Nummerinformatiedienst

ING Contact: Makkelijk en snel

ING Groep N.V. is een financiële instelling met vestigingen over de hele wereld. Dit bedrijf kent haar oorsprong in Nederland waar het in 1881 werd opgericht als spaarbedrijf.

ING contact – 020-22-888-88

Bij de ING Groep N.V. bent u terecht voor de volgende producten en diensten:

  • Leningen
  • Verklaringen per E-mail
  • Hulp bij facturen voor bedrijven
  • Geld overmakingen, zowel nationaal als internationaal
  • Veilig online bankieren.

Daarnaast hebben ze ook een uitstekende klantenservice die u graag van dienst is. Bij de ING werkt men voortdurend aan de klantenvriendelijkheid. De modernste en veiligste technieken worden gehanteerd om de huidige en nieuwe klanten tegemoet te komen. Zo heeft de ING ook een mobiele applicatie laten ontwikkelen waarmee u snel bedragen kunt overmaken. U kunt zo uw rekeningen betalen vanuit uw mobieltje. Selecteer slechts de persoon uit uw contactenlijst en geef de opdracht. De ING pakt het dan verder op. Eenvoudig toch? En ook veilig dankzij de decennia lange ervaring van de ING.

Zoekt u een snelle contactnummer voor ING? Contact met de specialisten binnen ING gaat eenvoudig en snel via het telefoonnummer 020-22-888-88

Zij staan elke dag voor u klaar.

Klantenservice ING bellen

ING Groep N.V. staat bekend om haar goede klantenservice. ING Customer Service staat 24 uur per dag ter beschikking voor haar klanten. Moet u klantenservice ING aan de lijn hebben? Dat gaat eenvoudig en snel op het telefoonnummer 020-22-888-88

Bel 7 dagen per week en 24 uur per dag. De specialisten van ING staan klaar om u van dienst te zijn.

ING particulier

Niet alleen particulieren kunnen bij ING Groep N.V. terecht voor bankzaken. ING Groep N.V. heeft een breed portfolio aan klanten bestaande uit middelgrote, grote en kleine bedrijven. Daarnaast zijn internationale organisaties ook welkom.

Binnen ING Groep N.V. maakt men onderscheidt tussen de volgende klantengroepen:

  • ING Particulier,
  • ING Personal banking,
  • ING Private banking en
  • ING Zakelijk.

Ook voor de vraagstukken die zijn gerelateerd aan de diensten binnen ING Particulier kunt u terecht op het telefoonnummer 020-22-888-88

Wilt u meer weten over de voordelen van bankieren bij ING? Contact ING Groep N.V. via het opgegeven nummer. De specialisten staan u graag bij.

ING openingstijden

Wilt u langslopen bij de kantoren van ING? Dan wilt u zeker weten wat de openingstijden van ING zijn. Ook voor zulke vragen kunt bellen. Maak met ING contact om de openingstijden op te vragen. Voor de meeste vragen kunt u simpelweg de telefoon pakken. Maar soms moet u toch bij de kantoren van ING zijn. Dan is handig om te weten wat de ING openingstijden zijn.

Bel gerust op 020-22-888-88 en de specialisten helpen u verder.

Telefoonnummer ING

Maak met ING bank contact via het telefoonnummer 020-22-888-88

Makkelijker kan het niet om met ING contact te maken. Klantenservice ING kent verschillende telefoonnummers voor haar verscheidende diensten. Geen idee op welk telefoonnummer ING Particulier te bereiken is? Laat u doorverbinden. De specialisten van ING luisteren graag en zorgen ervoor dat u bij de juiste afdeling terechtkomt. Om de hoge kwaliteit aan klantvriendelijkheid en deskundigheid te waarborgen, wordt het personeel regelmatig bijgeschoold. Zo kunnen zij u van de juiste en laatste informatie verschaffen. Geen lange wachttijden of onjuiste informatie dus. Uw vragen weten zij op een snelle manier  af te handelen. Bel vandaag nog.

WEB-ING CONTACT

 

0 Comments

Submit a Comment

Please rate Stellar

0 / 3

Your page rank: