Nummerinformatiedienst

Wehkamp contact is er voor u

Wehkamp contact is een service die het bekende online warenhuis uit Zwolle in het leven heeft geroepen om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Voor een online warenhuis is het van belang om in gesprek te zijn en blijven met de klant. Wehkamp heeft dit goed begrepen en heeft deze service goed ingericht. Klanten kunnen dan ook op elk gebied hun vragen en opmerkingen kwijt. Gekwalificeerde medewerkers staan hen te woord. Zij horen de klant niet aan, maar luisteren vanuit oprechte interesse. Zij werken altijd oplossingsgericht om zo tot een zo hoog mogelijke klanttevredenheid te komen.

Wehkamp contact in de praktijk

Wehkamp contact is in de praktijk erg eenvoudig. Het is een kwestie van bellen met telefoonnummer Wehkamp 038-845 45 45

De gemiddelde wachttijd bedraagt minder dan twee minuten en dat is ronduit laag te noemen. Dit nummer kan gebeld worden voor een breed scala aan vragen of opmerkingen. Hierbij moet worden gedacht aan vragen over:

 

 • Bestellen
 • Bezorgen en afhalen
 • Retourneren
 • Garantie en reparatie
 • Betaalmogelijkheden
 • Acties en prijsvragen

Wehkamp klantenservice

De Wehkamp klantenservice staat goed te boek. De bereikbaarheid is prima te noemen en de tijden waarop deze te bereiken is zijn geheel van deze tijd. Zo zijn zij dagelijks, zeven dagen per week, van acht uur ’s morgens tot elf uur ’s avonds te bereiken. Omdat veel mensen overdag niet in de gelegenheid zijn om contact op te nemen met deze klantenservice is het prettig dat Wehkamp hier rekening mee houdt. De personele bezetting van de klantenservice is hierop ook aangepast. Zo zijn er te allen tijde voldoende medewerkers beschikbaar om klanten te woord te staan. Op deze manier wordt de wachttijd beperkt. Dit is prettig, want lang wachten is voor niemand prettig en is vaak één van de grootste ergernissen als het gaat om contact opnemen met een klantenservice.

Het Wehkamp telefoonnummer

 

Voor alle vragen, opmerkingen of wat al niet meer zij volstaat één telefoonnummer. Het Wehkamp telefoonnummer is hierboven al even genoemd. Voor de volledigheid hier nogmaals: 038-845 45 45

Er is bewust gekozen voor één centraal telefoonnummer. Het grote voordeel hiervan is dat de klant altijd iemand aan de lijn krijgt die weet naar welke afdeling de klant het beste kan worden doorverbonden. Bij meerdere telefoonnummers loopt de klant de kans om het verkeerde nummer te kiezen voor de vraag die hij/zij wil stellen. Vaak kan er niet worden doorverbonden en dan moet de klant opnieuw bellen en dus opnieuw wachten. Eén centraal telefoonnummer voorkomt dit probleem. Vanzelfsprekend is het van belang dat de telefonisten goed op de hoogte moeten zijn van de interne afdelingen en communicatielijnen binnen Wehkamp. Alle telefonisten zijn hierin getraind en dat merkt de klant direct. Persoonlijk en betrokken zijn de kernwoorden die ervoor zorgen dat de klant ook aan de telefoon centraal komt te staan.

Wehkamp telefoon

De Wehkamp telefoon wordt het meest gebeld voor vragen over bestellingen. Mensen willen graag weten wanneer zij hun bestelling thuis kunnen verwachten en bellen regelmatig om te checken wanneer zij thuis moeten zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. De klantenservice wordt ook veel gebeld met vragen over retourneren van bestellingen en over de garantie die men op bepaalde artikelen heeft. Vragen over betalingen en betalingsmogelijkheden staan zeker ook binnen de top drie van veel gestelde vragen. Degenen die liever niet bellen kunnen www.wehkamp.nl ook aan veel informatie komen.

Ook kan men hier de lijst met veel gestelde vragen raadplegen om te kijken of het antwoord op hun vraag hier wordt gegeven. De verschillende mogelijkheden zijn groot te noemen. Hiermee onderscheidt het Zwolse online warenhuis zich zeker. Het is een bedrijf dat meegaat met zijn tijd en de juiste tijd en aandacht weet te geven aan haar klanten. Door deze manier van werken voelt de klant zich ook bij het online winkelen snel thuis en weet dat als er iets mocht zijn dat Wehkamp contact voor hem klaar staat – 0900 – 9809

WEB-WEHKAMP CONTACT

2 Comments

 1. Annicaert Nathalie

  Beste,
  Zou het mogelijk zijn om een boek op te sturen van de kledij Wehkamp AUB?

  Adres
  Annicaert-Anseeuw
  Vrijheidsstraat 39
  8310 Assebroek(Brugge)

Submit a Comment

Please rate Stellar

0 / 3

Your page rank: