Interpolis: Contact met de Klantenservice

Het Interpolis Contact is altijd bereid om uw vragen te beantwoorden en uw problemen op te lossen. Hiervoor is de vriendelijke klantenservice beschikbaar. Interpolis is een van de bekendste verzekeringsbedrijven in Nederland. Het bedrijf biedt zowel financiële vergoedingen als betalingen in natura. Veel Nederlanders zullen de verzekeraar kennen van de beroemde reclame “Interpolis, Glashelder.”

Interpolis: Contact

Contact opnemen met het verzekeringsbedrijf, voor bijvoorbeeld vragen of problemen, is mogelijk op verschillende manieren.

Hieronder staan de manieren waarop u het Interpolis contact kunt bereiken op een rijtje:

 • De website. Op interpolis.nl wordt u bij verschillende onderwerpen verder geholpen met korte informatie. U heeft de keuze uit verschillende kopjes, waaronder wordt vermeld hoe u het best contact kunt opnemen met vragen over dit onderwerp. Daarnaast staan er een aantal tips voor wat u kunt doen in uw persoonlijke geval.
 • Het contactformulier. In het contactformulier kunt u vragen invullen over uw verzekering, over zorg of voor overige vragen.
 • Via Whatsapp. Voeg het telefoonnummer toe aan uw contacten, en u kunt uw vragen stellen via de app.
 • Via de telefoon – de verschillende nummers die u kunt bellen zijn hieronder weergegeven.
 • Schade kunt u doorgeven met behulp van het online systeem op www.interpolis.nl, via de telefoon, of via de post.

Klachten kunnen via het klachtenformulier op

Interpolis: Telefoonnummer

Voor verschillende zaken zijn verschillende telefoonnummers beschikbaar. Heeft u een vraag of opmerking over een bepaald aspect, dan kunt u het Interpolis telefoonnummer dat hiervoor beschikbaar is, bellen.

De verschillende nummers zijn als volgt:

 • De receptie van het kantoor van het verzekeringsbedrijf is te bereiken op 013-462-04-62
 • Om schade of een rechtsbijstand te melden kunt u het nummer 013-462-04-62 bellen, voor zowel privé als zakelijke schade.
 • Voor meldingen over de bescherming van uw hypotheek of de zekerheid van uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid of werkloosheid, is het telefoonnummer 013 462 75 55 beschikbaar.
 • Voor vragen over het beleggingspensioen kunnen tussenpersonen bellen met 013 462 25 10, deelnemers bellen met 013 462 11 60.
 • Vragen van tussenpersonen over renteproducten worden beantwoord op 013 462 27 66. Deelnemers kunnen terecht bij 013 462 20 33.
 • Voor vragen over de reisverzekering, kunt u via Whatsapp contact opnemen met het nummer 06 13 33 35 57. Voor de het Interpolis zorgverzekering contact stuurt u een bericht naar het nummer 06 22 27 16 29.

Interpolis Bellen

Voor de meeste zaken kunt u Interpolis bellen op werkdagen tussen 8:30 en 18:00. Via Whatsapp kunt u op werkdagen tussen 8:30 en 16:30 terecht. Schade kan 24 uur per dag worden gemeld. Op deze manier heeft u direct contact met de behulpzame medewerker, zodat u zelf kunt bepalen wanneer uw vraag is beantwoord. Voor het contact via Whatsapp geldt in principe hetzelfde, alleen is dit geschreven in plaats van gesproken.

Interpolis: Klantenservice

De Interpolis klantenservice streeft ernaar om de klanten zo spoedig mogelijk te woord te staan. U kunt uw vraag stellen via verschillende kanalen, en vervolgens biedt een vriendelijke medewerker van de klantenservice u zo spoedig mogelijk hulp. U kunt contact opnemen via de telefoon, maar ook via de e-mail, post, Whatsapp of het formulier dat op de website van het verzekeringsbedrijf te vinden is. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan het hoofdkantoor. Het Interpolis contact staat met haar behulpzame team altijd klaar om uw verder te helpen bij al uw vragen, klachten en problemen.

WEB-INTERPOLIS CONTACT

Het bezoekadres van het hoofdkantoor van Interpolis is Spoorlaan 298, 5017 JZ Tilburg.

 

 

Search
Generic filters
Exact matches only
Greencard

Telefoonnummer-klantenservice.nl Is niet verbonden met of aangesloten bij een van de bedrijven op de website. Directe nummers en de officieren van elk bedrijf wordt geselecteerd, kunnen worden gevonden in het publieke domein, en op haar officiële website.

1 Comment

 1. S.C.M. Smits 08-061954

  Ik heb bij u een AOV. Lopend tot 08-06-2021. Deze datum is bepaald omdat ik dan de pensioengerechtigde leeftijd bereik. Het laatste jaar is de AOV premievrij. Omdat mijn pensioenleeftijd naar 66 jaar en 4 maanden is gegaan neem ik aan dat premievrijstelling ook 8 maanden naar voren schuift, dus 08-10-20129.
  Mijn contactpersoon bij VVAA legt dit anders uit.
  Graag duidelijkheid omtrent deze vraag.

Submit a Comment

Last Updated on