Over Topbloemen klantenservice: telefoonnummer en andere manieren om contact op te nemen

ici paris contact

📞 Bellen met Topbloemen

What is the company Topbloemen and what does it do

Topbloemen is een online mogelijkheid tot het doen van bestellingen van bloemen met bezorging in heel Nederland. Op de website kunt u informatie vinden over boeketten, soorten gelegenheden, planten, rouwbloemen en bezorging. Daarnaast vindt u op de website informatie over de Topbloemen klantenservice en hoe u via www Topbloemen nl contact kunt opnemen over uw bestelling. Het Topbloemen telefoonnummer staat vermeld, zodat u ook telefonisch met Topbloemen contact kunt opnemen.

Possible questions,reasons for contacting, which problems do customers might have Topbloemen

Hoe kan ik met Topbloemen contact opnemen?
Op welke tijden is de Topbloemen klantenservice geopend?
Op welke dagen kan ik door middel van het vermelde telefoonnummer Topbloemen bereiken?
Hoe kan ik een boeket bestellen via de Topbloemen website?
Waar kan ik het Topbloemen telefoonnummer vinden?
Hoe kan ik contact opnemen met Topbloemen klantenservice?
Wat zijn de kosten als ik bel met het Topbloemen telefoonnummer van de klantenservice?
Hoe kan ik via www Topbloemen nl contact opnemen over mijn bestelling?
Welke e-mailadres van Topbloemen klantenservice kan ik gebruiken voor vragen over mijn bestellingen?
Kan ik een klacht indienen via de Topbloemen klantenservice?
Ik wil een boeket bestellen, hoe kan ik hierover met Topbloemen contact opnemen?

BEL NU

U kunt contact opnemen met Topbloemen klantenservice op verschillende manieren.

 U kunt zowel via www topbloemen nl contact opnemen, maar u kunt ook met het telefoonnummer Topbloemen bellen. Dit zijn de mogelijkheden:
– U kunt uw vraag stellen via de vragen en antwoord pagina op de website van Topbloemen klantenservice.
– U kunt een e-mail sturen naar Topbloemen klantenservice, via klantenservice@topbloemen.nl
– U kunt tijdens de openingstijden van maandag tot en met vrijdag op 08:30-17:00 uur en op zaterdag en zondag van 08:30 tot 17:00 uur telefonisch met Topbloemen contact opnemen via het Topbloemen telefoonnummer: 088 – 110 8000 (lokaal tarief)
– U kunt uw vraag stellen door met de klantenservice van Topbloemen contact op te nemen via de chatfunctie op de website
– Om een klacht in te dienen kunt het contactformulier in te vullen op de website. Om voor klachten met het telefoonnummer Topbloemen te bellen is niet geschikt.

Maandag

08:30 – 21:00 

Dinsdag

08:30 – 21:00

Woensdag

08:30 – 21:00

Donderdag

08:30 – 21:00

Vrijdag

08:30 – 21:00

Zaterdag

08:30 – 17:00

Zondag

08:30 – 17:00

 

Wilt u met het telefoonnummer Topbloemen bellen? Dat kan via de Topbloemen klantenservice: 088 – 110 8000 (lokaal tarief)

Het Topbloemen telefoonnummer van de Topbloemen klantenservice belt u met lokaal tarief.

 

Hoe bellen we?

Wilt u met het telefoonnummer Topbloemen bellen? Dat kan via de Topbloemen klantenservice: 088 – 110 8000 (lokaal tarief)

Het Topbloemen telefoonnummer van de Topbloemen klantenservice belt u met lokaal tarief.

 

U kunt contact met ons opnemen via chat.

U kunt met Topbloemen contact opnemen door middel van chat. Op de website kunt u een contactformulier invullen. Indien de chat offline is, dan wordt het bericht doorgestuurd naar de Topbloemen klantenservice.

Andere manieren om contact te maken met Topbloemen

klantenservice@topbloemen.nl

Andere contactopties

Personal account Topbloemen

U kunt zich registreren op de Topbloemen website om een account aan te maken. Op die manier kunt u bestellingen plaatsen, maar het is niet verplicht. Via de Topbloemen klantenservice neemt u met Topbloemen contact op over de bestelling, dit kan niet via het account.

Bestellen en levering, wijzigen of annuleren Topbloemen

Bestellen en levering:
Als u voor 14:00 uur besteld, dan wordt dezelfde dag nog geleverd. U doet een bestelling door een boeket te kiezen, eventueel een persoonlijke boodschap erbij te kiezen, het adres in te vullen en af te rekenen. Er kan in binnen- en buitenland geleverd worden.

Wijzigen of annuleren:
Een wijziging kan worden gedaan via het online account, indien een order nog niet in behandeling is genomen. Als dat wel het geval is, dan moet u zo spoedig mogelijk via het telefoonnummer Topbloemen bellen. Of u kunt via de chat met de Topbloemen klantenservice contact opnemen.

Bij overige en niet dringende vragen kunt u met Topbloemen contact opnemen via het online contactformulier of mailen naar de Topbloemen klantenservice: klantenservice@topbloemen.nl

Voor up-to-date informatie kijkt u op de website, of neemt u met Topbloemen contact op door de Topbloemen klantenservice via de chat, het contactformulier, via de mail of door middel van het Topbloemen telefoonnummer.

 

 

Description of vacancies. How to apply for job opportunities.

Er is een mogelijkheid om vacatures te bekijken, maar het is niet mogelijk om met Topbloemen contact op te nemen over vacatures. Op dit moment zijn acht vacatures open, van klantenservice medewerker tot partner manager. Via het formulier op de website kunt u een sollicitatie indienen. Er kan niet met een Topbloemen telefoonnummer of via e-mail met Topbloemen contact worden opgenomen over vacatures.

Topbloemen community forum

Topbloemen heeft geen online community forum. Indien u vragen heeft, dan kunt u op de website kunt u een Topbloemen klantenservice contactformulier invullen, u kunt chatten of via het e-mailadres klantenservice@topbloemen.nl met Topbloemen contact opnemen. U kunt ook met het telefoonnummer Topbloemen bellen: 088 – 110 8000 (lokaal tarief)

 

Er is geen mogelijkheid om de problemen met de website servers van Topbloemen te bekijken

Als u problemen ervaart met de website, dan kunt u kunt met Topbloemen contact opnemen via het Topbloemen telefoonnummer: 088 – 110 8000 (lokaal tarief). Of u kunt een e-mail sturen naar de Topbloemen klantenservice, via klantenservice@topbloemen.nl

 

Klacht

Als u met Topbloemen contact wilt hebben over een klacht, dan kan dat bij voorkeur via het contactformulier op de website of via e-mail: klantenservice@topbloemen.nl.

 

Where can you see the company’s ratings Topbloemen

Topbloemen.nl heeft een review van 4,4 uit 5 sterren op Trustpilot. Op trustpilot gaan de 15.856 reviews over goede ervaringen met de Topbloemen klantenservice en de service in het algemeen.

Topbloemen.nl heeft een review van 4,4 uit 10 punten bij Nederlandreview.nl. In totaal zijn er 20 reviews die gaan over de kwaliteit en de Topbloemen klantenservice.

Op Thuiswinkel waarborg heeft Topbloemen 9 van de 10 punten, met 46.458 reviews. Er worden reviews gegeven over de levering en de Topbloemen klantenservice.

Als u contact wilt hebben met Topbloemen over de reviews, dan kunt u op de website een contactformulier invullen, het e-mailadres mailen of telefonisch met Topbloemen contact opnemen.

Als u contact wilt hebben met FlixBus over de reviews, dan kunt u op de website een contactformulier invullen

 

Vestigingsadres in Nederland:

Topgeschenken Nederland BV, Noorderdreef 60, 2153 LL Nieuw-Vennep

Op Google Maps vindt u het adres van de hoofdvestiging van Topbloemen in Nederland. Er staan openingstijden van de Topbloemen klantenservice vermeld. U kunt foto’s bekijken en 770 reviews lezen. Topbloemen heeft op Google Maps een review van 3.9 uit 5 sterren. De reviews zijn uiteenlopend als het gaat over de Topbloemen klantenservice.

Bezoekadres Topbloemen

Map