KPN klantenservice: eenvoudig storingen doorgeven

KPN is leverancier van  telecommunicatie- en ICT-diensten. In deze diensten maakt zij onderscheid in KPN Zakelijk en KPN Particulier voor de zakelijke en particuliere klanten. KPN merken: KPN, HI, Telfort en Simyo.

 

KPN klantenservice – 0800-0105

 

Daarnaast maken enkele concurrenten gebruik van het mobiele telefoonnetwerk van KPN, zoals:

Aldi Talk, 6GMobile, Rabo Mobiel en Albert Heijn Mobiel.

Makkelijk en snel bellen met het KPN helpdesk

 

Telfort is een dochterbedrijf van KPN in Nederland. Via Telfort worden Internet, interactieve televisie, vaste en mobiel telefonie diensten op de markt gebracht.

 

Voor zowel nieuwe als bestaande klanten is de KPN Helpdesk opgericht. Daar wordt u door deskundig personeel geholpen. Deze klantenservice is elke dag en de hele dag beschikbaar om u te helpen. Ook voor vragen over de verschillende producten en diensten en wanneer iets niet naar behoren functioneert.

 

Heeft u een KPN storing te melden? Geef dit dan door aan de Helpdesk. U wordt heel snel geholpen.

Search
Generic filters
Exact matches only

KPN klantenservice

Op de officiële website www.kpn.com zult u niet alle informatie vinden. Daarom zijn er verschillende contactmogelijkheden in het leven geroepen. U kunt nu contact opnemen met KPN via Twitter of de Facebookpagina. Het klantenservice personeel achter deze twee platformen probeert u dan zo snel als mogelijk te helpen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de forum op de website, langslopen bij een van de filialen of door het versturen van een email.

 

Maar de makkelijkste manier is nog steeds rechtstreeks contact op het telefoonnummer 0800-0105 . U hoeft niet meerdere nummers te onthouden, belt u op 0800-0105. Uw vragen of opmerkingen worden altijd snel en vakkundig afgehandeld. Daarnaast is de klantvriendelijkheid van het personeel ook heel belangrijk.

 

 

Bel daarom liever naar de KPN klantenservice voor hulp. Daar kunt u terecht voor vragen over:

 • Internet of mobiele telefonie,
 • Een KPN storing,
 • Uw KPN telefoonnummer,
 • KPN Zakelijk
 • en nog veel meer.

 

Zoekt u rechtstreeks contact met KPN? Contact hebben met KPN is nog nooit zo simpel geweest. Bel op 0800-0105 voor de customer service.

 

KPN contact: Deskundig en klantvriendelijk hulp

 

Bel KPN klantenservice voor alle vragen gerelateerd aan:

 • Storingen in uw verbinding of de dienstverlening,
 • Onregelmatigheden op uw factuur,
 • Niet meer kunnen inloggen in uw account,
 • Informatie opvragen over de verschillende producten en diensten,

 

Ook voor vragen over bestellingen, Internet, de cloud, TV, mobiel, abonnementen of andere opmerkingen kunt u bij de customer service. Met al deze vragen en nog veel meer kunt u terecht bij de klantenservice. Het is nu heel makkelijk om met KPN contact te hebben.

Hulp nodig? Eenvoudig en vlug contact via het KPN telefoonnummer

Bel de helpdesk gerust op 0800-0105. Het is de gemakkelijkste manier om aan de antwoorden te komen op uw vragen. U hoeft voor uw storing of hulpvraag geen Facebook, Twitter of email in te schakelen. De helpdesk helpt u snel via de telefoon. U komt rechtstreeks in contact met de persoon die u graag helpt. Ze staan u graag te woord en geven u alle ruimte om het probleem te omschrijven. Probeert u het vandaag nog. De customer service is alle dagen van de week en elk uur van de dag beschikbaar voor uw vragen. U wordt dus altijd snel en klantvriendelijk geholpen.

KPN telefoonnummer – 0800-0105

De KPN klantenservice staat u graag te woord.

WEB-KPN CONTACT

Search
Generic filters
Exact matches only

Telefoonnummer-klantenservice.nl Is niet verbonden met of aangesloten bij een van de bedrijven op de website. Directe nummers en de officieren van elk bedrijf wordt geselecteerd, kunnen worden gevonden in het publieke domein, en op haar officiële website.

Recent Comments

7 Comments

 1. Daan 25

  Wat was mijn ervaringen – ik heb naar de klantenservice gebeld – de monteur zou komen van 13.00 tot 15.00 uur op 21 december 2017. KPN heeft een email gestuurd, maar een manier heeft gezegd dat een email napmail is. En hij heeft ook gezegd dat hij niets over mijn afspraak wist. Ik vond dat persoon niet betrouwbaar. Dat was echt vreemde. Maar ik was de hele middag thuis.

 2. David

  Ik was de klant circa 40 jaar, maar de medewerkers hebben niet geholpen, dus ik wil weglopen.

 3. Bas_L.

  Een cijfer is niet van applicatie zo …..

 4. STELLA

  Ik heb half uur gewacht!
  Nu wil ik naar ziggo veranderen

 5. RoB

  Bedankt voor de goede hulp van de geduldige medewerkers!

 6. Herman

  Prima klantenservice gekregen van Mevrouw Ragos betreffende de verhoging van het tegoed van mijn telefoon.

 7. carolien entrop

  mijn ipad kan ineens geen berichten ontvangen. Ik ben overgestapt van telfort naar kpn ongeveer 14 dagen geleden. Nu ineens kreeg ik geen mail, noch kan ik het versturen.
  Ik krijg de gebruikersnaam of het wachtwoord v oor Telfort is onjuist.
  Mijn grote computer funktionneert nog wel.

  Ik weet het wachtwoord noch de gebruikers naam.
  Kunt u mij die toesturen?

Submit a Comment