Wat zijn de kenmerken van het werk van gemeente Zwolle? Vind de exacte gemeente Zwolle contact van de noodzakelijke diensten van de stad

Wanneer werd de stad Zwolle opgericht

De hoofdstad van de Nederlandse provincie Overijssel is gemeente Zwolle – een nette stad waar gemeentelijke autoriteiten veel aandacht besteden aan het comfort en het fatsoenlijke leven van burgers van gemeente Zwolle contact. Er wordt aangenomen dat de naam komt van het woord “soule”, wat “moerassige plaats” betekent. De nederzetting, die op een heuvel in een moerasgebied is opgegroeid, werd voor het eerst genoemd in 1040, maar kreeg pas 200 jaar later de status van een stad.

Vandaag de dag telt de bruisende stad meer dan 120 duizend inwoners. Het historische centrum van de stad, de grachten, de overblijfselen van de oude stadsmuren trekken jaarlijks een menigte van toeristen aan. De meest beroemde bezienswaardigheden zijn de kapeltoren, de kerk van St. Michael en stadspoort de Sassenpoort. Roem aan de stad werd toegevoegd door restaurant De Librije, gelegen in het gebouw waar vroeger de monastieke bibliotheek was. Dit is een van de twee Nederlandse restaurants die drie Michelin-sterren heeft gekregen.

Zwolle wordt beschouwd als een van de groenste steden van Europa. Op de tentoonstelling van tuinieren Entente Florale-2006 won hij de wedstrijd voor de titel van de “groenste” onder de Europese steden.

Welke kwesties worden behandeld door gemeente Zwolle

Het stadsbestuur houdt absoluut toezicht op alle kwesties met betrekking tot de ontwikkeling van de stad, het welzijn van de burgers, de veiligheid en het comfort van de gasten van gemeente Zwolle contact. Zijn opdracht omvat bijvoorbeeld:

 1. Nieuwe buitenlandse inwoners. Op de website van de stad kunt u leren hoe u u als tijdelijke inwoner registreert, hoe u u in de stad vestigt en een verblijfsvergunning krijgt. Voor nieuwkomers wordt een lijst met telefoonnummers van woningcorporaties van de stad aangeboden, waar u geschikte woningen kunt vinden.
 2. Toeristen. De stad heeft een toeristenbureau Zwolle Touristinfo, waar toeristen alle nodige informatie kunnen vinden, een stadsplattegrond krijgen, brochures met informatie over toeristische activiteiten, accommodatie, toeristische routes en andere noodzakelijke informatie.
 3. Ondernemers. Voor degenen die een bedrijf in Zwolle willen oprichten, is er een lokale bedrijfsinformatiedienst voorzien die informatie biedt over de mogelijkheden om een ​​bedrijf te starten, kantoren te huren, winkels te openen, enzovoort.
 4. Inwoners van de stad. Zwolle gemeente werkt samen met eIDAS: European Trust Services. Elke bewoner die zich op de site heeft geregistreerd, kan drie soorten elektronische berichten indienen: uitdagende beslissingen, klachten, meldingen over schade aan eigendommen.
Search
Generic filters
Exact matches only

Welkoe gemeente de kwestie van gegevensprivacy aanpakt

Een aantal vragen en aanvragen, inclusief registratie voor persoonlijk bezoek aan de gemeente Zwolle, vindt plaats via de site. Om dit te doen, moeten burgers zich registreren door hun persoonlijke gegevens, zoals naam, adres en e-mailadres, te verstrekken. Voor het indienen van een aantal klachten moeten burgers andere persoonlijke informatie opgeven, afhankelijk van het type aanvraag. De site verzamelt ook cookies. Bij de verwerking van deze gegevens wordt de gemeente Zwolle geleid door de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van 25 mei 2018.

De administratie garandeert dat de informatie alleen zal worden gebruikt voor de doeleinden waarvoor deze is achtergelaten en bewaart ze niet. De enige situatie waarin gegevens kunnen worden overgedragen aan andere organisaties, is de noodzaak om aan het verzoek van de toegepaste burger te voldoen. In dergelijke gevallen sluit de gemeente een overeenkomst met deze organisaties. Bovendien verbindt de gemeente zich ertoe alle veiligheidsmaatregelen te nemen om misbruik, verlies en ongeoorloofde toegang tot informatie te voorkomen.

Het beheer van de bron biedt de mogelijkheid om wijzigingen aan te brengen in de verstrekte gegevens. Maar het is belangrijk om te kunnen bewijzen dat u uw gegevens wel wenst te wijzigen.

Neem contact op met gemeente Zwolle contact

Binnenlands gemeente Zwolle telefoonnummer

14038

Buitenlands gemeente Zwolle bellen

+31 38 498 31 38

whatsapp

m. 06 83 29 66 88

Rapportage en Parkeercentrum gemeente Zwolle telefoon

038-460 04 90

Persdienst telefoonnummer gemeente Zwolle

06 15 82 12 13

Feedbackformulier contact gemeente Zwolle

dloket.zwolle.nl/formulieren/formulier

e-mail

bedrijven@zwolle.nl

Vragen over de site

fg@zwolle.nl

mail

Postbus 10007

8000 GA Zwolle

Adres stadhuis gemeente Zwolle adres

Lübeckplein 2

8017 JZ Zwolle

Wat is de uurrooster van de gemeente Zwolle telefoonnummer

Als u van plan bent om de gemeente te bezoeken, is het aan te bevelen om op maandag, dinsdag en donderdag gebruik te maken van het openbaar vervoer of een fiets, omdat er mogelijk geen parkeerplaatsen in de gemeente Zwolle opening beschikbaar zijn.

Telefoon binnen het land

van 9:00 tot 17:00 op weekdagen

Telefoon vanuit het buitenland

van 9:00 tot 17:00 op weekdagen

whatsapp

van 09:00 tot 16:30 uur op weekdagen

Rapportage en Parkeercentrum

op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur, op donderdag van 08:00 tot 19:00 uur

Persdienst

elke dag

Feedbackformulier

van 9:00 tot 17:00 op weekdagen

Op welke vragen kunt u de antwoorden door gemeente Zwolle bellen beantwoorden

Bij het contacteren van de gemeentelijke contactdienst stellen burgers meestal de volgende vragen:

 1. Waar kan ik mijn uitnodiging voor een afspraak vinden?
 2. Hoe kan ik mijn afspraak in de gemeente wijzigen of annuleren?
 3. Wat houdt de wet van sociale ondersteuning (Wmo) in en wat zijn de doelstellingen ervan?
 4. Wat beheerst de jeugdwet van 2015 en voor wie is deze ontworpen?
 5. Als ik hulp nodig heb voor jongeren, waar moet ik dan naar toe?
 6. Kan de gemeente een stageplaats voor minderjarigen aanwijzen?
 7. Ik ben het niet eens met de beslissing van de gemeente, waar moet ik me wenden?
 8. Wat is de participatiewet?
 9. Wat is de Wet maatschappelijk werk?
 10. Helpt de gemeente bij het vinden van een baan?

Dit is slechts een geringe lijst met problemen die gemeente Zwolle kan helpen oplossen wanneer burgers en gasten van de stad met de gemeente Zwolle contact opnemen.

Search
Generic filters
Exact matches only

Telefoonnummer-klantenservice.nl Is niet verbonden met of aangesloten bij een van de bedrijven op de website. Directe nummers en de officieren van elk bedrijf wordt geselecteerd, kunnen worden gevonden in het publieke domein, en op haar officiële website.

Recent Comments

0 Comments

Submit a Comment