Ziggo: Contact met de klantenservice

Neem met Ziggo contact op voor vragen en problemen omtrent je televisie, internet of telefonie. Ziggo is namelijk de grootste aanbieder van deze zaken in Nederland. Sinds 2008 zijn meerdere kabelaars aangesloten tot één groot bedrijf: Ziggo. Het hoofdkantoor bevindt zich in Utrecht.

Klantenservice Ziggo

Wanneer u aangesloten bent bij Ziggo met een abonnement voor internet, televisie of telefoon, en hier vragen over hebt, kunt u deze stellen aan de klantenservice – Ziggo lost het probleem dan zo snel mogelijk voor u op.

Search
Generic filters
Exact matches only

Zo kunt u bij de klantenservice terecht voor de volgende zaken:

 • Het doorgeven van wijzigingen over uw abonnement, gegevens of adres;
 • Vragen over uw bestellingen en de levering of installatie hiervan;
 • Instructies bekijken voor het installeren van uw producten of diensten;
 • Hulp bij storingen.

Niet alleen als particulier, maar ook als bedrijf kunt u bij de klantenservice terecht met uw problemen, maar dan bij de Zakelijke Klantenservice. Deze werkt op dezelfde als de particuliere klantenservice.

Ziggo – Contact opnemen

Hebt u een vraag, klacht of opmerking, dan kunt u terecht bij het Ziggo contact. Dit is mogelijk op verschillende manieren:

 • De website. Op www.ziggo.nl kunt u klikken op het onderwerp waarover u een vraag wilt stellen, of waarbij u hulp nodig hebt. Vervolgens kunt u doorklikken tussen verschillende onderwerpen, totdat u het antwoord op uw vraag gevonden heeft. Ook is een lijst met veelgestelde vragen op de site opgesteld, zodat u snel een antwoord voor uw probleem kunt vinden.
 • Webcare. Op social media als Facebook, Twitter en diverse fora, zit een team klaar om uw vragen zo snel mogelijk online te beantwoorden.
 • Het contactformulier. Op de website kunt u uw vragen, klachten of complimenten kwijt via het contactformulier. Vervolgens zal een expert van Ziggo u dan terugbellen of -mailen.
 • Bij een verkoop- of servicepunt. U kunt altijd even langsgaan bij een Ziggo punt bij u in de buurt. Door uw postcode in te vullen, krijgt u onmiddellijk een overzicht van de verschillende verkoop- en servicepunten die zich dichtbij u bevinden.
 • De community. Abonnees kunnen elkaar vragen stellen, op deze vragen reageren en elkaar tips geven.
 • Telefonisch. In de volgende paragrafen wordt hier dieper op ingegaan.
ing klantenservice

Telefoonnummer Ziggo

Zoals eerder genoemd zijn er vele manieren om de kabelaanbieder te bereiken. Telefonisch contact is echter verreweg het snelst. Er is daarom meer dan één telefoonnummer: Ziggo helpt u graag via een van deze nummers:

Met behulp van opnemen service 0900-1884

 • De klantenservice is bereikbaar via 0900-1884.
 • Bent u een klant van Ziggo, dan kunt u de klantenservice gratis bereiken via het nummer 1200.
 • Wilt u als particulier telefonisch een product bestellen, dan kunt u bellen met 0900-0730.
 • De Zakelijke Klantenservice kunt u bellen via 0800-0620.
 • Zakelijk kunt u via de telefoon een product bestellen via het nummer 0800-0640.

Ziggo bellen

Via bovengenoemde telefoonnummers kunt u Ziggo bellen voor uw vragen, opmerkingen of problemen. U kunt de Ziggo klantenservice bellen van 8.00 tot 22.00. Dit geldt voor iedere dag, dus zowel voor werkdagen als in het weekend en op feestdagen.

Storing: Ziggo lost het op

Het kan voorkomen dat er een storing optreedt bij uw internet, televisie of telefonie. Voor hulp hierbij kunt u op de website kijken voor informatie, tips en filmpjes met betrekking tot uw storing. Kunt u de oplossing voor uw probleem hier niet vinden, dan kunt u altijd bellen met de klantenservice, of op een andere manier contact opnemen. Zo hoeft u niet lang last te hebben van uw Ziggo internet storing of een andere storing: Ziggo lost het voor u en samen met u op.

Conclusie

Er zijn dus vele manieren om contact op te nemen met de klantenservice van de kabelaar. De website kan u al een heel eind verder helpen met uw vraag of probleem, maar de snelste manier om een antwoord te krijgen is via de telefoon. U wordt direct verder geholpen, zonder dat u veel hoeft te zoeken. Ook hebt u dan direct een expert aan de lijn, zodat u professioneel antwoord krijgt op uw probleem, zonder enige misvattingen. Wilt u dus antwoord op uw vraag of hulp bij uw probleem, raadpleeg dan telefonisch het Ziggo contact.

Het hoofdkantoor van Ziggo bevindt zich op Atoomweg 100 in Utrecht.

2 Comments

 1. Peter van lierop

  Wat ga ik betalen wanneer ik een abonnement kies voor mobiel, tv en internet?

 2. Guus

  de laatste tijd valt bij mijn tv steeds vaker op npo 1 uit, storing e48/52 of zoiets maar ben het toch echt beu nu, als ik de tv op een buitenlandse zender of regionale zender zet heb ik dat probleem nooit, bovendien zijn alle kabels gewoon goed aangesloten, dit is echt geen tv kijken met plezier , binnenkort ben ik uit de bewind voering en overweeg dan ook het contract met ziggo op te zeggen, , ik betaal voor digitale tv maar moet steeds vaker analoog kijken naar een besneeuwd beeld, doe er iets aan of ik ben klant af

Submit a Comment

Search
Generic filters
Exact matches only

Telefoonnummer-klantenservice.nl Is niet verbonden met of aangesloten bij een van de bedrijven op de website. Directe nummers en de officieren van elk bedrijf wordt geselecteerd, kunnen worden gevonden in het publieke domein, en op haar officiële website.

Recent Comments