Nummerinformatiedienst

ING klantenservice

ING is een wereldwijde financiële organisatie met sterke Europese platform, verstrekken van bancaire diensten.
ING Groep N.V. is een financiële instelling met vestigingen over de hele wereld. Dit bedrijf kent haar oorsprong in Nederland waar het in 1881 werd opgericht als spaarbedrijf.

ING Business Banking is een van de bekende commerciële banken in Nederland, bekend om haar uitstekende klantenservice.  ING bedienen klanten variërend van gematigde en middelgrote bedrijven aan internationale organisaties, waarbij de driekwart van de meeste Nederlandse bedrijven. ING Commercial Bank is een vernieuwer van de markt in de financiering van bedrijven, beleggingen in aandelen, fusies & acquisities. ING ontvangen consequent awards op basis van hun bancaire uitmuntendheid en exclusieve klantenservice.

ING Customer Service biedt een hele reeks mondiale bancaire producten in meer dan 40 landen. Bovendien toegang hebt u tot een breed netwerk van productspecialisten en industrie-experts in elke belangrijke zakelijke locatie. Klantenservice van ING richt zich op de client door de integratie van haar diensten aan de exacte manier waarop die u klanten hun bedrijven uitvoeren.

De producten en diensten aangeboden door ING zijn deposito ‘s:

 • Leningen & banksaldi
 • NRI bankrekening
 • Online bankieren
 • Verklaring over E-mail
 • Hulpprogramma factuur betalingen
 • Geld overmaken
 • Gemakkelijk bankieren
 • Internetbankieren

Contact ING

ING Customer Service biedt bovendien, creditcards en debetkaarten / ATM kaarten aan de clients. Voor de informatie van alle producten en dienstverlening door ING en voor de vragen, kwesties, zorgen en wanneer de behoefte aan steun voor hen relevante ING gepresenteerd klantenservice bijstand voor haar klanten om te controleren of alle soorten contact met klanten werk efficiënt.

 

Daarnaast hebben ze ook een uitstekende klantenservice die u graag van dienst is. Bij de ING werkt men voortdurend aan de klantenvriendelijkheid. De modernste en veiligste technieken worden gehanteerd om de huidige en nieuwe klanten tegemoet te komen. Zo heeft de ING ook een mobiele applicatie laten ontwikkelen waarmee u snel bedragen kunt overmaken. U kunt zo uw rekeningen betalen vanuit uw mobieltje. Selecteer slechts de persoon uit uw contactenlijst en geef de opdracht. De ING pakt het dan verder op. Eenvoudig toch? En ook veilig dankzij de decennia lange ervaring van de ING.

De ING business

ING business Bank is van mening dat financiële diensten de basis voor een gezonde samenleving die dit is de reden waarom ING klantenservice een belangrijke rol vormen speelt bij het vormgeven van een goede toekomst voor gebruikers.

Klantenservice ING bellen
ING Groep N.V. staat bekend om haar goede klantenservice. ING Customer Service staat 24 uur per dag ter beschikking voor haar klanten. Moet u klantenservice ING aan de lijn hebben? Dat gaat eenvoudig en snel op het telefoonnummer 020-22-888-88

Wat maakt ING Customer Service special?

ING business Bank biedt een eenvoudige benadering van client oplossen, dat deel van de kwaliteiten van ING Customer Service uitmaakt. Bevredigend en zich te concentreren op haar klanten is hun belangrijkste doel.

ING klantenservice te contacteren

Voor gebruikers die hulp nodig heeft, neem contact op met ING.

ING klantenservice zal zitten kundig voor u helpen door te chatten met je online of via een snel telefoontje.

De specialisten van de call centres spreken tot duizenden klanten dagelijks over, de Bank- en spaarproducten, hypotheken en verzekeringen van het bedrijf. ING klantenservice is beschikbaar om te gaan met allerlei soorten vragen, verzoeken en klachten, ervoor te zorgen zij maken het mogelijk.

De klant zorg bijstand aangeboden door ING omvat klant zorg telefoonnummers, zorg klantnummers en e-id. De clients kunnen gebruik een van de klantenondersteuning van zorg in verband met het doel van contact maken.

ING particulier

Niet alleen particulieren kunnen bij ING Groep N.V. terecht voor bankzaken. ING Groep N.V. heeft een breed portfolio aan klanten bestaande uit middelgrote, grote en kleine bedrijven. Daarnaast zijn internationale organisaties ook welkom.

Binnen ING Groep N.V. maakt men onderscheidt tussen de volgende klantengroepen:

 • ING Particulier,
 • ING Personal banking,
 • ING Private banking en
 • ING Zakelijk.

Ook voor de vraagstukken die zijn gerelateerd aan de diensten binnen ING Particulier kunt u terecht op het telefoonnummer 020-22-888-88

Wilt u meer weten over de voordelen van bankieren bij ING? Contact ING Groep N.V. via het opgegeven nummer. De specialisten staan u graag bij.

Klik hier voor meer contactmogelijkheden met ING-Bank

ING reisverzekering

Meer dan twintig jaar, ING haar inspanningen aan het verstrekken van wereldwijde gezondheid verzekering heeft gewijd, verzekeringen, en uitstekende service reizen naar de wereldgemeenschap. Wij zijn van mening dat iedereen houdt van reizen in het buitenland. Het is ook belangrijk om iemands activa omdat om het even wat optreden kan terwijl je weg van huis – of bezoekt voor een korte of wonen in het buitenland altijd veilig te stellen.  Het is daarom cruciaal klaar te zijn voor alle onvoorspelbare ziekte, letsel of medische noodsituatie.  Een heleboel gemeenschappelijke medische plannen zijn in principe niet ontworpen voor internationale reizen.

ING combinatie van verzekeringsproducten en opmerkelijke diensten brengen Global Peace of Mind.  ING reisverzekering heeft gediend miljoenen mensen wereldwijd in meer dan 170 landen.  ING reisverzekering levert de dekking die u nodig hebt. ING reizen verzekering help overwint valuta, tijdzone, taal en culturele barriers.

Overal kan je, ING reisverzekering af te sluiten zijn er met u – met wereldwijde dekking, meertaligheid, internationale vorderingen professionals en 24 uur per dag toegang tot ING reisverzekering af te sluiten. Dat is de algemene gemoedsrust.

Contact ING Telefoonnummer 

Gebruikers kunnen contact opnemen met klantenservice van ING als ze informatie willen, bijvoorbeeld: ING swift-code, gebruikers die hulp nodig met ING internetbankieren.

Andere vraag gebruikers ondervinden, wij stellen voor ze bezoek de website (www.ing.nl) of oproep de hierboven genoemde Customer Service (ING) telefoonnummer.

Klanten kunnen 24 uur roepen – contact en snelle hulp op elk gewenst moment elke dag, de klantenservice is klaar om haar klanten te helpen.

Vriendelijk contact ING klantenservice informatie via ING Customer Service – telefoonnummer te krijgen aandacht van Customer Service te ontvangen.

Contact ING – 020-22-888-88

WEB-ING CONTACT

1 Comment

 1. Ayaz

  i.v.m. berichtgeving in de media over salaris verhoging uw topman heb ik besloten om mijn zakelijke rekening te beëindigen. Ik vind het onverantwoord en schandalig hoe men met onze normen en waarden omgaat. Een salaris van 250000€ per maand is gestoord,

Submit a Comment

Please rate Stellar

0 / 3

Your page rank: