Neem met TUI contact op voor vakantie info. TUI klantenservice helpt u graag

Voor de recente informatie over de vakantie mogelijkheden neem met TUI contact op

TUI betekent Touristik Union International. Dit is een internationale bedrijf die is heel actief in toeristische sector. Het bedrijf werd in 1968 opgericht in Duitsland. In 1995 heeft TUI een nederlandse reisorganisatie Holland International overgenomen. Sindsdien is TUI Nederland de grootste reis specialist in Nederland geworden.Aan de andere kant Holland International was in 1876 opgericht onder de naam Lisonne. Dat betekent dat TUI Nederland is niet alleen de grootste reisorganisatie van Nederland is maar ook de oudste.Er zijn zo veel veranderd in de jaren maar de belofte van het bedrijf blijft hetzelfde: discover your smile. In 2005 heeft TUI Arke luchtvaartmaatschappij overgenomen. Sinds 2005 werd airline Arkefly actief in luchtvaart. Dus TUI Holland is de eerste hollandse reisorganisatie met eigen vloot.

TUI biedt de beste vakanties voor alle smaken en mogelijkheden. Iedereen kan iets bijzonders en leuks kiezen. De specialisten van de organisatie geven mensen graag de adviezen over wereld bestemmingen en maken een vakantieplan op maat voor iedere reiziger. Tevens werkt TUI Nederland hard aan de sociale projecten in verband met verantwoord toerisme. Daarom heeft het bedrijf TUI Care Foundation opgericht.

Voor alle informatie over vakantie bestemmingen, vliegtickets, hotel reserveringen kunnen de reizigers met TUI contact opnemen. De telefoonnummers van het bedrijf en TUI klantenservice afdeling is altijd beschikbaar.

Neem contact met TUI klantenservice als U een vakantie wilt boeken

Nu hebben mensen veel keuzes om gauw en bescherm te reizen en verschillende bestemmingen te bezoeken. De toeristen willen wel de ondersteuning hebben van een moderne en betrouwbare reisorganisatie. Reisbureau TUI is elke dag beschikbaar voor de klanten en doet alles om beste diensten aan te bieden. Er is een mooi mix van geweldige vakantie ervaring en een uitstekende service van de organisatie.

Op de website van TUI kunnen de toeristen de interessante bestemmingen opzoeken, vliegtickets met een voordeel reserveren en de verschillende accommodaties vinden.

Voor alle vragen of aanvullende informatie kunnen de reizigers helpdesk van TUI bellen. Reisbureau streeft naar een uitstekende kwaliteit van de dienstverlening, mocht de klant tocht niet tevreden zijn, kunt hij altijd een klacht via klantensysteem klantensysteem.tui.nl/Main.action aangeven.

TUIfly contact is vermeld op volgende online kanalen:

De reizigers kunnen altijd contact met de reisorganisatieopnemen. Dat kunnen ze via de verschillende kanalen doen.

De website www.tui.nl is ontwikkeld voor de internet gebruikers. Mensen kunnen meteen alle reisinformatie, voordelige tickets en hotels en andere belangrijke gegevens vinden.

De reizigers kunnen altijd met TUIfly Nederland telefonisch opnemen

De vakantiegangers kunnen altijd hun vragen over vakanties, bestemmingen, tickets of hotels met Customers Services Center stellen.

Telefoonnummer van TUIfly Nederland is: 088 – 0885885

De helpdesk is van Maandag tot met Zaterdag geopend van 08:00 tot 23:00. En op Zondag van 09:00 tot 23:00.

Vanuit buitenland kunnen reizigers het bedrijf op volgende nummer bereiken: 31-88-0885885

Tevens kunnen mensen altijd langskomen bij de dichtstbijzijnde reisbureau. De adressen van filiaalen kunnen op deze pagina tui.nl/reisbureaus gevonden worden.

Wat betekent MIJN TUI?

Het is altijd handig alle zaken online regelen. Bijvoorbeeld, meteen een voordelige ticket vinden, een leuke hotel en uw vakantie in een klik boeken. Met persoonlijk account Mijn TUI kunnen vakantiegangers alles direct regelen, de boekingen bekijken, online betalen en e-tickets downloaden.

Log in uw persoonlijk account om Mijn TUI te gebruiken. U kunt via Facebook account inloggen of via uw boekingsnummer. Via Mijn TUI kunnen de reizigers:

 • Alle details van boekingen bekijken;
 • E- tickets betalen en downloaden;
 • Informatie over de reisdocumenten bekijken;
 • Vakantie ideeën verzamelen;
 • Overal toegang tot uw profiel hebben.
MMM Samsung S7 en S7 Edge Image Banner 728 x 90

De hele reisbureau TUI in uw smartphone

Smartphone is een grote deel van ons leven. Bijna iedereen gebruikt het om informatie te lezen, video’s kijken en alle zaken direct regelen. Daarom heeft TUI een applicatie ontwikkeld om alle informatie over bestemmingen, tickets, hotels en vakanties meteen te zien. De reizigers kunnen reizigers TUI app downloaden en de hele vakantie in een klik regelen:

 1. Vakantie bestemming opzoeken;
 2. De info over reisdocumenten downloaden;
 3. De belangrijke gegevens lezen;
 4. Uw persoonlijke gegevens wijzigen
 5. Hotels bekijken;
 6. enz

De applicatie van TUI Nederland is uw persoonlijke digitale reisadviseur altijd bij de handbereik.

Voor welke vragen kunnen vakantiegangers met TUI reisbureau contact opnemen?

Er zijn meerdere opties met Customer Services Center contact TUI nemen. Natuurlijk willen de vakantiegangers altijd en overal snel en efficiënt hulp en ondersteuning krijgen. De medewerkers van reisbureau TUI zijn altijd bereikbaar om hulp en advies aan te bieden. Er zijn veel vragen en onderwerpen dat reizigers kunnen persoonlijk met een medewerker van klantenservice bespreken.

 • Hoe reserveer ik online een ticket?
 • Waar kan ik mijn bevestiging zien?
 • Hoe wijzig ik mijn reservering?
 • Hoe betaal ik mijn vakantie online?
 • Hoe gebruik ik Mijn TUI account?
 • Wat voor reisdocumenten moet ik meenemen?
 • Hoeveel bagage is toegestaan om mee te nemen?
 • Kan ik mijn vakantie wijzigen?
 • Mag ik mijn vakantie annuleren?
 • Hoe reserveer ik een hotelkamer?
 • Kan ik een auto huren tijdens mijn vakantie?
 • Enz

Ook is het mogelijk meestgestelde vragen op een aparte pagina doorlezen tui.nl/klantenservice Somes is het makkelijker zelf de antwoorden vinden.

Duurzaamheidsstrategie van TUI Nederland

Als marktleider in de Nederlandse reisindustrie voelt TUI Nederland zich medeverantwoordelijk voor de toekomst van onze vakantiebestemmingen. TUI Nederland heeft daarom een proactieve strategie en beleid ten aanzien van duurzaam toerisme en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op die manier kunnen de vakantiegangers genieten hun tocht en waarderen de lokale bevolking en cultuur.

TUI Nederland heeft in 2012 haar driejarige strategie voor duurzame ontwikkeling gelanceerd: een plan voor duurzaam toerisme 2012-2015.

De doel van de reisorganisatie is de milieuschade tot minimum te beperken. Ook de locale cultuur en van vakantie landen te respecteren en de bevolking zo veel mogelijk te ondersteunen. De touristen kunnen wel de echte bijdrages te leveren aan de lokale gemeenschappen.

Daarom heeft TUI services een foundation opgericht. TUI Care Foundation ondersteunt de projecten die grotere mogelijkheden aan de jonge mensen bieden en verschillende vakantiebestemmingen ontwikkelen. Dankzij TUI Care Foundation kunnen de vakantiegangers betere kennismaken met verre landen en lokale culturen en projecten. Er zijn drie algemene richtingen van TUI Care Foundation:

 • Natuur en milieu;
 • Lokale economie en werk gelegenheid;
 • Jongere mensen en opleiding.

Bijvoorbeeld, in Thailand helpt Foundation een vriendelijke toekomst voor olifanten maken. In Namibië helpt Foundation de opleiding voor meisjes, en op Curaçao worden de stranden schoner dankzij een afval recycling project.

Iedereen kan een bijdrage doen in verantwoord toerisme. Voor meer informatie kunnen mensen met TUI contact opnemen. TUI klantenservice afdeling zorgt voor de recente gegevens en informatie.

Search
Generic filters
Exact matches only
Greencard

Telefoonnummer-klantenservice.nl Is niet verbonden met of aangesloten bij een van de bedrijven op de website. Directe nummers en de officieren van elk bedrijf wordt geselecteerd, kunnen worden gevonden in het publieke domein, en op haar officiële website.

0 Comments

Submit a Comment

Last Updated on