECHT.

De klanten kunnen Ditzo klantenservice bellen of volgende kanalen gebruiken

Het klantenservice van Ditzo is beschikbaar 24 uur en 7 dagen per week. De klanten kunnen via WhatsApp contact opnemen. Hier kunnen de verzekerden Ditzo autoverzekering contact makkelijk vinden.

Welke vragen kunt u stellen als U gaat ditzo bellen

De klanten kunnen Ditzo zorgverzekering bellen en antwoorden op de volgende vragen snel ontvangen.

 • Hoe kan ik zorgverzekering afsluiten?
 • Wat is het eigen risico en eigen bijdrage?
 • Hoeveel eigen risico heb ik nodig?
 • Waar kan ik mijn betaaloverzicht?
 • Hoe kan ik mijn persoonsgegevens wijzigen?
 • Wat moet ik doen als ik mijn zorgverzekering wijzigen?
 • Enz.

Tevens het is mogelijk zelf de antwoorden op veelgesteelde vragen via pagina https://www.ditzo.nl/service opzoeken. Af en toe het is makkelijker en sneller op deze manier een antwoord vinden.

Tegenwoordig kunnen mensen al hun zaken snel en veilig online regelen. Dat geldt ook voor de verzekeringen. Daarom doet Ditzo Contact alles om transparant, eerlijk en snel dienst te leveren. Wilt U meer weten over verzekeringen mogelijkheden kunt U gerust Ditzo bellen en alle informatie van Klantenservice ontvangen.

Adres Postbus 2072, 3500 HB Utrecht
Tel 030-6997930
Web https://www.ditzo.nl/
Contact Webpagina https://www.ditzo.nl/hulp
Werkuren De klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 08.30-17.30 uur telefonisch bereikbaar en staat u graag te woord.

0 Comments

Submit a Comment