Vliegtickets.nl klantenservice voor het vinden van goedkope vluchten en aanbiedingen vliegtickets

ici paris contact

📞 Bellen met Vliegtickets.nl

 

Over Vliegtickets.nl – diensten, kenmerken en Vliegtickets contact

Vliegtickets.nl laat u goedkope vluchten vergelijken van alle luchtvaartmaatschappijen, ook low-cost airlines. Vliegtickets.nl biedt vluchten aan van meer dan 500 luchtvaartmaatschappijen naar meer dan 3.000 bestemmingen wereldwijd. En het grootste voordeel is dat wij vluchten vergelijken en de goedkoopste tickets kiezen. Alle vluchten worden hier geanalyseerd: per bestemming (binnenlands of lange afstand) en per luchtvaartmaatschappij (bv. KLM, Emirates, WizzAir, Ryanair, Transavia en Vueling). Dankzij goede afspraken met alle luchtvaartmaatschappijen biedt Vliegtickets nl de beste deals voor tickets.

Waarom contact opnemen met de klantenservice van Vliegtickets.nl?

 

Heb je vragen? Contact Vliegtickets.nl klantenondersteuning:

 

 • Hoe kunt u contact opnemen met de Vliegtickets.nl klantenservice?
 • Wat is het telefoonnummer van Vliegtickets.nl?
 • Is er een chat met de klantenservice Vliegtickets.nl en hoe krijg je ondersteuning?
 • Wilt u klagen over Vliegtickets.nl? Zoek uit waar u uw klacht naartoe kunt sturen.
 • Wat zijn de openingstijden van de Vliegtickets.nl klantenservice?
 • Waar kan ik veelgestelde vragen van Vliegtickets.nl klanten?
BEL NU

Vliegtickets сontact

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice van Vliegtickets.nl. De gemakkelijkste en snelste manier om contact met hen op te nemen is per telefoon. Vliegtickets telefoonnummer voor gesprekken binnen Niederand is 020 369 90 41. Voor oproepen vanuit het buitenland +31 20 369 90 41.
Op dit nummer geeft Vliegtickets.nl support advies op werkdagen van 09:00 tot 13:00 uur. Zaterdag, zondag en alle feestdagen – Vliegtickets klantenservice is niet beschikbaar.

Maandag

09:00-13:00

Dinsdag

09:00-13:00

Woensdag

09:00-13:00

Donderdag

09:00-13:00

Vrijdag

09:00-13:00

Zaterdag

gesloten

Zondag

gesloten

De belkosten zijn afhankelijk van de voorwaarden van de netwerkprovider waarmee u belt.

Hoe bellen we?

U kunt een beroep doen op werkdagen van 9:00 tot 13:00 uur.
Telefoonnummer Niederand 020 – 369 90 41.
Vanuit het buitenland: +31 20 369 90 41.

De belkosten zijn afhankelijk van de voorwaarden van de netwerkprovider waarmee u belt.

Wat vind je op de homepage van de Vliegtickets.nl

Op de site vindt u alle informatie over het boeken van vluchten, het huren van hotels en auto’s, en vergelijkt de prijzen van luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Je kunt ook onze FAQ’s en de nieuwste aanbiedingen en promoties lezen. De site heeft de nodige contactgegevens over het bedrijf Vliegtickets.nl en de openingstijden. De site biedt ook informatie over de klantenondersteuning van Vliegtickets en hoe contact met hen op te nemen of waar te klagen.

Wat wordt er naar Vliegtickets e-mail gestuurd ?

E-mail bij Vliegtickets is een belangrijk en vrij langdurig proces voor het afhandelen van problematische situaties. Indien een klant ontevreden is over (een van) de diensten van Vliegtickets, dient hij een e-mail te sturen naar contact@vliegtickets.nl. . Het is verplicht eenboekingscode in te voeren. Pas dan zal Vliegtickets de klacht of vraag van de klant in behandeling nemen. Een antwoord op een dergelijke e-mail kan binnen een maand worden verwacht.

contact@vliegtickets.nl

Welke social media accounts heeft Vliegtickets.nl?

Vliegtickets.nl heeft social media accounts.
Via het Facebook-account kunt u contact opnemen met de klantenservice van Vliegtickets.nl . Hier heeft de steun een openingsschema. Het ondersteuningsteam beantwoordt alleen vragen tijdens kantooruren. Op Instagram is Vliegtickets ook vertegenwoordigd met een profiel. Maar de klantenservice via het Instagram-account is niet bereikbaar

 

MyTrips Vliegtickets.nl

Je kan je boekingen beheren en bekijken door aan te melden op vliegtickets.nl met het e-mailadres waarmee je je boeking hebt gedaan.
Aanbiedingen worden weergegeven in het account MyTips Vliegtickets

 

Wilt u op de hoogte blijven van Vliegtickets.nl?

Om maximaal te besparen en gewoon op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen van Vliegtickets.nl, dient u zich in te schrijven voor de nieuwsbrief. Het enige wat u hoeft te doen is uw e-mail adres in te voeren. De link om u in te schrijven vindt u hieronder:

Kom werken bij de Vliegtickets.nl

Er zijn vacatures in verschillende departementen, zoals Human Resources, Financiën, Klantenservice, Software Development & IT, Marketing, Service & Supply. Momenteel zijn er open vacatures voor Customer Experience Service Agent, Stagiaire Customer Experience Travel Agent en Project Manager Digital Marketing. Solliciteren doet u door een mail te sturen naar info@otravo.com of door te bellen naar 06 – 196 555 75. De eerste stap is de sollicitatie zelf, tijdens de eerste ronde zullen er sollicitatiegesprekken plaatsvinden, de twee ronde bestaat opnieuw uit sollicitiegesprekken met een eventuele beoordeling, de vierde stap is de jobaanbieding en bij stap vijf wordt u verwelkomd in het team.

Hoe maak ik een klacht over Vliegtickets.nl?

Alle klachten dienen te worden ingediend bij Vliegtickets door een e-mail te sturen naar contact@vliegtickets.nl of door te schrijven naar MyTips support. In beide gevallen is het verplicht de boekingscode te vermelden, anders zal de klacht niet in behandeling worden genomen en niet worden beantwoord. Er is geen wachttijd na het invullen van het contactformulier. Het kan tot een maand duren om per post te antwoorden.
Er zijn instanties op internet waar u een klacht kunt indienen over Vliegtickets.nl, bijvoorbeeld 

Reviews en rating

Je kan informatie en reviews terugvinden over de ervaring die anderen hadden met Vliegtickets.nl. Het gaat hier vooral om de dienst en betrouwbaarheid van het bedrijf. trustpilot.com

 

De website bevat een tab met de 25 meest gestelde vragen met het antwoord erop. Voorbeelden van deze vragen zijn:

 • Online inchecken, hoe werkt het?
 • Welke naam vul je in bij het boeken van een ticket?
 • Hoe kan ik mijn vlucht wijzigen?
 • Waar vind ik informatie over het coronavirus?
 • Wat is een boardingpass?
 • Wanneer kan ik online inchecken?
 • Restitutie van je geannuleerde ticket (vanwege Corona)

Naast vluchten, tickets, reizen, Vliegtickets biedt ook andere diensten die nuttig zijn voor klanten:
Autoverhuur,
Parkeerplaats en taxiservice
Hotels & Excursies

Vliegtickets.nl is een handelsnaam van Otravo B.V. Otravo is een toonaangevende Europese online reisorganisatie. Met hun merken stellen ze reizigers in meer dan 50 landen in staat om geld te besparen tijdens het boeken van hun vliegtickets en vakantiepakketten. Ze werken nauw samen met hun partners zoals luchtvaartmaatschappijen, touroperators, hotels, autoverhuurbedrijven, verzekeringsmaatschappijen, enz. Zo garanderen zij hun klanten een compleet en concurrerend aanbod. Zij maken het winkel- en boekingsproces zo gemakkelijk, snel en plezierig mogelijk. En met succes: ze verwerken meer dan 3 miljoen reserveringen per jaar.
Het hoofdkwartier van de Vliegtickets is gevestigd op:

Otravo B.V.
Halfweg Suikersilo’s
Suikersilo-West 41 (12e verdieping)
1165 MP Amsterdam-Halfweg

 

 

 

Bezoekadres Vliegtickets.nl