RDW Contact helpt wegverkeer veilig houden. Voor alle vragen kunt U RDW bellen

Search

Voor registratie van alle gemotoriseerde voertuigen met RDW Contact opnemen

De RDW is de instelling die voor de registratie van auto’s en motors verantwoordelijk is. De originele naam van de instelling is Rijksdienst voor het Wegverkeer. Maar vanaf 1994 is de naam het bedrijf gewoon RDW. Dit is een onafhankelijk bedrijf van de Nederlandse overheid. In 2014 heeft de RDW de Stichting Nationale Autopass aangehaald. De reden van overname is de strijd tegen illegale auto’s op de wegen van het land. De database van kentekens van de RDW is compleet. Alle particulieren en bedrijven zijn vanaf 1994 verplicht hun auto’s via de RDW registreren.Wilt U meer weten over de registratie van uw vervoer moet u met de RDW contact opnemen. Dit is mogelijk te doen online of gewoon de RDW bellen.

Welke wettelijke taken voert de RDW Amsterdam uit

De RDW voert te wettelijke taken betreft levensloop van auto’s en motors uit. Tevens doet de RDW bijhorende taken:

 • De registratie van kentekens van gemotoriseerde voertuigen;
 • De uitgave van rijbewijzen;
 • De registratie van motorboten;
 • Toezicht en controle van legale voertuigen;
 • Informatieverstrekking over kentekens en rijbewijzen.
 • Controle op de technische staat van autos en motors in verband met veiligheids- en milieueisen.

Behalve het kantoor van de RDW Amsterdam kunnen mensen met de RDW Veendam contact opnemen.

Contact direct per RDW telefoon opnemen

Willen particulieren vragen stellen, informatie of documentatie krijgen bij de instelling? Dan kunnen ze met de RDW klantenservice contact opnemen via RDW nummer.

RDW telefoon voor particulieren en zakelijk is: 0900 0739. Er is een keuzemenu inbegrepen om beter klanten te helpen. Mensen kunnen keuringsafspraken maken, informatie over kentekens krijgen of gegevens over rijbewijzen. De klanten kunnen elke werkdag van 08:00 tot 17:00 uur met de RDW Veendam contact opnemen en alle vragen stellen.

Waar nog kunnen de klanten informatie over RDW Veendamvinden

Behalve telefoonnummer van de RDW klantenservice is er meer informatie over de instelling staat online.

Kantoor Veendam

Skagerrak 10

9642 CZ Veendam

Postbus 30000

9640 RA Veendam

Welke onderwerpen kunnen particulieren online vinden of RDW bellen

Sommige mensen vinden het makkelijker om direct met een assistent te spreken. Toch zijn er veel gegevens staan op de website.

 • Ik ben mijn rijbewijs kwijt. Wat moet ik doen?
 • Mijn kenteken is kwijt of beschadigd. Wat kan ik doen?
 • Ik wil een keuringsafspraak maken;
 • Mag ik met een buitenlands kenteken in Nederland rijden?
 • Ik wil mijn rijbewijs verlengen?
 • Hoe kan ik mijn buitenlands rijbewijs omwisselen?
 • Enz

RDW biedt het overzicht van storingen en wegenonderhoud aan

Op een aparte pagina rdw.nl/particulier/paginas/onderhoud-en-storingen kunnen rijders alle recente informatie over wegenonderhoud en storingen op de wegen vinden. De onderhoudswerkzaamheden hebben zeker een invloed op wegen drukte en dienstverlening van de RDW. Daarom geeft de instelling nog tips en adviezen over de alternatieve werkwijzen. Tegenwoordig is het mogelijk sommige diensten van RDW in uw smartphone hebben. Helaas niet alle services zijn toepasselijk voor mobiele gebruik. Toch alle recente gegevens staan online vermeld.

RDW Contact helpt de wegverkeer van Nederland zo veilig mogelijk en schoon bijhouden. De hoofdtaak van de instelling is een levensloop van wegen en gemotoriseerde voertuigen met bijhorende documentatie te beheersen. Tevens controleert RDW auto’s in verband met veiligheid en ecologische eisen. Mogen de klanten, de particulieren en zakelijk, vragen of de opmerkingen hebben, kunnen ze altijd de klantenservice afdeling van RDW bellen voor de aanvullende informatie.

Search

Telefoonnummer-klantenservice.nl Is niet verbonden met of aangesloten bij een van de bedrijven op de website. Directe nummers en de officieren van elk bedrijf wordt geselecteerd, kunnen worden gevonden in het publieke domein, en op haar officiële website.

Recent Comments

0 Comments

Submit a Comment Cancel reply

asyagar