Vragen over bezorging? Neem met Telegraaf contact, bel Telegraaf klantenservice op

Telegraaf Klantenservice zorgt voor snelle bezorging van kranten

De Telegraaf is populaire landelijke krant en nieuwswebsite. De dagblad wordt uitgegeven door UMT maatschappij. De krant werd in 1893 opgericht. Tegenwoordig komt het zes dagen per week en bevat landelijke en buitenlandse nieuws, heeft sport en financiële secties. Het heeft ook andere rubrieken:

 • Vrouw;
 • Prive!;
 • Woon- Vaar,- en Reiskrant;
 • Telesport.

Het hoofdkantoor van de krant is in Amsterdam gesetteld. De afdeling van Telegraaf Klantenservice is altijd klaar om klanten te ondersteunen. Dankzij nieuwe technologie kunnen mensen niet alleen de papier krant ontvangen maar ook de digitale versie online makkelijk lezen. Het is ook mogelijk om een abonnee online te worden. Gerust met Telegraaf contact opnemen en een abonnement afsluiten.

Wat kunnen de abonnees bij Telegraaf online lezen?

Op de website van Telegraaf online kunnen mensen alle financiële overzichten, binnen en buitenlandse nieuws, interessante columns lezen. De Telegraaf is sinds 1996 aanwezig op internet. Daarom heeft de krant goed ontwikkeld website, die is ook mobielvriendelijk gemaakt. Voor iemand die alle nieuws van Showbiz wilt weten is er een blad Prive! Speciaal voor de dames is er een sectie Vrouw. Op zaterdag komt er een apart tijdschrift Vrouw bij de Telegraaf. De sportliefhebbers kunnen genieten van dagelijkse sportrubriek, ‘Telesport’.

Voor alle vragen en opmerkingen kunnen de abonnees met Telegraaf contact redactie opnemen. Het kan via telefoonnummer Telegraaf of direct online gedaan worden.

De abonnees kunnen met Telegraaf Contact opnemen voor een voordelig abonnement

Als u elke dag een verse dagblad wilt ontvangen dan kunt u met klantenservice Telegraaf op de verschillende wijzen contact opnemen voor de abonnement. Bijvoorbeeld, veel mensen kiezen abonnement direct online. Ze hebben wel een keuze van de verschillende soorten abonnementen met een aantrekkelijke korting. Dit betekent dat ze van hun favoriete dagblad voor het vast prijs kunnen genieten.  Momenteel is er wel de keuze tussen:

 • 3 jaar abonnement van maandag tot/zaterdag;
 • 3 jaar op zaterdag de krant;
 • 3 jaar de digitale versie van de krant.

Zou U toch met een assistent willen spreken, bel gewoon de nummer van de krant en doe de aanvraag voor de abonnement. Bovendien krijgen de abonnees niet alles papieren dagblad maar ook digitale versie van de krant. Zo kunnen ze alle nieuws meteen lezen.

Klantenservice Telegraaf is op verschillende kanalen te vinden:

Alle informatie, gegevens en andere opmerkingen kunnen de consumenten aan de klantenservice afdeling telefonisch doorgeven. Dit kan via de volgende kanalen gedaan worden.

 1. De website: telegraaf.nlAlle nieuws van binnen en buitenland, sport sectie, financiële informatie en de andere interessante feiten staan op de website.
 2. Facebook pagina: facebook.com/telegraaf
 3. Twitter: twitter.com/telegraaf
 4. Instagram: instagram.com/telegraaf.nl
 5. Snapchat: snapchat.com/add/detelegraaf
 6. YouTube: youtube.com/user/detelegraaf
 7. E-mail sturen: nieuwsdienst@telegraaf.nl.

Welke onderwerpen kunnen abonnees met telefoonnummer Telegraaf bespreken?

De redactie van de krant is altijd klaar haar lezers een gesprek hebben.Bent U getuige van een bijzondere gebeurtenis of een nieuwsfeit dat kan vermeld worden op:

 • Whatsapp nummer voor tips en nieuwsfeiten: 06-13650952
 • Vragen over abonnement of andere onderwerpen? Bel nummer: 088 – 824 824 2

Het is mogelijk zich te registreren in mijn Media account. Daar kunnen mensen alle zaken snel en makkelijk zelf regelen. Tevens kunnen de abonnees kunnen zelf alle gegevens en informatie makkelijk online bekijken. Dat kan via speciale pagina mijnmedia.nl/help_en_contact. Soms kunnen de vragen sneller zelf opgezocht worden. Bijvoorbeeld:

 • Hoe wordt mijn krant bezorgd als ik op vakantie ga?
 • Hoe kan ik mijn verhuizing doorgeven?
 • Wat moet ik doen als de kant te laat bezorgd?
 • Is Telegraaf amsterdam gebaseerd?
 • Hoe kan ik mijn Telegraaf abonnement opzeggen?
 • Wat zijn de tarieven van de Telegraaf abonnement?
 • Hoe kan ik mijn factuur online betalen?
 • Waar kan ik een facturenoverzicht zien?
 • Enz

Telegraaf Klantenservice snel en vriendelijk werkt met alle mededelingen van de klanten. Iedereen kan makkelijk met Telegraaf Contact opnemen voor een snel advies betreft abonnement, bezorgtijden, kosten en andere informatie.

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Telefoonnummer-klantenservice.nl Is niet verbonden met of aangesloten bij een van de bedrijven op de website. Directe nummers en de officieren van elk bedrijf wordt geselecteerd, kunnen worden gevonden in het publieke domein, en op haar officiële website.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *