Nummerinformatiedienst

 

UPC Klantenservice: beschikbaar alle dagen van de week

U kunt bellen met het UPC Klantenservice op het telefoonnummer 0900 – 1884. De helpdesk is 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar voor uw vragen. Deze dienst is niet alleen voor bestaande UPC klanten. Nee, ook nieuwe of potentiële klanten kunnen de customer service bellen op 0900 – 1884. U kunt daar terecht voor:

  • Het doorspelen van een storing; UPC klantenservice helpt ook in die gevallen.
  • Informatie over de diensten binnen het UPC Zakelijk pakket.
  • Informatie over de snelheden en tarieven voor UPC Internet.
  • Informatie over abonnementen, tarieven, en nog veel meer.

Customer service: UPC contact

UPC heeft ook social media accounts geactiveerd speciaal voor hulpvragen of het doorgeven van storingen. Toch geeft een telefoontje naar de helpdesk sneller resultaat. Het stelt u ook in de gelegenheid uw probleem uitgebreider uit te leggen. Zo kunnen zij u de juiste adviezen geven.

Bel UPC klantenservice daar wordt u snel en klantvriendelijk geholpen. Daar staan ze elke dag en alle uren van de dag voor u klaar. Geen enkel vraag is te ingewikkeld, omdat het personeel steeds wordt bijgeschoold in de nieuwe ontwikkelingen en diensten van het bedrijf. U krijgt meteen direct en persoonlijk UPC contact met de juiste persoon die u graag bijstaat tot uw probleem is opgelost.

Meer weten over UPC en haar diensten?

Als dochterbedrijf van Liberty Global heeft UPC ruim 10 jaar ervaring in de branche van digitale TV, telefonie breedbandinternet.  Liberty Global is een amerikaans bedrijf dat zich heeft gevestigd in Groot Brittannië. Het is een samensmelting van Liberty Media en UGC, en zo een van de grootste leveranciers van Breedband Internet in de wereld.

Naast de hoofdkantoren in London zijn er ook vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten van Amerika. In Nederland kocht Liberty Global Ziggo op in 2014, kort hierna werd Ziggo gefuseerd met UPC Nederland. De naam UPC werd dan langzaam vervangen door Ziggo. Vanaf april van het jaar 2015 werd de UPC totaal niet meer gebruikt ten gunste van de naam Ziggo.

Voor deze fusie was UPC actief in de branche van  digitale televisie, kabeltelevisie, breedbandinternet en telefoniediensten. De naam UPC is een afkorting van United Pan-European Communications.

De diensten van UPC

Het assortiment aan diensten van UPC bestond uit de volgende items:

  • Zowel analoge als digitale televisie,
  • Internetdiensten,
  • Telefoniediensten en
  • Mobiele telefonie onder de naam UPC Mobile via het netwerk van T-Mobile.

UPC Zakelijke en Particulier

Bij de verschillende diensten maakt men onderscheid tussen de zakelijke klanten en particulieren. UPC zakelijk heeft speciale pakketten voor ZZP’ers, de MKB en de grotere bedrijven. De zakelijke klanten kunnen ook UPC bellen via de klantenservice telefoonnummer 0900 – 1884.

Een UPC storing doorgeven via upc.nl

Toetst u de url van de website nu in dan wordt u omgeleid naar de website van Ziggo. Sinds de overname en fusie is men overgestapt naar Ziggo als bedrijfsnaam voor het geheel. Op de nieuwe website vindt u wel heel veel informatie over de producten en diensten van dit bedrijf. U kunt op de website dus al heel wat informatie halen, maar om een UPC storing door te geven kunt u het best bellen met UPC klantenservice op 0900 – 1884.

UPC telefoonnummer voor uw hulpvragen

Heeft u liever telefonisch contact met UPC? Contact per telefoon geeft altijd sneller resultaat.

Geeft u liever direct een storing door aan UPC? Contact via UPC klantenservice is dan de snelste optie. Bij de customer service staat het personeel 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om u te woord te staan voor hulpvragen die betrekking hebben op UPC.

UPC klantenservice voor alle hulpvragen

Storing vermelden bij UPC? Telefoonnummer laten wijzigen? Belt u gerust naar de klantenservice voor rechtstreeks contact met de deskundigen. Een UPC storing is zo snel gemeld. Laat de customer service u assisteren op het UPC telefoonnummer 0900 – 1884.

0 Comments

Submit a Comment

Please rate Stellar

0 / 3

Your page rank: